Imi cer scuze pentru o postare anterioara cu un video care se pare ca e un fals.

Unii dintre cititorii blogului mi-au semnalat ca video-ul de la postul Incredibil!!! Raspunsul dat de Netanyahu Secretarului de Stat American Hillary Clinton in 2012 in privinta atacurilor asupra Palestinei!!!, ar fi un fals.  Imi cer scuze ca informatia furnizata a fost gresita si gresala e a mea ca nu am verificat inainte si alta sursa, lucru pe care il fac mereu de obicei. Cu toate ca in sptele usilor inchise cum bine remarca un cititor cam asa se deruleaza lucrurile.

Aveti mai jos inregistrarea originala:

Va multumesc si inca odata scuze!

Vreau doar sa mai remarc atacul violent si suburban a multora dintre cei care mi-au semnalat gresala. Va rog pe viitor, daca se mai intampla, cu toate ca voi fi mult mai atent, comentati va rog in limita bunului simt.

4 gânduri despre &8222;Imi cer scuze pentru o postare anterioara cu un video care se pare ca e un fals.&8221;

  1. Daca va referiti la mine atunci cand vine vorba de bun simt,atunci imi cer scuze.Eu am vrut doar sa semnalez greseala.Cand am zis de credibilitate,m-am referit la cei care de-abia asteapta o astfel de greseala ca sa inceapa atacurile furibunde si disperate(adica dusmanii) si,de ce nu,chiar sa sminteasca pe unii(doar stim cat de usor pot fi manipulati oamenii astazi).

    • Nu m-am referit la voi cei care v-ati vazut comentariile, ci la altii care au scris foarte urat, si da, exact asa am simtit si eu, ca sunt unii oameni care abia asteapta sa gresesti ca sa te taxeze. Oricum eu merg dupa principiul, cine nu munceste, nu greseste si oricum pe viitor voi fi mult mai atent. Avem cate ceva de invatat din toate experientele, fie bune, fie rele. Doamne ajuta!

  2. Daca ti-a adus careva injurii atunci da se poate accepta ideea de atac violent si suburban. Daca nu atunci accepta critica constructiva ca e spre folosul tau. Ce scrii aici poate avea influenta asupra mentalului si deci implica o abordare foarte serioasa si plina de responsabilitate. Tu faci o treaba buna si ar fi pacat sa iti scada rating-ul.

    • Multumesc de aprecieri! Nu m-am referit la tine si la cei la care le-ai vazut comentariile, ci la alte comentarii foarte urate, pe care nu le-am putut lasa sa fie publicate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s