Raport United Way: Aproape jumatate dintre gospadoariile Floridei se chinuie sa supravietuiasca

Aproape jumătate din gospodăriile statului Florida nu câștigă suficient pentru a-si putea plăti necesitățile de bază, potrivit unui raport publicat marti de catre United Way, care încearcă să arunce astfel o lumină asupra grupului mare de rezidenti de stat care se lupta din punct de vedere financiar, dar nu îndeplinesc criteriile oficiale pentru a fi declarati săraci.

money-landscape

În timp ce 15 la sută dintre gospodăriile din Florida sunt considerate sub pragul de sărăcie, altele 30 la suta sunt considerate nesigure financiar – o cifră care se aplică și în locatiile Sarasota și Manatee – bazat pe o statistica dezvoltata de United Way.

Raportul referitor la situația lucrătorilor cu venituri mici, ne arata ca sunt persoane care au locuri de muncă stabile, dar se confrunte cu salarii mici și costurile în creștere ale multor necesități. United Way – este o societate non-profit, lidera  în multe comunități, care ajută  alte organizatii care care se ocupa cu sutinerea celor în nevoie – a creat un nou mod de a defini această populație în încercarea de a declanșa o discuție mai amplă despre cei care se confruntă cu dificultăți economice. – infowars.com

Pentru a intelege mai bine situatia prezentata mai sus, urmariti va rog si subiectele de mai jos:

Publicitate

Un gând despre &8222;Raport United Way: Aproape jumatate dintre gospadoariile Floridei se chinuie sa supravietuiasca&8221;

  1. Asta-i politica papusarilor , desfiintarea paturii sociale mijlocii , bogatii lumii sunt ei , papusarii si cei care-i slujesc , iar restul americanilor , saraci lipiti pamantului traind sub limita existentei de zeci de ani , pentru ca nici ei nu stiu cu cine sa voteze sau nu a de ales pentru ca toti presedintii SUA de pana acum au fost uneltele papusarilor sau faceau parte din papusari . Americanii sunt condusi de insusi sarsaila care isi are sediul in tara in care traiesc , in nucleul Sistemului antihristic .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s