Planurile SUA de a invada nordul Siriei sub asa numita grupare Armata Siriană Liberă

Un comentator politic, a declarat ca SUA și aliații săi planuiesc implementarea a mii de forțele terestre sub steagul așa-numitei grupari Armata Siriană Liberă (FSA) în nordul Siriei, relatează Press TV.

Jim W. Dean, editor la VeteransToday, a declarat într-un interviu la Press TV sâmbătă, că forțele aliate „vor crea o armata  suficient de mare pentru a ocupa, probabil, întreag nordul Siriei.”
Washington și aliații săi vor desfășura mii de militari care se vor pretinde a fi membri FSA, a declarat analistul.

Comentatorul politic a criticat planul „bizar” al SUA-Turcia pentru formarea a 5.000 de teroriști sub stindardul FSA, spunând că „impactul strategic”, în acest moment ar fi „ridicol”.

Analistul politic a comentat cu privire la caracterul moral al membrilor FSA și a declarat că multi dintre ei au facut parte din Isil cat si din alte grupari care operează în Siria.
Analistul a concluzionat că cei mai multi dintre membrii FSA au fost angajati în mai multe actiuni de „răpiri si jafuri”, totul numai in scopul de a face bani.
Statele Unite a început sa vizeze pozițile deținute de către gruparea Isil Takfiri în Irak începand cu luna august. Washington a lansat, de asemenea, o campanie militară impreuna cu aliații săi arabi împotriva gruparii Isil în Siria la 22 septembrie.

Washington-ul spune că a bombardat pozitii ale gruparii Isil atât în ​​Irak cat și Siria, dar există mari semne de intrebare cu privire la obiectivul real al loviturilor aeriene.

SUA și aliații săi regionali au fost cei mai importanti sustinatori ai Isil și a altor grupari militante care opereaza împotriva guvernului președintelui Bashar al-Assad în Siria, relateaza veteranstoday.com.

Si asa incet, incet, sub diferite pretexte si prin tot felul de noi alte noi grupari formate de catre aceleasi servicii CIA, MI6 si Mossad, americanii reusesc sa puna stapanire pe Siria, zilele lui Bashar Al-Assad incepand sa-i fie numarte. Totul acum depinde de Rusia si de pozitia pe care o vor afisa in urma noilor evenimente programate. Pe de alta parte presedintele Iraninan a avertizat deja Turcia in legatura cu eventuala invazie asupra teritoriului Sirian.

Daca Iranul va raspunde militar, va fi exact ceea ce isi doreste SUA, avand motivul(sub pretextul ca impidica actiunile impotriva teroristilor ISIS) pentru conflictul mult dorit cu Iranul, urmatoarea tinta a papusarilor.

Pentru o mai buna intelegere urmariti va rog si:

Adevaratii teroristi sunt SUA. Minciunile din spatele gruparii ISIS

Publicitate

4 gânduri despre &8222;Planurile SUA de a invada nordul Siriei sub asa numita grupare Armata Siriană Liberă&8221;

 1. Multa lume se intreba , oare cum vor invada americanii Siria , ca de mult o clocesc !
  Nu puteau din cauza Rusiei care , s-a aratat permanent o sustinatoare a Siriei , iar americanii se temeau de Rusia si China . Situatia este diferita fata de cele doua state arabe , Libia si Egipt , unde au reusit sa introduca mercenari , anarhisti care sa influenteze masele impotriva liderilor , de unde SUA , Franta si Anglia , au pornit atacul aerian , asupra celor mai importante obiective strategige , prostind populatia , reusind sa puna stapanire pe aceste doua state .
  Bashar al Assad este sustinut de poporul sirian , a fost ales cu majoritate de voturi , iar SUA nu mai poate folosi metoda manipularii maselor , desi a incercat in fel si chip . Iata ca pana la urma , a inventat acest plan diabolic de lupta impotriva ISIS , ca sa patrunda in Siria , prin invadarea spatiului aerian , de unde bombardeaza la bunul plac , fara niciun acord din partea Siriei !!!!!!Asta-i invazie !
  Iata cu cine vrea Basescu , ca Romania sa continuie Parteneriatul Strategic cu SUA , cei care vor fi votati in curand !

 2. „CIA, MI6 si Mossad”

  Hai să nu dăm vina pe niscaiva structuri teroriste. Ci mai degrabă pe țările care le-au creat. Este foarte ușor să dai vina pe „servicii”, când știm bine cu toții că țările respective au fost dintotdeauna teroriste. Cetățenii „micii prostituate”, „ishraelului” și „poposua” au participat cu bună știință la masacrele din țările invadate. Și asta de sute de ani. Apoi, nici o structură teroristă nu poate rămâne în viață dacă nu este susținută de țara care a creat-o.

  Viața pe acest pământ este scurtă, dar iadul este veșnic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s