VIDEO Liceeni din judeţul Neamţ au intonat cantece patriotice de 1 Decembrie şi au cerut PĂSTRAREA religiei în şcoli. Profesorul de MATEMATICĂ: Mesajul nostru să se audă la Bucureşti şi la Bruxelles!

Elevii şi profesorii de la Liceul Teoretic „Mihail Sadoveanu” din Borca, judeţul Neamţ au sărbătorit într-un mod deosebit ziua naţională a României.

Dacă alţii s-au mulţumit cu participarea cu discursuri plictisitoare sau participarea la pomana autorităţilor cu fasole şi cârnaţi, tinerii de la Liceul din Borca au realizat o serbare cu cântece şi poezii patriotice, dar şi cu un mesaj actual: „Lăsaţi religia în şcoli”.

Purtătorul de cuvânt al elevilor, profesorul de matematică Florin Popescu, a declarat că recenta decizie a CCR a „afectat grav şcoala românească” şi a cerut judecătorilor Curţii să explice pe ce articol din Constituţie s-au bazat când au luat această decizie.

„România are şi o parte pe care mai marii noştri se fac că nu o văd: România profundă. Să se vadă până la Bucureşti, până la Bruxelles. Întreaga şcoală românească a fost afectată de lovitura sub centură din partea CCR, printr-o decizie a CCR, care a dat câştig de cauză unui singur părinte, în contrast cu majoritatea elevilor şi părinţilor din România. Domnilor judecători, ce articol din Constituţie aţi folosit pentru a da o astfel de hotărâre? Sau aţi confundat Constituţia cu devizele vechi de 100 de ani ale lui Marx şi Engels? În aceste condiţii, recuzăm completul de judecători care a dat această decizie, care afectează mai multe categorii sociale, inclusiv fiinţa neamului nostru românesc”, a spus acesta. – activenews.ro

Bravo copii si bravo organizatorilor, sa auda toti ateii de la Bruxelles,  Washington si Tel Aviv:  Aici este Romania, Gradina Maicii Domnului nu Sodoma si Gomora!

3 gânduri despre &8222;VIDEO Liceeni din judeţul Neamţ au intonat cantece patriotice de 1 Decembrie şi au cerut PĂSTRAREA religiei în şcoli. Profesorul de MATEMATICĂ: Mesajul nostru să se audă la Bucureşti şi la Bruxelles!&8221;

  1. Ca si in tara , Moldova a fost intotdeauna inima ortodoxiei , manastire langa manastire in toata Moldova , a avut o mare influenta in randurile tineretului si copiilor inca din clasele primare , inclinatie spre credinta curata si spre marturisirea credintei cu orice ocazie , in mod public . Profesorii au avut si au o mare contributie in scoli , pentru ca si ei au fost crescuti in sanul bisericii si educati in credinta .
    Acest mesaj , trebuie transmis pe tot intinsul Romaniei , cat si la cei din afara care nu cunosc credinta romanului si cauta sa distruga ceea ce ne-a daruit Dumnezeu inca de la inceputul Crestinismului , de doua mii de ani , Ortodoxia , Dreapta Credinta .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s