SUA: Parintii unui baietel de 11 ani au fost arestati, iar copilul plasat intr-un centru de asistenta sociala, dupa ce baietelul s-a jucat singur in spatele casei timp de 90 de minute!

Doi parinti din Florida au fost arestați și acuzați de neglijență, după ce fiul lor în vârstă de 11 ani a fost lăsat singur timp de 90 de minute în spatele casei, perioada in care a jucat baschet . În plus, copilul a fost luat de la părinți și plasat în asistență socială.

11 Year Old Boy Kidnapped By CPS, Parents Arrested, After He Played In Back Yard Alone For 90 Minutes

Povestea remarcabila a fost relatată de site-ul Free Range Kids, care pledează pentru creșterea copiilor in familie, si nu prin institutile de asistenta socială ale statului.

Băiatul s-a trezit blocat in casa familiei în luna aprilie, după ce părinții au fost prinsi blocati în trafic. Un vecin bagacios a decis că acest lucru era prea periculos, și a chemat poliția.

Când părinții au ajuns acasa, au fost pusi în cătușe, inspectati corporal, amprentați, dupa care au fost tinuti peste noapte în închisoare.

Între timp, băiatul și fratiorul lui in varsta de 4 ani, care nu a fost lăsat singur în nici un moment, au fost luati în custodia poliției și dati in grija unei rude.

Mai apoi s-a constatat că pentru 48 de ore, timp in care s-a decis unde trebuie tinuti copiii, cei doi fratiori au fost hrăniți numai cu cereale, și nu au fost încurajați să se spele.

După câteva săptămâni in care parintilor nu li s-a dat voie sa isi vada copiii, cuplul a descoperit că ruda care a fost insarcinata pentru a avea grija de copii s-a saturat  de hartuirea zilnica a autoritatilor și a lasat copii in grija CPS-ului(Serviciul de Protectie al Copiilor), a căror avocați le-a cerut judecatorului sa-i plaseze in centrul de asistenta sociala.

Atunci când cazul a ajuns la tribunal, a fost o o disputa aprinsa, timp de cateva ore între avocatii CPS și avocatul familiei. Abia dupa ce băiatul în vârstă de 11 ani a vorbit în fața judecătorului lucrurile s-au mai linistit.

„A vorbit cu judecătorul pentru aproximativ zece minute”, a declarat mama pentru  Free Range Kids.

„Mai apoi judecătorul a ieșit și i-a chemat pe cei doi avocați si a vorbit cu ei timp de 10, 15 minute. Dupa aceasta intrevedere, avocatul nostru a venit la noi și ne-a spus, ca dacă recunoastem că a nu am stiut ca a fost ceva gresit in a-l lasa pe fiul nostru sa rămâna în curtea din spatele casei singur, dar că de acum știm acest lucru și nu vom lăsa să se întâmple din nou, și ii vom explica de asemnea aceste aspecte fiului nostru, ii va lasa pe copiii să vină cu noi. ”

Părinții au fost de acord cu termenii impusi dupa care li s-a permis să-i ia pe copii acasa, la o lună de la incident.

Cuplul sunt acum obilgati sa ia parte la „cursuri de educație parentală” si terapie, în timp ce copiii de asemenea trebuie sa fie consultati psihologic, și trebuie să participe la tabere de zi obligatorii pe tot parcursul verii, toate la cererea CPS.

Spre deosebire de verile trecute, copiii nu vor mai merge la plajă sau sa stea sa-si petreca timpul cu parintii lor.

Părinții inca se lupta in instanța pentru anularea acuzatiilor si stergerea cazierului.

Așa cum a subliniat anterior Infowars, astfel de cazuri sunt frecvente, și multi părinți traiesc în mod constant sub amenințarea de a-si pierde copiii in favoarea statului. – infowars.com

Urmariti va rog si:

Iar alte cazuri de abuzuri efectuate de catre autoritatile americane, puteti afla citind categoria: USA

Publicitate

Un gând despre &8222;SUA: Parintii unui baietel de 11 ani au fost arestati, iar copilul plasat intr-un centru de asistenta sociala, dupa ce baietelul s-a jucat singur in spatele casei timp de 90 de minute!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s