Rabini din intreaga lume s-au intalnit pentru a se ruga in vederea grabirii sosirii lui mesia(antihrist)

rabbi

In cadrul unui eveniment fara precedent, rabini din intreaga lume s-au intalnit pentru a se ruga lui Dumnezeu in vederea grabirii sosirii lui Mesia si a rascumpararii poporului evreu.

Conceptia evreiasca despre Mesia este asemanatoare cu cea a profetilor biblici. Va fi un conducator puternic in duh si intelepciune. El va aduce rascumpararea fizica si spirituala a poporului evreu.

Tot el va aduce in intreaga lume pacea, dragostea si prosperitatea, pentru vesnicie. Mesia – cel asteptat de evrei – este de obarsie omeneasca, fiind nascut din parinti obisnuiti si este carne si sange ca toti muritorii.

Potrivit Breaking Israel News, evreii din Israel s-au alaturat unei „campanii de rugaciune”, condusa de Shlomo Amar, unul dintre cei mai mari rabini din Ierusalim.

Anuntul a fost facut dupa o rugaciune care a durat toata noaptea, intalnire la care au participat rabinii miscarii Chabad-Lubavici, una dintre cele mai mari organizatii evreiesti din lume.

Chabad-Lubavici este o grupare religioasa aparuta in oraselul Lubavici din Rusia. Cuvintul Chabad e format din initialele a trei cuvinte: Ch – Hohma (intelepciune), B – Bina (cunoastere), D – Deah (religie). Seful spiritual al gruparii este Rebbe (Rabinul). Ultimul Rebbe a fost rabinul Menachem Mendel Shneersohn. Rabinul Shneerson a initiat actiunea trimiterii unor emisari (shluchim) in toata lumea. Acesti emisari se duc in orasele unde evreii au nevoie de ajutor, se stabilesc acolo si infiinteaza o sinagoga, o scoala, o mikva (baie rituala). Ei predau lectii de iudaism pentru evreii locali, procura mancare kosher si ii ajuta cu tot ce se poate pentru a „inlocui intunericul cu lumina”.

In zilele de dinaintea rugaciunii, circa 6.000 de rabini si lideri ai comunitatii evreiesti au participat la Conferinta Internationala a miscarii Chabad Lubavici. Au fost prezenti reprezentanti ai comunitatilor evreiesti din peste 75 de tari.

In timpul intalnirii, Berel Lazar, unul dintre cei mai importanti rabini din Rusia, a amintit ca in urma cu 25 de ani miscarea, prin liderul sau Menachem Mendel Shneersohn, a luat in considerare emiterea unei Psak Din (decizie rabinica oficiala) pe tema rascumpararii poporului evreu.

Shlomo Amar a fost de acord ca este timpul sa faca cererea cunoscuta lui Dumnezeu pentru a „grabi” venirea lui Mesia. In prezenta a zeci de colegi si tinerea mainilor celor doi rabini aflati in proximitatea sa, Amar a rostit: „Noi pronuntam aceasta cerere in conformitate cu vointa poporului catre Atotputernicul Dumnezeu sa puna capat asteptarii si sa-l dezvaluie in fata ochilor nostri pe Moshiach (Mesia).

Declaratia sa a fost intampinata cu un consistent „Amin!” de catre multime. Imediat participantii au inceput sa cante „Vrem Moshiach acum! Nu mai vrem sa asteptam!” Aceste cuvinte apartin unui cantec pe care copiii sunt invatati sa-l cante de la o varsta foarte frageda.

Breaking Israel News a adresat urmatoarea intrebare Rabinului Uri Kaploun: Cum este posibil ca un rabin, chiar daca este unul din rabinii sefi ai Ierusalimului, sa ia o hotarare prin care sa-L oblige pe Dumnezeu?

Rabinul a dat urmatorul raspuns: „Tot ce vine in minte este axioma in Chazal (intelepciunea rabinica) Lo BaShamayim Hi (n.red. care inseamna „nu este in cer”- interpretare evreiasca a versetului 30:12 din Deuteronom. In acceptiunea evreiasca sintagma incearca sa justifice autoritatea omului in interpretarea Torei. Talmudul explica – Tora nu este in ceruri, in sensul ca intelesul Legii nu trebuie sa fie descoperit de profeti, sau chiar de Dumnezeu prin miracole sau cuvinte, ci prin interpretarea omului si posibilitatea acestuia de a lua decizii in acest sens). O data ce Tora a fost data, curtea pamanteasca ia hotararile iar curtea cereasca este, ca sa spunem asa, legata de acestea.” –afirmativ.com

De 2000 de ani, tot rataciti au ramas saracii evrei. Cum spuneam si in alte articole, satana astepta la cotitura sa isi trimita progenitura, insa fara voia Domnului nimic nu se face. Ei afirma ca Dumnezeu se conformeaza numai, ca de fapt ei iau hotararaile. Incredibil cate ratacire si cat de orbi sunt acesti oameni!

Ei se pregatesc insa intens, deja sunt in faze avansate cu planurile viitorului Templu de la Ierusalim unde se va instaura mesia lor(anthristul).

Dar, dargi citiotori, acesti rabini, nu sunt singurii care se roaga pentru venirea lui, macar astia sunt orbi, ci sunt si elitele illuminato-sioniste care stiu exact cine este mesia asteptat de evrei si care ii pregatesc calea cu o repeziciune incredibila in ultimul timp, mai apoi sectarii si toti cazuti din Sfanta Biserica Ortodoxa, care nu fac deloc voia Domnului, si nu in ultimul rand  fiecare poate dintre noi care il suparam pe Dumnezeu cu pacatele noastre multe(ura, invidia, minciuna, mandria, lacomia, curvia s.a.m.d) pe care le facem la tot pasul. Toate aceste elemente pot grabi venirea celui rau.

Numai de noi depinde si de parintii din sfintele manastiri care se roaga nencetat pentru amanarea momentului. Iar indepartarea acestui moment care se va intampla la un moment dat, are un singur scop si anume speranta de a salva cat mai multe suflete de la focul cel vesnic.

Doamne ajuta si apara si sa se faca mereu dupa voia Ta!

Alte subiecte interesante despre acest subiect, puteti gasi la categoria: Vremurile din Urma

18 gânduri despre &8222;Rabini din intreaga lume s-au intalnit pentru a se ruga in vederea grabirii sosirii lui mesia(antihrist)&8221;

  1. Doamne ajuta ! Stiu ca sunt oarecum offtopic dar daca poti as aprecia daca ai aborda putin cele ce urmeaza sa scriu :
    1. mai toate bancile „forteaza ” clientii catre carduri contactless . nu am vazut niciunde sa se vorbeasca despre cardurile contactless si ca sunt cu un pas mai aproape de varianta finala de plata , cipul implantat/
    2 . se incearca acum sa se inlocuiasca tichetele de masa cu carduri contactless . aici pe site toate detaliile. http://www.edenred.ro/ro/ . numele multinationalei este destul de sugestiv : eden red (raiul/paradisul rosu)

    • Alelei jidani spurcati ce o sa dati voi seama pe acest pamint in fata Crucii din Rasarit ,…stiu ca ca dihonia ati pregatit o deja …
      insa io va arat Crucea Biruintei pe acest pamint ,Adevarata Lumina Domnul IISUS HRISTOS Mesia si nu tatal minciunii la care va inchinati si vreti a l introna

      Alelei jidani spurcati nu va puneti cu CRUCEA Domnului IISUS HRISTOS ce aratata a fost in Lumina Adevarata si Biruinta este asupra intunericului si asupra potrivnicului vrajmas al Crucii

      Bucura Te Sfanta si Dumnezeiasca Cruce din Lavra Pecerska Biruinta Aratata asupra potrivnicului vrajmas

      Amin.

      • Acea dihanie este un Om, si da evreii il stiu deja este pe undeva aproape,iar la inceput acest Om va fii vazut ca si un salvator al pamantului si lumea il va cere pentru salvarea planetei si in oprirea razboiului de aceea la inceput va face bine si dupa un timp cand va fii intronat la Ierusalim va face rau.

      • Daca au vazut ca trec secolele si Mesia (Anticristul) lor nu vine, ce si-ai zis?: Ia sa fabricam noi unul. Si il fac dupa „chipul si asemanarea lor”. Asa cum si-l doresc. Deja au pregatit premisele ca lumea sa-l accepte. mai trebuie doar sa scape de ortodoxie care e singura reduta inca in picioare impotriva vrajmasului celui necurat.
        Frati crestini ortodocsi, la implinirea vremurilor multi profeti falsi se vor arata, iar cei cu credinta slaba si fara har se vor lasa inselati si vor apostazia.
        Rugati-va neincetat pentru ca bunul Dumnezeu sa ne dea noua tuturor, harul Sau ca sa puten discerne graul de neghina, cele sfinte de cele spurcate, pe Hristos cel viu de anticristul care va veni cu mari inselar!

      • Stela, atentie evreii nu trebuiesc bagati in aceias oala, din evrei se trag sf. Parinti, din evrei se trage prea sf. Nascatoare, din evrei se trag sf. Apostoli si la ora actuala sunt evrei in dreapta credinta, este ft adevarat ca antihristul va fi din neam de evrei si conform sf scripturi acesta va fi din semintia lui dan iar acei evrei vicleni se trag din neamul lui ana si caiafa

  2. Le spunea Domnul Iisus evreilor din vremea sa inainte de a fi rastignit, nu am venit din aceasta lume si nu mati primit, dar va veni un altul si pe acela il veti primi, deci iata cum stau lucrurile, vai de cei ce vor prinde acele vremuri

    • Caci bine lea zis odata Serafim de Pireu, citez: ,, mesia ” pe care il asteptati este antihristul . Acum nu a ramas decat ca acesta sasi arate fata si bineinteles sasi joace rolul

  3. Pentru cine nu stie sau nu vrea a intelege de prea multa … jidanul spurcat este antihristul caci din semintia lui Dan se trage si sarpe este in cale
    ” si fiul pierzarii isi va lua nume de prooroc mare si de imparat mare .Bizantul a fost intemeiat de un Constantin si un alt ‘Constantinn’ il va distruge ” Sfantul Cisma ql Eladei
    Sfant si Prooric Mare este Proorocul Daniel
    Sfant si Imparat Mare este Imparatul Constantin …puneti le unul linga altu aceste nume si veti vedea ce iese … nu va mai prefaceti a nu sti …ca stiti despre ce vorbesc dar va place sa slujiti asuprirea potrivnica lui HRISTOS ,stapinirea lui antihrist prin cele doua fiare cea rosie si asemeni cea din apus desfranata babilonului fiara antihristica caci asemeni v ati dat stapinirii lui antihrist toti cei care v ati luat blestemul iadului asupra voastra … spurcati sunteti si in intuneric pina nu va veti lepada de 666 si de statul mamona carora va inchinati
    Insa iata semnele vremurilor se arata …
    Evreii care stau in asteptare in legea lui Moise ,acestia se vor increstina …dar voi fatarnicilor stiti a judeca fata Cerului dar semnele vremurilor nu stiti a le vedea
    Amin.

  4. gabi,
    Soros nu-i „mesia” , el este doar un inainte mergator al lui mesia-Antihristul , dar ocupa un loc de frunte in ierarhia satanica a lui antihrist , nu-i un „om de rand” , oarecare , e mare sef dupa PAPUSARI , cu problemele europene , ca aici in aceasta zona sunt plasati sa lucreze , apoi urmeaza , Victoria Nuland , Hillary Clinton , John McCain , John Kerry , si altii mai „mici” .

Lasă un comentariu