Consiliul de securitate rusesc – Ucraina este condusa de Papusari Occidentali

MOSCOVA, 22 iulie (RIA Novosti) – Ucraina este condusa de lideri care nu dispun de capacitatea de a acționa în mod independent și pur și simplu urmeaza ordinele din Vest, a declarat marți Secretaul de Securitate al Federației Ruse, Nikolai Patrușev Consiliului.

Male operating puppet controls

„Puterea în Ucraina a fost confiscata de către acoliții occidentali, iar in opinia mea, intr-o mare măsură Ucraina si-a piedut suveranitatea si independenta in luarea deciziilor, pur și simplu urmeaza ordinele”, a declarat Patrusev în timpul unei reuniuni a Consiliului de Securitate de la Moscova.
Patrusev a subliniat că liderii occidentali, nu iau în considerare informații obiective și interpreteaza faptele în functie de obiectivele lor politice.

De asemenea, el a cerut să se tragă „concluziile corecte” referitoare la evenimentele din Ucraina, subliniind că lovitura de stat din Ucraina nu ar fi avut loc dacă interesele „anumitor state occidentale ar fi  coincis cu acțiunile fostului guvern ucrainean.”

Președintele rus Vladimir Putin a prezidat o ședință a Consiliului de Securitate al țării marți. El a subliniat că așa-numitele revoluții de culoare sunt folosite (de catre occidentali) pentru a schimba regimuri care le sunt impotriva, sau „în mod clar vorbind acestea sunt lovituri de stat proiectate și finanțate din exterior.”

Putin a menționat de asemenea că problemele interne ale regimurilor defavorizate, sunt în mod normal utilizate pentru a destabiliza aceste țări, în diferite părți ale lumii. „Cel mai adesea, pariul este plasat pe fortele radicaliste, naționaliste, dacă nu pur și simplu  neo-fasciste, așa cum s-a întâmplat în statele post-sovietice, așa cum se întâmplă în Ucraina acum”.

Pentru a intelege mai bine, cititi va rog si:

Publicitate

2 gânduri despre &8222;Consiliul de securitate rusesc – Ucraina este condusa de Papusari Occidentali&8221;

 1. OFF TOPIC (2)
  Există de asemenea un alt film mai scurt realizat de televiziunea Kanal D: Calugar batut pentru a tine secret minunile parintelui Calciu.

  Aflăm astfel că s-a dorit cu orice preț reînhumarea părintelui Calciu! Chiar și actualul stareț Hariton Negrea a fost implicat.
  ESTE FOARTE IMPORTANT SĂ ÎNȚELEGEM CU ADEVĂRAT CE S-A ÎNTÂMPLAT ATUNCI ÎN ACELE ZILE. AU FOST MINUNI MARI… PĂRINTELE A MIȘCAT DIN MÂINI ȘI DIN PICIOARE… IAR LA ÎNCEPUT UN CĂLUGĂR A FOST BĂTUT PENTRU CA LUMEA SĂ NU AFLE DE DESHUMAREA PĂRINTELUI CALCIU!

  PATRIARHIA AR TREBUI SĂ NE EXPLICE DE CE A ÎNTÂRZIAT ATÂT DE MULT CU CANONIZAREA SFINȚILOR ÎNCHISORILOR COMUNISTE ȘI DE CE NU DOREȘTE NICI ASTĂZI ACEST LUCRU. MONAHUL TEODOT SPUNEA ÎNTR-UN INTERVIU, CĂ PRIN CANONIZAREA LOR S-AR AFLA ȘI CINE I-A PRIGONIT ȘI TORTURAT… AȘADAR POLITICA ESTE DE VINĂ. COMUNIȘTII ȘI EVREII SIONIȘTI…
  UNEI JURNALISTE, CARE DĂDEA EXEMPLUL CANONIZĂRII LA CATOLICI A MONSENIORULUI GHICA ȘI A ALTORA, CARE ÎNTREBA DE CE LA NOI NU SE FAC CANONIZĂRI, I S-A RĂSPUNS SEC CĂ … NU ESTE MOMENTUL!!!
  DAR, NE ÎNTREBĂM ȘI NOI, ÎN MOD LEGITIM, CÂND VA FI MOMENTUL? VA MAI EXISTA EL VREODATĂ?…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s