Video. Obama prins implicandu-se in crearea si sustinerea Statului Islamic

NATO se folseste de ISIS pentru a izola Rusia geopolitic

Tot adevarul depsre ISIS si implicarea Statelor Unite in crearea si sustinerea grupului criminal ISIS, puteti afla citint articolele de la categoria: ISIS

16 gânduri despre &8222;Video. Obama prins implicandu-se in crearea si sustinerea Statului Islamic&8221;

  1. Obama este Papusa numarul unu , urmeaza Anglia , Franta , Germania si restul tarilor din NATO .
    Nu face nimic de capul lui , el executa ordinele papusarilor si a CIA .

  2. Cum sa nu danseze cum i se canta cand acest Obama a fost impus ca presedinte cum ni s-a impus noua ciolos&co.Dar nu-I inteleg,ei ii antreneaza ii finanteaza pe acest grup ISIS si acum spune ca sunt un pericol?Cazul din Bernandino le-a dat batai de cap acest ISIS.

    • Nici noi nu intelegem. Cum se face ca ISIS omoara si ameninta americanii, europenii, japonezii si acum mai nou si rusii. Obama a recunoscut in intalnirea cu Putin ca situatia din siria este quagmire. Ceva neurat se misca acolo. E dubioasa prezenta frantei-rusiei-britaniei. Sa se refaca iar pactul ca din primul razboi mondial?

  3. Nu ar fi ceva de mirare ca o persoana de o asemenea importanta, fie el sau oricare alta, sa se fi implicat sau sa fi avut relatii candva cu o persoana de la conducerea gruparii ISIS. Atunci cand e vorba de interese mari, sunt sigur ca s-ar face orice. Si cum ISIS tineste mai mult spre partea Europeana, cu siguranta ca interesele Americii ar putea fi vizibile. Dar nu vreau sa trag concluzii, ci doar sa asteptam.

  4. Evident ca vor sa vada Siria fara sirieni,ei vor Leviatanul pentru ei si Israel,si daca s-a bagat Anglia care nu are permisiunea de a intra in Siria si Franta care nu fac altceva decat de a fi la masa negocierilor de a obtine si ei ceva din hoitul Siriei.
    Eh,asta da DEMOCRATIE!

  5. La ei se poate,la noi sunt mai catolici decat Papa:
    Noul Șef al Mossad : Israel încă are nevoie de ajutorul lui Elohim
    Consilierul Securității Naționale al Prim/ministrului Netanyahu, Yossi Cohen, care luni a fost numit ca noul șef al Mossad, a ținut un discurs deosebit de puternic în Șabbat la sinagoga din care face parte, observând modul în care sa stabilit Israel, cu ajutorul lui Elohim și astăzi Israel are nevoie la fel de mult de ajutorul lui Elohim.
    Cohen este cunoscut ca un „tradițional” evreu, ceea ce înseamnă că, în general, observă Mitzvot/Poruncile, iar de Shabbat participă la sinagoga lui în Modi’in.
    „Fără de’shamaya siyata (” ajutor Ceresc „în aramaică ) Statul Israel nu ar fi fost stabilit”, Cohen a spus într-o exegeză biblică la sinagogă în acest Shabbat, potrivit rapoartelor Walla de sâmbătă noaptea.
    „Asta a fost adevărat atunci – și astăzi avem nevoie de de’shamaya siyata.”
    http://israel-shabbat-shalom.blogspot.co.at/2015/12/noul-sef-al-mossad-israel-inca-are.html

Lasă un comentariu