RT vs CNN – Două video cu aceeași arestare în Baltimore arată cum Media Centrală maschează adevărul

Doar câteva minute după ce starea de asediu a intrat în vigoare în Baltimore sâmbătă seara, au început si brutalitatile. Cu toate acestea, relatarile despre brutalitati variaza in functie de cei care spun povestea.

lies and propaganda on tv (retro effect)

Primul video care ne prezinta o arestare este relatat de CNN. Acesta începe cu un bărbat aflat intr-o stare de semi-constienta intins pe jos si un reporter care speculeaza ca barbatul ar putea sa simuleze aceasta stare.

Reporterul descrie mai apoi, ca mai multe sticle au fost aruncate catre poliție și că acest lucru ar putea avea legatura cu arestarea individului.

Cel de a-l doilea video cu arestare persoanei in cauza, provine de la Russia Today. În ciuda faptului ca este lipsit de orice comentariu, descrie mult mai precis ceea ce s-a intamplat cu adevarat.

Camera Video de la RT ne arata ca un protestatar aparent supărat, dar non-violent și neînarmat începe să urle la poliție. El este apoi atacat cu un sprei cu piper, direct în fața.

Destul de uimitor, persoana ramane aparent fără reacție. Lipsa de reacție a acestui om pare să-i supere pe ofițerii, moment in care unul dintre ei se duce in spatele omului prinzandu-l de par dupa care il trânteste la pământ. Dupa ce omul cade pe jos, devine evident că spreiul cu piper incepe într-adevăr sa-si faca efectul.

După ce mulțimea vede aceasta escaladare inutilă a forței de către poliție, devine furioasa, și mulți dintre manifestant primesc si ei spreiuri in fata. În acest moment, sticlele încep să zboare catre ofițeri – după ce poliția, nu protestatari – au inițiat conflictul.

Mai multe pe thedailysheeple.com

Cam asa prezinta dragi cititori, stirile, Media Centrala, si acesta este doar un mic exemplu de manipulare, comparat la ce sunt in stare cand vor sa rastoarne guverne si sa creeze revolutii si haos.

Alte exemple cu manipulari media, puteti urmari in postarile de mai jos:

Iar aceste sunt doar cateva exemple. pentru ca media centrala asta face zi de zi.

Alte multe exemple puteti gasi la categoria: Manipulare

Publicitate

3 gânduri despre &8222;RT vs CNN – Două video cu aceeași arestare în Baltimore arată cum Media Centrală maschează adevărul&8221;

  1. Am primit un mesaj pe telefon cu următorul conţinut:
    Grupul islamist ISIS a preluat Quaragosh, cel mai mare oraş creştin din Irak. Există sute de bărbaţi, femei şi copii care sunt decapitaţi. Oamenii cer sprijin în rugăciune cu privire la atrocităţile în curs de desfăşurare din ţara lor. Vă rugăm să luaţi un minut să vă rugaţi pentru ei. Trimiteţi mesajul la toate contactele, astfel încât lanţul de rugăciune să nu fie rupt. Ei au cerut această rugăciune specială. Vă rugăm, asiguraţi-vă că treceţi în cererea de rugăciune a trupului lui Hristos, cu rugăciuni fierbinţi oferite pentru fraţi, surori şi copii din Irak. Acesta este un SOS de urgenţă! Dumnezeu să vă binecuvânteze! Andrew White – vicar în Bagdad

  2. Nicio presa sau TV din SUA nu au voie sa spuna realitatea,sunt manipulate.Dupa cum se stie,presa americana nu este libera,sunt sub tutela bilderberg&co. si nu de acum ci de zeci de ani in urma.Asta da Democratie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s