Panica globala din cauza Ebolei a inceput odata ce numarul mortilor a depasit 4000 de persoane

Cele mai recente cifre date de Organizației Mondiale a Sănătății arată că 4033 de oameni au murit pana acum de Ebola. Numărul de cazuri indicat până la 8 octombrie arată accelerare a numărului de decese înregistrate. Experții sunt de acord că, numarul de persoane intoarse de la centrele de tratament este cu mult mai mic decat numarul persoanelor care s-au dus la tratament, lucru car eindica ca această cifră este departe de numărul real de decese pe care boala le-a cauzat.

ebola

CDC-ul a prezis ca până în ianuarie 2015 vor fi până la 1,4 milioane de decese, daca Ebola nu este combatuta în următoarele câteva săptămâni.

In timp ce guvernele din întreaga lume încearcă cu disperare sa prevenia Ebola si sa o tina cat mai departe de taile lor, tot mai multe națiuni anunță izolarea de oameni cu „simptome asemănătoare Ebolei”.

Brazilia: Temerile sunt în creștere, fiind posibil ca virusul mortal Ebola sa fi lovit un nou continent,  un misionar în Brazilia este supus testelor pentru a afla daca este infectat. În cazul în care boala se confirmată, aceasta însemna ca virusul s-a raspandit  ajungand petru prima data si in America de Sud.

Pacientul suspectat este un bărbat în vârstă de 47 de ani din Guineea, una dintre țările africane care au fost devastate de boala. El a fost descris în mass-media locală ca un misionar și a fost transortat într-un avion al forțelor aeriene din sudul statului Parana la Institutului Național de Boli Infectioase de la Rio de Janeiro în dimineața zilei de vineri.

Ministerul Sanatatii a declarat astazi ca pacientul se afla „într-o formă bună” și febra a scazut. Ministrul Arthur Chioro remarcat faptul că pacientul a fost în Brazilia pentru perioada maximă de incubație a virusului Ebola, de 21 de zile. Rezultatul testelor ar trbui sa fie gata pana Duminica viitoare.

Cehoslovacia: Republica Cehă înregistrează primul său caz de suspiciune de Ebola, a unei persoane care a revenit din Liberia cu 22 zile în urmă,  a declarat joi ofițerul sanitar șef ceh, Vladimir Valenta.

Omul, de 56 de ani, are o febra, dar nu prezinta si alte simptome ale Ebolei, și a fost izolat la spitalul Na Bulovce din Praga. Xinhua l-a citat pe Valenta. ” Febra fiind singurul simptom de până acum, sperăm că aceasta ar putea fi o altă boală, de exemplu, malarie, a spus el. Adaugand ca toate persoanele cu care pacientul a intrat in contact de la întoarcerea lui sunt verificate. Sursele de la spital au declarat ca rezultatele testelor efectuate sunt de așteptat vineri.

Canada, Franța, Spania, Republica Moldova, Macedonia, Australia și Germania, de asemenea, au cazuri suspectate sub observație. Odata cu gripa din sezonul de iarna care se apropie rapid, spitalele vor fi în curând suprapopulate cu persoane care suferă de simptome asemanatoare Ebolei. Multe dintre simptomele virusului Ebola sunt similare cu cele suferite de cineva cu gripa. – thedailysheeple.com

Eu unul nu inteleg obedienta statelor lumii la tot ce face SUA, toti stiu ca ei au creat acest virus, toti stiu ca invadeaza statele pentru a le jefui, toti stiu ca ei sunt adeptii promovarii homosexualitatii si a tuturor spurcaciunilor de acelasi fel si cu toate acestea nu-i infruta nimeni si nu are nimeni curajul sa rosteasca adevarul.

Alte lucruri despre Ebola puteti gasi la rubrica cu acelasi nume.

4 gânduri despre &8222;Panica globala din cauza Ebolei a inceput odata ce numarul mortilor a depasit 4000 de persoane&8221;

  1. Dumnezeu va lucra prin Rusia crestina si va descoperi leacul acestui virus fabricat in laboratoarele SUA si apoi dat din avioane in atmosfera , tocmai pentru a decima populatia Globului .
    Cine stie pe unde au dat cu acest virus mortal si curentii l-au transportat in Africa , iar de acolo adus in Europa de catre plimbaretii din Occident prin statele africane .
    Pe care va voi Dumnezeu , Il va pazi de aceasta epidemie , ca si cu sida , virus la fel fabricat de americani si raspandit pe intreg Pamantul .
    America = Satana !

  2. ce bine ar fi sa facem noi un parteneriat strategic inteligent cu rusii , cu grecii, cu alte tari ortodoxem daca tot e moda asta a parteneriatelor, macar asa ne protejam mai bine Biserica; cu o Biserica puternica si marturisitoare suntem mai greu de doborat…ce mult ne-ar trebui acum un nou Justin Parvu si Arsenie Boca. de-ar iesi pustnicii din vagauni la marturisire, Dumnezeu sa ni-i pazeasca si inmulteasca, fara rugaciunile lor am fi fost distrusi de mult…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s