VIDEO si FOTO. Un pilot care conduce AVIOANE CARE IMPRASTIE CHEMTRAILS a iesit public cu dezvaluiri INCENDIARE!

În cele din urmă, un pilot militar pașește înainte și vorbeste despre programul global extrem de distructiv, numit Chemtrail. Ceea ce urmează este un film care ne prezinta o poveste adevarata despre un pilot curajos, care a rupt rândurile cu colegii lui din programul chemtrail.

 

În acest sens el si-a riscat viața și viața familiei sale. Pe măsură ce ascultati această prezentare si cititi textul de de mai jos, trebuie avut în vedere faptul că substantele chimice sunt pulverizate 24/7 in întreaga lume cu consecințe teribile.

Pentru cei neinițiați în căile ingineriei atmosferice, chemtrails este o tehnică de geoeinginerie care este utilizată în mod sistematic de către armata SUA. Link-ul următor oferă o imagine de ansamblu excelentă asupra geoingineeriei/ fenomenul chemtrail, precum și o excepțională documentatie foto. La urma urmei, doar daca vad cu ochii lor… ajung cei mai mulți oameni sa creada!

Adevărul despre Chemtrails

Celor care piloteaza avioanele chemtrail, li se spune intodeauna de către superiorii lor, că acest program ilegal aflat în curs de desfășurare, se desfasoara in interesul securității naționale.

Veți observa că securitatea națională este strâmbă, deoarece toată intenția din spatele geoingineriei este pe cat de ghidata gresit, pe atat de inselatoare. Pulverizarea sistematică de aerosoli toxici în întreagul cer al lumii nu are nimic de a face cu „securitatea națională”. Cei care cred aberatiile oficialilor, fie au fost spălati pe creier, fie au fost mituiti să creadă o astfel de agendă absurdă și fără sens.

Aesta este exact motivul pentru care aceasta dezvaluire fara precedent este atât de importanta. Niciodata cineva direct implicat cu pilotarea avioanelor chemtrail nu a iesit public. Nu numai faptul ca „Blue Jay 1”, așa cum este cunoscut, a iesit public, el dezvaluie intreaga OPERATIUNE INDIGO SKYFOLD. Acest act unic  de identificare a numelui a ceea ce este probabil cel mai distructiv programul de guvernare din istorie, este extrem de critic.

DE CE?

Pentru că acum grupuri de avocati anti-geoinginerie s-au adunat pentru a lovi în propriile lor națiuni și guverne. Cum, la urma urmei, ar putea oficialii guvernamentali și lideri politici de la fiecare nivel – federal, de stat, județ și oraș – să fie atât de nestiutori despre un program masiv de pulverizare care se întâmplă pe cer chiar deasupra lor ?! Este posibil ca cei responsabili sa continue să prezinte o asa ignoranță sau indiferență și să scape cu asta?

De aceea, această dezvoltare critica este atât de mare! Într-adevăr foarte mare! Este ceea ce ne-am asteptat cu totii, și totuși atât de puțini înteleg cu adevarat cum sta treaba. Motiv pentru care acest mesaj special, trebuie să fie prezentat publicului larg. Deoarece la sfarsitul zilei – in fiecare zi – fiecare fiinta umana de pe fiecare continent va detesta de fapt două lucruri despre chemtrails:

I. Chemtrails transforma zilele însorite în zile noroase si reci. Nimenui nu-i place să vadă zilele insorite cu cer senin schimbat după câteva ore de chemtrail.  Este cineva care preferă zilele noroase umede celor insorite? Cu siguranță oamenii din Florida si California doresc distracție în soare! La fel restul SUA cat si restul lumii.

II. Chemtrails conține un amestec de substanțe toxico-chimice și compuși toxici cum ar fi săruri de bariu, oxid de aluminiu, stronțiu, mercur printre multe altele care ajung direct pe Pamant. Mixul chemtrail de toxine lasă inevitabil reziduri asupra terenurilor agricole, pădurilor, lacurilor, iazurilor, peluzelor și grădinilor. Cum poate cineva opri substanțele chimice nocive de a intra in casa cuiva, in automobile, cladirile de birouri si mall-uri? Cine vrea vreodată sa bea bere cu chemtrail?!

Geoingineria s-a dovedit – fără echivoc – a fi extrem de dăunătoare atat pentru sănătatea umana cat și a mediului planetar. În ceea ce privește efectele negative asupra sănătății, link-ul de mai jos oferă un rezumat excelent.

CHEMTRAIL SYNDROME: A Global Pandemic Of Epic Proportions

 

 

 

  

  

Mai jos este un video cu oameni de stiinta, medici și piloți care spun adevărul despre „chemtrails.” Este o problemă foarte serioasă, care este de multe ori ridiculizata și aruncata în domeniul conspirației.

Screen Shot 2015-02-04 at 5.05.02 PM

Textul in engleza din videoul de mai sus, cu declaratiile pilotului, le puteti citi mai departe pe: lupuldacicblogg.wordpress.com

Urmariti va rog si:

Publicitate

6 gânduri despre &8222;VIDEO si FOTO. Un pilot care conduce AVIOANE CARE IMPRASTIE CHEMTRAILS a iesit public cu dezvaluiri INCENDIARE!&8221;

 1. off topic:
  Filmul-cateheza al mitropolitului Ilarion Alfeev – Omul in fata lui Dumnezeu. Sfantul Maslu si slujba inmormantarii:

 2. off topic:
  Pregatiri intense pentru cel de-al treilea Templu: Peste 30 milioane de dolari cheltuiti pana in prezent
  Au fost fabricate peste 70 de obiecte sacre, conform indicatiilor din Vechiul Testament.
  http://templier70.blogspot.ro/2015/07/pregatirea-ustensilelor-pentru-cel-de.html

  Daca toate pregatirile vor fi gata in trei ani, Israelul ar putea relua ritualul sacrificarilor, ceea ce ar insemna „inceputul procesului de aparitie a lui Mesia”.
  http://templier70.blogspot.ro/2015/07/in-asteptarea-lui-mesiah.html

 3. Cred ca si acest program de pulverizare cu chemtrails , face parte din Apocalipsa pe care o traim , nu avem ce face , lumea stie , multi oameni de stiinta iau atitudine , guvernele din lume sunt mituite , cei care fac dezvaluiri sunt omorati , omenirea , animalele si plantele inghit otrava , moartea are mult de lucru in lume , iar Papusarii isi fac treaba conform Planului de decimare a omenirii prin otravire lenta , dar sigura .
  Cine le poate face ceva ?Nimeni nu le face nimic . Cred ca cele mai periculoase alimente sunt lactatele , pentru ca , animalele mananca iarba ticsita cu chemtrails ,respectiv aluminiu ,strontiu , mercul , bariu , etc si noi mancam prin lapte aceste otravuri . Fructele si legumele se mai pot spala , dar produsele animale cred ca sunt cele mai nocive , dupa aerul toxic .
  Cine putea gandi vreodata ca stiinta malefica , diabolica , satanista , va avea atata putere incat sa intoarca pe dos , ceea ce Dumnezeu a creat atat de perfect . Cine isi imagina acum o suta de ani , ca , niste minti intunecate de diavol , vor stapani clima si vor otravi lumea la scara planetara , din aer , din mancare si apa , vor otravi tot ce misca si este viu ? Avem totusi satisfactia ca au fost descoperiti . Nu se mai pot ascunde si nu mai pot subestima iinteligenta multor oameni de stiinta si a oamenilor in general , nu mai pot actiona in ascuns , au fost demascati acesti dementi care conduc lumea din umbra spre dezastru .

 4. URGENT , producatorii de astfel de substante arestati si distruse unitatile de productie De cativa ani observ pe stalpii din beton pentru circuitele electrice o vopsea galbena doar pe o parte .Pedepse exemplare – murati in astfel de chimicale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s