Golful Mexic s-a transformat in culoarea sangelui de-a lungul coastei Floridei

Coasta Floridei se confrunta cu o amenintare serioasa cauzata de un fel de ciuperca numita  Mareea Rosie care nu a mai fost vazuta de aproape un deceniu, relateaza thepcmdgazette.com

blood-water

Mareea Rosie are un efect devastator asupra vieții marine din Florida, afectand deja viețile a mii de pești în Golful Mexic și este în prezent raportată a fi in apropierea coastei. Mareea este asteptata sa ating continentul, în urmatoarelede două săptămâni.

În conformitate cu Florida Fish și comisia Wildlife, valul rosu, în Golful Mexic, are o lungime de 80 de mile  și aproximativ 50 de mile în lățime, si in prezent se afla la 40-90 de mile de țărm.

Blood Tide

Golful Mexic

Florida FWCC a numărat din 24 iulie, mai mult de 700 de pești morți, ca urmare a valului roșu  toti fiind observati pe coasta de vest a Floridei.

Temperatura apei la suprafață a fost mai calda în acea zona săptămâna trecută, potrivit expertului meteorolog Dan Kottlowski de la AccuWeather.com, care este un factor care ar putea contribui la izbucnirea acestei ciuperci.
„Ar putea avea un impact  si mai mare dacă ar fi sa intre in zona de coasta. Ar ucide o mulțime de specii marine, în special pestii, adeclarat  „Brandon Basino, purtătorul de cuvânt al Florida Fish si al Comisiei Wildlife Conservation (CC).
Unii au spus că acesta este un semn ca traim vremurile de la sfarsit, alții au idei diferite.(Filmuletul e facut de ceva penticostali, asa ca luati doar mesajul)

Nu stiu daca explicatiile de mai sus sunt cauza a ce s-a intamplat, dar cert este ca se intampla in ultimul timp tot mai multe fenomene ciudate pe glob, gropi si crapaturi imense in scoara terestra, rauri si alte ape care s-au transformat in culoare rosie, pasari si pesti foarte multi morti, cutremure foarte multe si unele in zone in care nu este activitate seismica s.a.m.d.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s