România va fi gazda celei de-a XIII-a Reuniuni a Conferinței Mondiale a Marilor Loji Masonice Regulare, care va avea loc intre 28 si 29 Iunie la Palatul Parlamentului

România va fi gazda celei de-a XIII-a Reuniuni a Conferinței Mondiale a Marilor Loji Masonice Regulare, care va avea loc, 28- 29 iunie la Palatul Parlamentului,mai exact în foaierul Senatului,unde la această oră pregătirile sunt în toi. Este Cea mai mare reuniune masonică organizată vreodată în Europa Centrală de Est şi de Sud-Est va avea loc în România ne anunta Libertatea.

ugle2

Decizia ca țara noastră să fie gazda acestei importante întâlniri a fost luată la Cartagena de Indes (Columbia), unde a avut loc a XI-a Conferință  Mondială  a Marilor Loji Masonice Regulare. Marea Loja Națională din România a fost reprezentată de Marele Maestru Radu Bălănescu și de Marele Maestru din Trecut Eugen Ovidiu Chirovici. România a fost preferată în fața Rusiei pentru a organiza reuniunea din 2014. Șeful masonilor români, a fost ales Președinte Executiv al Conferinței Mondiale a Marilor Loji Masonice Regulare. La eveniment vor participa delegaţii din Europa, America de Nord şi de Sud, Asia şi Africa. România a primit dreptul de a organiza acest eveniment în anul 2011, în Columbia, atunci când a câştigat în faţa Rusiei.

Comentariu VT:

Romania se pare ca este tara care permite tuturor strainilor sa faca ce vor cu ea, o tara care dupa ’89 si-a pierdut din ce in ce mai mult coloana vertebrala. Interesele meschine si personale ale celor care conduc tara, au primat mereu in fata intereselor romanilor si a Romaniei, supunand tara la un jaf continu si ingloband-o in datorii imense.

In aceasta degringolada  masonii si-au gasit un mediu foarte propice sa se dezvolte, formand o loja foarte importanta (Marea Loja a Romaniei), care este destinata pentru a face jocurile mai marilor masoni ai lumii. Avand si o pozitie startegica insemnata, tara noastra a devenit foarte atractiva pentru intrunirile elitei mondiale, fiind in mai putin de doua luni gazda a doua mari intruniri masonice, despre prima cititi aici.

Asta si pentru ca Rusia a devenit sau cel putin asa aflam din discutia purtata la intrunirea Biderberg din acest an, un dusman al Noii Ordini Mondiale.  Iar ca sa intelegeti mai bine redau punctul din agenda Bilderberg 2014 referitor la ingrijorarile mai marilor, legate de noua politica a Rusiei:

„Un subiect  important pe agenda Bilderberg 2014 este  legat de criza din Ucraina, care a racit relația dintre Rusia și NATO. Globaliștii il acuza pe Vladimir Putin de a fi exclus Rusia de la noua ordine mondială, deoarece el a îndrăznit să “provoace sistemul internațional,” cum a explicat John Kerry.

Bilderberg va discuta despre temerile legate de intenția lui Putin de a construi un nou sistem economic alternativ, creat în jurul țărilor membre BRICS, un sistem “multi-polar“, care ar devasta dolarul ca monedă de rezervă mondială și de asemenea ar dilua puternic axa de putere SUA-UE-NATO.”

Daca asa sta intr-adevar treaba, lucrurile nu vor fi deloc groazave pentru noi in viitorul apropiat, pentru ca vom fi ca o oaie in mijlocul lupilor, gata sa o muste din toate partile dupa cum a profetit si Parintele Arsenie Boca.

2 gânduri despre &8222;România va fi gazda celei de-a XIII-a Reuniuni a Conferinței Mondiale a Marilor Loji Masonice Regulare, care va avea loc intre 28 si 29 Iunie la Palatul Parlamentului&8221;

  1. Mai bine spus Romania va fi gazda celei de-a xIII-a Reuniuni a conferintei Luciferice Mondiale. Oare ce se va discuta? Inca o noua lovitura data economiei tarii si o mai adinca saracire a nemului romanesc?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s