Statele Unite in spatele tragediei aeriene din Ucraina? Poate fi aceasta tragedie, marul discordiei pentru a incepe al 3-lea razboi mondial?

Statele Unite in spatele tragediei aeriene din Ucraina?

154

Care ar fi motivele ca americanii sa fie in spatele acestui eveniment tragic? Foarte simplu dragii mei, economia americana sta sa se prabuseasca, datoriile americane au ajuns la 110% din PIB. Stiti ce inseamna asta? Colaps total. Nici un stat cat s-ar chinui nu mai poate regla pe cai normale aceasta problema. Mai mult decat atat, nici nu se doreste lucrul acesta, cei care au dus SUA la aceasta prabusire au facut-o intentionat, si chiar s-au chinuit putin. De ce au facut-o intentionat? Tocmai pentru a instaura aceasta mult discutata Noua Ordine Mondiala.

Ce reprezinta aceasta Noua Ordine Mondiala?

Reprezinta tocmai resetarea sistemului economic mondial pentru a putea fi controlat in intregime pe tot globul de catre elita mondiala. O sa spuneti ca oricum ei au destui bani si la ce le-ar mai folosi sa controleze si intregul sistem economic mondial? In afara de fapul ca sunt avizi si nu se mai satura de bogatii si putere, au nevoie sa isi securizeze aceasta avere. Si cum o pot face? Doar printr-un control total a tot ce se intampla pe acest glob, mai ales ca in ultima perioada isi simt amenintata autoritatea prin ceea ce fac tarile membre BRICS, care s-au intalni recent, (vezi aici).

Poate fi aceasta tragedie, marul discordiei pentru a incepe al 3-lea razboi mondial?

Poate fi cu siguranta, ei sunt maestri in a crea conflicte pe glob pentru a-si motiva operatiunile si apoi sa arunce vina pe altii,(vezi cazurile Pearl Harbor sau mai recent  Turnurile Gemene) in cazul de fata pe rusi. Printr-un razboi mondial ar reusi, daca le iasa planul mult dorit, sa impuste doi iepuri dintr-o lovitura, unu: sa preia controlul financiar mondial cat si resursele intregii planete, formand astfel Noua Ordine Mondiala mult asteptata, iar doi: reducerea populatiei la un numar suficent de mic pentru a putea tine locuitorii planetei sub control si pentru a nu putea avea nici o reactie in afara aceleia de supunere totala fata de Guvernul Mondial.

Poate nu o sa se agraveze treaba in asa hal, de la acest avion doborat, incat evenimentele viitoare sa duca la conflagratia mondiala amintita. Si mi-as dori din tot sufletul sa ma insel. Dar daca nu se va intampla din acest motiv, vor gasi ei altul cu siguranta. Iar ceea ce imi intaresc temerile sunt numeroasele conflicte actuale de pe glob, care par ca se agraveaza si incep sa se extinda pe arii tot mai mari. Aici ma refer la conflictele din Ucraina, Siria, Irak, Fasia Gaza care sunt insotite de alte si alte nemutumiri ale populatiei in mai toate regiunile de pe glob, vezi demonstratiile de protest tot mai dese din Grecia,  Bulgaria, Turcia, Portugalia, Spania, Italia, Brazilia s.a.m.d. si care toate sunt indreptate catre Guvernele proprii, care sunt mega corupte si indirect aceste nemultumiri se indreapta si catre FMI, SUA, UE. La aceste probleme as mai aminti si inarmarea excesiva a statelor in ultima perioada. Chiar si Qatarul zilele aceste a incheiat un contract de cumparere de echipament militar in valoare de 11 miliarde $. La ce ii trebuie asa ceva unui stat care nu are nici un dusman in zona?

Pentru a intelege mai bine aceste aspecte urmariti va rog si documentarul de mai jos:

Documentar – Toate razboaiele lumii sunt de fapt razboaie create de bancheri

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Statele Unite in spatele tragediei aeriene din Ucraina? Poate fi aceasta tragedie, marul discordiei pentru a incepe al 3-lea razboi mondial?&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s