Rusia ar putea interzice circulația dolarului american.

Duma de Stat a înaintat deja un proiect de lege de interzicere și de închidere a circulației dolarului în Rusia, relatează corespondentul APA la Moscova .

20-dollars

În cazul în care proiectul de lege este aprobat, cetățenii ruși vor trebui să-si închidă conturile in dolari din băncile rusești în termen de un an și sa-si schimbe dolarii in ruble sau în monede din alte țări.

În caz contrar, conturile le vor fi înghețate si dolarii cash vor fi confiscati de poliție, vamă, taxa, de frontieră, precum și de servicile de migrare.

După ce legea va intra în vigoare, va fi imposibil să se obțină numerar în dolari în Rusia. Interdicția sau încetarea dolarului american nu se va aplica operațiunilor de schimb efectuate de Banca Centrală rusă, guvernul rus, ministerele de afaceri externe și apărare, Serviciul de Informații Externe și Serviciul Federal de Securitate. – infowars.com

Razboiul rece isi desfasuara dupa cum se vede un nou episod, stirea de mai sus devine foarte importanta, tranzactiile cu dolari in Rusia fiind foarte mari. Daca SUA a lovit in Rusia prin scaderea pretului barilului la petrol, Rusia avand toate contractele facute in asa fel incat, daca scade pretul petrolului, scade si pretul gazului, iata ca Rusia le raspunde cu aceasi moneda si interzice circulatia dolarului in Rusia.

Acesta este un precedent deosebit de periculos pentru SUA pentru ca alte state pot prelua exemplul Rusiei si aici ma refer la China, daca si ei vor recurge la acest lucru economia Americii se va duce in cap in secunda doi. Oricum este o lovitura serioasa data Statelor Unite, dolarii retrasi de pe piata ruseasca se vor intoarce in SUA si vor supraaglomera piata SUA cu dolari, ceea ce ar putea duce la o mare inflatie. De altfel sunt convins ca acesta este doar primul pas fact de rusi, urmatorul va fi scoaterea definitiva a dolarului si din orice tranzactie oficiala facuta de statul rus.

Toate aceste probleme se agraveaza, iar odata cu ele, marea conflagratie globla este tot mai aproape.

Economia Americii, chiar si fara problema cauzata de rusi, se afla pe marginea prapastiei, iar orice interventie interioara sau exterioara asupra sistemului bancar amrican poate duce la colaps. Si odata acest colaps inceput va incepe urgia la nivel local si mai apoi la nivel global.

Pentru a intelege mai bine cele descrise mai sus urmariti si articolele de mai jos:

2 gânduri despre &8222;Rusia ar putea interzice circulația dolarului american.&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s