Viktor Orban: „Statele Unite nu se limitează să intervină, ci acţionează în mod activ în viaţa politică a unor ţări din Europa Centrală”. Ungaria este pe cale sa emita o moneda fara dobanda.

Viktor Orban acuză SUA de amestec în afacerile interne ale unor ţări din Europa Centrală: Vor să ne implice într-un conflict în care nu avem nimic de câştigat!

Orban

Premierul ungar Viktor Orban continuă atacurile la adresa Americii. Șeful guvernului de la Budapesta a acuzat marţi Statele Unite de amestec în afacerile interne ale unor ţări din Europa Centrală, calificând drept „pretext” acuzaţiile de corupţie lansate de Washington împotriva Ungariei.

Statele Unite nu se limitează să intervină, ci acţionează în mod activ în viaţa politică a unor ţări din Europa Centrală„, a declarat Orban, marţi seara, într-o intervenţie pentru postul public M1. „Am intrat într-o eră nouă”, a spus Orban, conform Mediafax.

Un climat de război rece se instalează între Statele Unite şi Rusia din cauza conflictului din Ucraina, a adăugat premierul ungar, apreciind că ţara sa (membră a Uniunii Europene şi NATO) nu ar trebui să fie implicată în aşa ceva.

Ei vor să ne implice într-un conflict în care nu avem nimic de câştigat”, a insistat el.

La mijlocul lui octombrie, Washingtonul a declarat indezirabili pe teritoriul american şase oficiali de rang înalt ungari, din cauza unor suspiciuni de corupţie.

„Orice persoană care cugetă ştie că acuzaţiile de corupţie nu sunt decât un pretext„, a declarat Orban. „Statele Unite vor influenţă”, a apreciat el.

Preşedintele Barack Obama a menţionat în septembrie Ungaria printre ţările care reprimă societatea civilă.

La începutul lui decembrie, fostul candidat republican la Casa Albă John McCain a declarat despre Viktor Orban că este un „dictator neofascist”.

„Independenţa Ungariei este atacată„, a reacţionat Orban pentru radioul public. – activenes.ro

Viktor Orban nu a facut altceva decat sa afirme un mare adevar, SUA este cel mai mare pericol pentru umanitate si pentru pacea globala. Cei care nu le fac jocurile si se opun sunt imediat luati in colimator. De cand premierul Ungariei s-a hotarat sa puna pe primul plan independenta si suveranitatea Ungariei, in detrimentul marilor corporatii, americanii au incercat sa gaseasca tot felul de pretexte nefondate pentru a stopa acest proces.

Insa Viktor Orban nu se lasa iar acum Ungaria este pe cale sa emita o moneda fara dobanda.

Ungaria face istorie. După ce a ordonat FMI’ului să abandoneze ţara, naţiunea acum printează monedă fără dobândă. Din anii ’30 cu cazul Germaniei, nicio ţară europeană nu a avut curaj să fugă din ghearele cartelurilor bancare internaţionale controlate de Rotschilds. Aceasta este o ştire nemaipomenită care ar trebui să încurajeze patrioţii naţionalişti din lumea întreagă să intensifice lupta pentru libertatea de la dictaturăfinanciară. Deja în 2011 primul ministru ungar,Viktor Orban promisese să restabilească justiţia predecesorilor săi socialişti care vânduseră poporul naţiunii la sclavagismul unei datoriiinfinite constrânsa de FMI şi de statul terorist al Israelului. Aceste administraţii precedente erau infiltrate de israelieni în înaltele roluri, iar în mijlocul furiei maselor în fine, ca şi reacţie, poporul a votat partidul Fidesz al lui Orban.

După o relatare pe siturile germanofone ale “National Journal”, Orban a decis să submineze cămătarii de pe tron. Popularul şi naţionalistul prim ministru a spus FMI’ului că Ungaria nu vrea şi nu cere “asistenţă” ulterioară a delegatului de la Federal Reserve de proprietate a familiei Rotschild. Ungurii nu vor mai fi constrânşi să plătească interese exagerate către băncile centrale private şi iresponsabile.

Mai mult de atât, guvernul ungar şi-a asumat suveranitatea asupra monedei şi emite monedă fără dobânda atât cât are nevoie. Rezultatele au fost cel puţin excepţionale. Economia naţională, care se clătina din cauza unei grele datorii, a recuperat imediat cu instrumente inedite ale Germaniei nationalsocialiste.

Ministrul economiei ungare a anunţat că mulţumită “unei politici de bilanţ disciplinat” a replatit în 12 august 2013 suma de 2,2 bilioane de datorie către FMI, înainte de data limită din martie 2014. Orban a declarat: “Ungaria se bucură de încrederea investitorilor” care nu înseamnă nici FMI nici Fed sau alte tentacule ale imperiului financiar al familiei Rotschild. Se referea la investitorii care produc în Ungaria pentru unguri, creând o creştere economică adevărată, şi nu o “creştere pe hârtie” a piraţilor plutocratici, ci acel gen de producţie care angajează într-adevăr persoanele şi le îmbunătăţeşte viaţă.

Cu Ungaria liberă din cuşca de servitute la sclavagismul datoriei nu rămâne decât de mirare că preşedintele băncii centrale ungare administrată de guvern pentru binele public şi nu pentru bogăţia privată a cerut FMI’ului să închidă porţile în una dintre cele mai vechi ţări din Europa. În plus, procurorul general, repetând gesturile Islandei, a acuzat cei trei precedenţi prim miniştri de datoria criminală în care au precipitat naţiunea. Unicul pas care rămâne pentru a distruge complet puterea bancksterilor în Ungaria, e aceea de a activa un sistem de troc pentru schimbul cu externul cum există în Germania cu naţional socialiştii şi cum există astăzi în Brazilia, Rusia, India, China şi Sudafrica, aşa zişii BRICS, o coaliţie economică internaţională. Şi dacă USA ar urma strada Ungariei, americanii s-ar putea elibera de tirania cămătarilor şi ar putea spera la reîntoarcerea la o prosperitate pacifică. – gandeste .org

Urmariti va rog si:

7 gânduri despre &8222;Viktor Orban: „Statele Unite nu se limitează să intervină, ci acţionează în mod activ în viaţa politică a unor ţări din Europa Centrală”. Ungaria este pe cale sa emita o moneda fara dobanda.&8221;

 1. Europa are state puternice atat economic cat si de aparare , precum Germania , Franta , Italia , Polonia si altele , care ar putea lua exemplul acestui premier ungur , care , cu toate ca si ei duc o politica incorecta fata de tara noastra , iar pentru asta nu-i putem accepta , fata de tara lor duc o politica de nesupunere fata de imperialistii americani , ceea ce ar trebui sa faca toate statele Europei , astfel SUA ar fi pusa cu botul pe labe si poate si-ar lua catrafusele (bazele militare )si ar trece oceanul , lasandu-ne in pace .
  Dar caracatita din New York , si-a intins tentaculele atat de mult peste ocean , incat a cuprins aceste state care nu se mai pot desprinde , (guvernele ocupate de masonii evrei sionisti ai papusarilor ), astfel Europa fiind americanizata in afara de Rusia care se tine pe pozitii fiind o mare putere .

 2. Dar, oficialii de rang inalt de la noi,nu i-au deranjat pe americani ca sunt corupti?,sau ai nostri le faceau jocul,da,este posibil-„cine nu-i cu noi e impotriva noastra”,curata democratie.

 3. anca,
  Americanii au nevoie de corupti pe care sa-i poata manevra , mitui , ca sa-si atinga scopul .
  Companiile americane , cum puteau jefui Romania daca nu cu acordul coruptilor ?
  Chevron-ul , oare pe cati a mituit ca sa obtina aprobari ?Pana si pe primarii din satele expuse exploatarii gazelor de sist , care la inceput s-au opus , apoi au inceput sa alunge oamenii care protestau pe pamanturile lor , vezi cazul Pungesti si nu numai .
  Cine a putut da de pomana resursele de petrol , padurile , pamanturile , toata industria romaneasca , terenurile agricole , etc , etc , daca nu , niste super-corupti ????
  Unde nu-i coruptie , dusmanul si invadatorul nu are putere asupra unui Stat independent si suveran !
  Putem afirma cu certitudine ca , Romania ca Stat este cel mai corupt Stat din Europa .
  Nu-ti poti rezolva nicio problema cat de mica , daca nu dai spaga .
  In orice stat din Europa (aici stiu pentru ca am mers in multe state , ) daca incerci sa lasi un banut , asa cum este obisnuit aici , te rade si te considera un inapoiat din Evul Mediu . Nicio floare nu-ti primeste si se uita la tine ca la un nebun .
  Coruptia unui Stat reprezinta o sursa sigura de invazie si colonizare a acestui nefericit Stat !

 4. unul dintre cei mai mari lasi a fost iliescu ilici care a dat mana libera tiganului de nastase la furat si a adus masoneria prin alt tigan nenorocit tiriac si au patruns ca o caracatita in guvern si in biserica si incetu cu incetu dupa un plan stabilit pe termen lung au castigat romania fara sa traga un glont ,,,in afara de tiganu nastase care spre dezamagirea noastra a ratat si alti nemernici tigani cocos udrea si etc lista ar putea continua la nesfarsit cu acesti trepadusi paraziti care imi este scarba sa le scriu numele si sa nu uitam pe guzganul rozaliu hrebenciuc care in nesimtirea lui de jegos cu fiul lui bulangiu au incercat sa il pacaleasca pe PF DANIEL in legatura cu un credit pentru catedrala aceasta este clasa politica din romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s