Ar putea izbucni un scandal in jurul celor doi cetateni americani infestati cu Ebola, de care sa profite autoritatile americane pentru a instaura Legea Martiala?

Doar suspiciunea unui focar Ebola în Statele Unite ar da undă verde pentru autoritățile federale să profite de puterile draconice și sa rețina americanii, chiar daca nu sunt infectati cu virusul Ebola. Chiar sa promulge Legea Martiala, relateaza infowars.com.

140328-ebola-guinea-mn-1400_f4549caa888c687f0186d46a2c93a916

Oficiali din domeniul sanatatii americane au plecat vineri in Africa de Vest, pentru a prelua doi pacienți americani infectați cu virusul Ebola, informeaza nbcnews.com

Departamentul de Stat a spus că va ajutat la organizarea evacuarii in „zilele următoare”.

„Departamentul de Stat, împreună cu Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC), facilitează o evacuare medicală pentru doi cetățeni americani care au fost infectati de Ebola în Africa de Vest”, a declarat purtatorul de cuvant al Marie Harf.

„Siguranța și securitatea cetățenilor americani este preocuparea noastră majoră. Toate măsurile de precauție, se iau pentru a muta pacienții în condiții de siguranță și sigur, pentru a oferi ingrijire pe drum pe un avion non-comercial, și de a menține izolarea strictă la sosirea în Statele Unite ale Americii . ”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s