Video. Capetele goale ale americanilor sunt de acord sa semneze o petitie prin care sa sustina un ATAC NUCLEAR PREVENTIV al SUA asupra RUSIEI!

Când examinez atent tara in care locuiesc si guvernul care ne conduce,  de multe ori mi se intampla sa ma confrunt cu câteva întrebări tulburătoare. Prima este o chestiune pe care fiecare cetățean inteligent trebuie să si-o puna la un moment dat. Există un segment mare al populației noastre, care va accepta literalmente și va inghitii orice ii este impus? Cu alte cuvinte, nu există nici o politică guvernamentală cu care americanii sa nu fie de acord? 

Nu, nu nu există.

mushroom cloud

Atât timp cât o idee este exprimata intr-un anumit limbaj și vag explicata si expusa cu multa încredere, milioane de oameni o vor sprijini. Dacă nu mă credeti, urmăriți-l in continuare pe Mark Dice si petita lui. Dacă aveți chiar cea mai mică urmă de inteligență în creier, veti fi șocati și îngroziti de ce sunt in stare americanii sa sustina prin semnatura.

În cel mai recent film al său, Mark Dice s-a plimbat prin San Diego și a cerut rezidenților, alegandu-i aleator să semneze o petiție. Scop? Oh, nimic special. A fost doar o cerere pentru a lansa un atac nuclear preventiv împotriva Rusiei. Să vedem!

thedailysheeple.com

Urmariti va rog si:

Video Sugestiv. Americanii sunt mult mai putin inteligenti decât oricând înainte

Publicitate

8 gânduri despre &8222;Video. Capetele goale ale americanilor sunt de acord sa semneze o petitie prin care sa sustina un ATAC NUCLEAR PREVENTIV al SUA asupra RUSIEI!&8221;

    • Da, asa-i, pentru ca in ultima suta si… de ani au imprumutat timpeniile europene. Europenii sint mama timpitilor de americani.

    • Da, asa-i, pentru ca in ultima suta si… de ani au imprumutat timpeniile europene. Europenii sint mama timpitilor de americani.

  1. Daca se incearca si la noi in Romania acelasi sondaj ,mare lucru sa nu fie si mai rau. Te sperii sa vezi ce comenteaza unii pe forumuri ,vizavi de un conflct nuclear. Habar nu au cum se moare in urma unei contaminari nucleare. De fapt armele nucleare mai mentin fragilul echilibrul geostrategic. De teama lor marile puteri doar maraie unii la altii. Multa rautate gasesti pe net in comentariile ,din nefericire ale unor persoane tinere care cred ca daca va mai fi un razboi , va exista si un invingator.Sigur daca fi razboi, vor fi milioane de victime care vor pieri in chinuri groaznice. Glontul poate fi chiar o izbavire in comparatie cu ciuperca nucleara. Cred ca suntem totusi opera unui creator care nu va accepta un deznodamant catastrofal al vietii pe Pamant. E adevarat ca poporul american este dezinformat , multi habar nu au de ce se intampla pe alte meleaguri . Dar peste tot exista oameni cu nivele diferite de a percepe realitatea. Prostia nu are granite. Probleme e ca acesta sa nu fie la nivel de Guverne si Stat sau aliante militare : NATO sau SCO. Cat despre Romania ,e bine sa ne vedem de necazurile noastre ,pentru a nu fi spulberati.

  2. Figurile celor care au semnat sunt total lipsiti de educatie,si de fapt nu sunt singurii.Ei nu stiu unde este RUSIA,ei nu cunosc alte tari decat SUA,ei au fost mintiti ca sunt THE BEST,dar nu au inteles nimic din razboaiele duse de americani in lume si pentru ce.Ceea ce ma ingrozeste ,este ca si populatia noastra este la fel de manipulata de presa,mass media,programele de TV si raspunsul lor nu ar fi departe de al americanilor.Asa este,cand vad comentariile unora pe internet, nu pot sa cred ca exista atata cretinism in lume.Este Jalnic , din cauza multora din acestia care nu au habar pe ce lume traiesc chiar daca au posibilitatea de informare,ne duc pe toti la moarte.
    GRAV!

    • Bineinteles ca manipularea e aceasi si la noi. Ca doar atat presa, cat si liderii sunt ai lor. Iar mijloacele de opresiune sunt sub controlul politicului vandut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s