Rusii gata sa le dea planul peste cap din nou americanilor. Rusii pregatesc un vaccin impotriva Ebolei.

Virusologi din Rusia intenționează, în termen de șase luni, să prezenta trei vaccinuri împotriva virsului Ebola, a declarat ministrul rus al Sănătății, Veronika Skvorțova.

9RIAN_01263702.LR.ru

Mai mult, a spus ea, Rusia a început să elaboreze niște medicamete speciale pentru prevenirea și tratarea bolnavilor de febra hemoragică.

De asemenea, Veronika Skvorțova a subliniat că în Rusia a fost dezvoltat recent un medicament antiviral numit Triazaverin care s-a dovedit a fi foarte eficient în lupta împotriva unor febre similare, inclusiv febra Marburg, care este, de fapt, sora virsului Ebola.

Comentariu VT: Planurile SUA de a crea un virus mortal care sa paralizeze lumea in vederea impunerii Noii Ordini Mondiale, se pare ca sunt date peste cap din nou de rusi, prin crearea unui antivirus 🙂

Pana acum, rusii s-au opus SUA in mai multe randuri si le-au dejucat planurile de subjugare a lumii, sa ne amintim catvea doar dintre acestea:

Intoarcerea spatelui Noii Ordini Mondiale impuse de Elite

Creare unei bancii comune a statelor membre BRICS

Demontarea acuzatiilor ca Rusia ar fi doborat avionul din Ucraina

Dejucarea planurilor cu sanctiunile impuse impotriva Rusiei

Deconspirarea atentatelor de la 9/11 Septembrie 2001 de catre rusi

Impiedicarea Invaziei Iranului si Siriei de catre SUA

14 gânduri despre &8222;Rusii gata sa le dea planul peste cap din nou americanilor. Rusii pregatesc un vaccin impotriva Ebolei.&8221;

  1. Inselarea este foarte bine lucrata incat , Rusia face parte din aceasi tabla de sah.

    Ortodoxia nu se lucreaza in modul in care domnul Putin doreste.

    Mai sunt multe de spus, insa atat va mai spun, sa fiti foarte atenti ca vi se serveste raspunsul la „problema” occidentala iar Rusia domnului Putin nu este cea ce pare a fi, ci doar un intuneric fara intoarcere.

    Cu dragoste frateasca intru Hristos Domnul si Mantuitorul .

    • Nu stiu daca Rusia de acum face parte din jocul asta murdar, parerea mea ca nu. Au destule bube si ei, dar sunt singurii care deocamdata s-au opus cu succes Noii Ordini Mondiale propusa de occident. Doamne ajuta!

      • Doamne ajuta,

        Vad sinceritate in raspuns atat al tau cat si @Cristi de acea am decis sa mai raspund si eu , stiti probabil mai bine ca mine paragraful ” de e cu putinta si pe cei alesi ii va insela”.
        Conducerea rusa , nu monahismul autentic , ci conducerea rusa, ma repet , poarta un „ortodoxism lumesc” bine cosmetizat pentru a induce in eroare estul Europei cei mai reticienti la NOM, cat si restul lumii prin imaginea de salvator din hegemonia vestului, si nu acel duh de foc care separa fii de parinti de dragul adevarului.

        Insa necuratul tot timpul ori cat de bine s-ar camufla ,” i se vede coada,” – vorba unui parinte.

        Deci Rusia a participat alaturi de patriah si presedinte (adica si statalitatea) la consiliul mondial al bisericilor (un google mic pe imagini si vei vedea cum se saruta cu budistii).
        Alternativa FMI adica Brics, au ca emblema pentagrame si infamul „666”.
        O lunga cariera in KGB-FSB servicii de Informatii rusesti, aceleasi servicii care ne-au produs Sfintii Inchisorilor.

        Daca vei sapa putin mai adanc vei vedea ca e doar o spoiala de ortodoxie la conducerea acelui stat.

        Iar pentru fratele @Cristi.- Doamne ajuta,

        Stiu multe lucrui in plus, pe care sunt dispus sa le impart, e-mail-ul ti se poate da la cerere.

        Nu rusii ca popor sunt intunericul cum nici romanii ca popor nu sunt intunericul, ci doar alegerea Intai-statatorilor si a tacticilor lor, ocidentalii nu sunt lumina nu pt ca nu am afirmat eu si cum ai insinuat frate, ci pt ca Hristos este lumina lumii.

        Va spun doar ca de la nici un sistem de guvernamant si de la nici o persoana aflata intr-o pozitie ca a d-lui Putin sa nu asteptati ajutor cu tenta de „ADEVAR”. nu va veni

        Stiai ca Rusia are propriul program de dictatura biometrica? prin implementarea de microcipuri identitare.

        Sunt foarte multe spus, iti voi da un blog american condus de pravoslavnici romani, unde sunt niste analize mai mult decat pertinente, iti va usura munca de cercetare mult de tot daca stii engleza.
        http://orthodoxviews.wordpress.com/2014/10/08/the-false-antichrist/u

        Cu dragoste frateasca intru Hristos Domnul

      • Alexandru, eu unul nu am vazut in loggo-urile oficiale ale BRICS pentagrame. Apare intr-adevar la un momentat dat daca dai search pe google o emblema cu o pentagrama, dar nu stiu cat este de oficiala. Despre faptul ca Rusia va implemnta din 2015 sistemul biometric, 3 in 1, am citit si eu mai de mult, daca acest lucru se va intampla va fi deosebit de grav si cum ii spuneam si comentatorului ZHM voi scrie cu siguranta despre el. In rest eu fac doar niste analize pe baza unuor evenimente si situatii concrete.
        Multumesc pentru comentariile pertinente si Domnul sa ne lumineze pe toti sa intelegem cu adevarat ceea ce se petrece. Doamne ajuta!

    • De ce rusii sunt intuneric fara de intoarcere ? Ce stii tu in plus si nu stim noi ? Daca rusii sunt intunericul, atunci inseamna ca occidentalii sunt lumina ? Pai in cine sa mai ai incredere ?

      • Doamne ajuta,

        In Domnul sa ai incredere @Cristi doar in Domnul Iisus Hristos.

        El si Duhul lui „Va vor invata toate”

        de la nimeni de rang inalt sa nu astepti corectitudine pt ca din motive de Inlantuire morala, frica de moarte, santaj, slugarnicie, nu vor putea sa ajute poporul.

        Chiar in ziua de azi sa spui adevarul gol golut iti deschide antecamera mortii, iar dergatorii fara o constiinta a mortii nu vor face nimic din Adevar pt ca nu sunt lasati si mai rau ca le este Frica.

        Nici noi nu santem lasati sa traim crestineste in Societatea de azi dar nu trebuie sa ne fie Frica.

        Frica e de la diavol, iar prin analogie dregatorii avand frica in ei il au pe diavol, deci se opresc pe sine de la tot lucrul bun.

        Raspundere mare au, raspuns mare li se va cere.

        Mantuire draga frate.

  2. De acord cu Alexandru,nici eu nu am încredere in Rusia.Trebuia sa avem încredere in noi,romanii,nu sa ne luam după care putere e mai „ortodoxa”. Putin fost KGB-ist,cat de ortodox credeți ca poate fi?Eu nu zic neapărat ca le face jocul elitelor,dar nu m-ar mira sa aflu ca așa este.Mai ales de când Putin dădea declarații cu anul chinezesc si cu soarele care va exploda peste 5 miliarde de ani.Ah,si tocmai citeam de cipurile pregatite pentru elevii rusi din 2015,plus documentul 3 in 1:card de identitate,de calatorie si bancar,evident biometric.In plus,sa mai citim inca o data titlul:
    „Rușii pregătesc un vaccin împotriva Ebolei”.
    Aloo,sunt singurul care vede ceva in neregula aici(indiciu:cuvântul „vaccin”)?

    • ZHM in primul rand sa stii ca nu toate vaccinurile sunt rele, sunt unele bune, cum e cel pentru Malarie, de exemplu, daca urmeaza sa mergi in zone cu grad de risc ridicat de asa ceva. In al doilea rand, am scris in comentariu ca si rusii au bubele lor, printre ele, cele enumerate de tine,(cu toate ca inca nu e nimic oficial in legatura cu actele, ramane sa urmarim treaba asta si cand si daca se va intampla, voi scrie despre acele lucruri cu siguranta) dar, subliniez, dar, in privinta subiectelor despre care am scris sunt total in favoarea rusilor. O fi fost Putin KGB-ist dar politica pe care o duce cel putin impotriva homosexulitatii, impotrva exploatarii resurselor tarii de catre occientali, faptul ca se opune invaziei unor state suverane ca Iranul, faptul ca finanteaza o manastire ortodoxa, ca participa regulat la Sfanta Liturghie, ca a vorbit deschis in favoarea ortodoxiei, ma face deocmadata cel putin, sa il privesc cu mult mai mult respect fata de ceilalti sefi de state, care sunt toti doar niste marionete ale elitei. Sa nu crezi acum ZHM ca il vad ca pe un sfant pe Putin, departe de asa ceva, a facut multe lucruri cu care nu sunt personal de acord, chiar pe care le consider urate, cum e faptul ca si-a lasat sotia pentru una mai tanara, ca s-a data cu dracul(KGB-ul) ca sa ajunga unde a ajuns s.a.m.d. dar eu am facut referire strict la pozitia lui referitoare la ultimele evenimente, politice si sociale in contextul promovarii NOM. Doamne ajuta si toate cele bune!

      • Am înțeles.Ai o poziție echilibrata si e foarte bine.Doar ca unii au început sa turbeze cu afirmații de genul „Ne salvează rușii,ne scoate Putin de sub americani”, lucruri pe care eu nu le pot considera la un nivel mai înalt decat niste aberații.Pai nu ne salvam noi si il așteptam pe Putin?Dragilor,Putin daca e bun,își apara tara lui,nu apara niste nimicuri ca noi care toată ziua dormim pe noi si mai ca ne-am arunca in mare pentru „bogățiile” occidentale(chiar daca am vorbit la persoana intai,nu vorbeam de toti romanii,vorbeam de majoritatea).In primul rand,trebuie sa ne aparam noi.Sunt irelevante pentru Romania campaniile pro-ortodoxe pe care le duce Putin daca in același timp noi:
        -Suntem prima sau a treia tara in lume la avorturi
        -In loc sa facă ceva prin care sa crească credinta oamenilor,sa nu mai fie atrași de secte,ateism(mai ales ateismul,multi își pierd complet încrederea in Biserica si renunța la a mai fi creștini din cauza multor afaceri necurate pe care le duc cei mai multi dintre oamenii Bisericii,nu contează locul lor in ierarhie)sau chiar alte religii,sau macar sa restaureze bisericile vechi,amicii din BOR înaltă ditamai catedrala care mai e si poleita cu aur.
        -Avem o mentalitate jalnica,ce-i drept comunismul are partea lui(una foarte mare)
        Ma opresc,ca deja am lungit-o prea mult.Ca sa rezum ceea ce am vrut sa spun:daca nu luam exemplu din acest fel de acțiuni pe care le duce Putin,daca nu facem si noi astfel de mutari,atunci nu ne va ajuta cu absolut nimic faptul ca face Rusia aceste lucruri.Il felicit pe Putin,bravo lui pentru aceste lucruri,dar as vrea sa eliminam ideea cum ca o sa ne salveze el pe noi.Nici macar la SF nu pot sa pun aceasta idee(e prea puțin spus).
        Doamne ajuta si succes in continuare cu blogul!

    • Pe mine nu ma enervează limbajul celor pro occident pe cat ma enervează ignoranta celor care,culmea,stiu ca nu e in regula ceea ce se întâmpla cu tara noastră si nu numai.Nu de puține ori mi s-a spus ca de ce îmi bat capul,ca oricum nu rezolvam nimic,ca tot așa vor rămâne lucrurile.
      In primul rand,responsabilii pentru ceea ce se întâmpla suntem NOI.Nu masonii,nu jidanii sau khazarii,nu Illuminati.Aia doar au profitat,au jucat pe degete generații întregi.Dar daca generațiile alea nu acceptau orbește „orișice”,cum se întâmpla si acum,mai aveau cei mai sus menționați vreo putere?Niciuna,domle,acum erau istorie.
      Ma rog,astfel de lucruri au fost profețite de mult timp si trebuiau sa aibă loc cândva,ghinionul nostru este ca acel cândva e foarte aproape(nu zic acum ca s-ar putea sa exagerez).Ghinion care insa se poate transforma in bucurie.Insa cu o conditie:sa fi pregătit duhovnicește.
      In fond,la asta se rezuma totul.Ia sa gândim logic:ne e frica de sistemul de astăzi?Da,ne e frica.Pai de ce ne e frica?Pai vin ăștia cu cipurile,cu razboaiele ,cu Antihristul,cu lepadarea.Pai si nu exista nicio scăpare,ceva?Ba da,exista,credinta in Hristos,încrederea in El,nu in sistemul necuratului.Deci exista soluție ca sa scapi?Da,exista,tocmai am spus-o.Pai si de ce îți mai e frica?
      Ce întrebare buna:de ce ne-o mai fi frica?In fond,cu credință adevarata ,care sa fie acompaniata si de fapte pe măsură,ar trebui sa nu mai avem nicio problema,nu?
      Ehee,si acuma apare artificiul:cați dintre noi chiar facem asta?Cata încredere avem cu adevărat in Hristos,dar sincer?Răspunsul ti-l dai singur.Eu mi l-am dat deja.Nu e prea bun,dimpotrivă,e oribil.Sa nu mai discutam de fapte.Iata un exemplu:te întâlnești cu un dușman.Care sunt primele lucruri care-ți vin in minte?Primele cuvinte,primele gânduri?Sunt compatibile cu credința creștină ortodoxă?Iarăși,răspunsul vi-l dați singur.La mine a rămas la fel de oribil.
      Frica e cea care ne distruge.Frica de material,de orice fel.Frica ca vei pierde totul,când de fapt nici macar nu e așa.Nu pierzi totul,dimpotrivă,poți sa păstrezi ce este cel mai important:SUFLETUL.Dar ne vom gândi la asta când vom fi in fata tevei pustii sau a satârului sau ce o sa fie acolo?Sau când ne vor lua tot ce avem?Sau când ne vor pune sa alegem direct sau indirect intre Hristos si celalalt?Eu sper ca ma voi gândi.
      Frica e cea mai distructivă.Poate produce orice,de la deznădejde pana la dezbinare.Când spun dezbinare,ma gândesc mai ales la familii.Ne vor trada oare rudele?Sau vom fi chiar noi trădătorii?Doamne fereste,sa nu fie niciuna.
      De frica trebuie sa scăpam,o singura frica trebuie sa rămână:cea de Dumnezeu.Restul,la ghena cu ele!
      Uf,s-a făcut târziu,trebuie sa ma culc.Daca mai e cineva pe aici,apoi noapte buna.Domnul sa ne ajute pe noi toți!

      • Asa este ZHM, noi poporul suntem cei mai vinovati, dar adevarul este ca am ajuns sa traim intr-o lume groaznica, in care totul este dat peste cap, iar omul simplu devine foarte confuz. Imbibat fiind cu probleme existentiale de zi cu zi ii este greu sa mai discearna ce e bine si ce nu. Mai aude cate o stire pe la televizor cand mai are timp si o ia de buna. Iar cand incerci sa le vorbesti despre renastere, interese nationale, despre grupurile de interese care ne sapa in fiecare zi, iti raspunde, ca el abia se descurca sa intretina familia, nu mai are timp sa isi bata capul si cu astfel de lucruri. In situatia asta ne-au adus politicenii si mass media, incat constiinta pentru neam si tara aproape ca nu mai exista. Programul de supunere si control functioneaza foarte bine, aproape au reusit. Cat despre frica, asta e de la diavol. Spunea si Parintele Amfilohie Brnaza, fricosii nu se mantuiesc, dar poate ca oamenii au ajuns sa nu mai aiba timp nici de frica. Dar in orice directie am privi trebuie sa il avem in fata pe Dumnezeu. El este Calea, Adevarul si Viata! Doamne ajuta!

      • Pai da,tocmai de aceea am adus vorba de frica.Pentru ca nu ar trebui sa existe.
        Legat de oameni,intr-un fel ii inteleg.Eram si eu ușor manipulabil odată.Televizorul era cel mai tare desi ma scârbeau foarte multe chiar si fara sa stiu care este scopul acelor lucruri.
        Diferența insa apare atunci când ești pus fata in fata cu adevarul.Eu l-am luat de bun din prima,unii insa nu fac așa.Sau spun ca e imposibil sa fie așa si ca trebuie sa fi nebun ca să-ți treacă prin cap astfel de porcarii,alții nu sunt chiar așa de duri,dar considera ca se fac multe exagerări,iar clasicul cel mai clasic este reacția de genul „Dar de ce ne-om chinui,ca oricum nu putem face nimic?”.
        Si mai e o problema:s-a facut atât de mult zgomot si atât de puține lucruri au avut loc(de exemplu,de prin 2009 se tot urla ca vine dictatura biometrica,este 2014 si avem „doar” pașaport biometric si card de sănătate),încât a venit scăderea uriașă a credibilității fata de astfel de lucruri.Ganditi-va ca oricine poate vorbi acum despre cat de criminala e masoneria,de nebunii din Illuminati si despre NOM.Si desi in istorie s-au făcut pasi spre toate acestea si inca se fac,atât de mici au fost pașii aceștia in raport cu scenariile pe care ni le-am închipuit,chiar daca acestea sunt previzibile si foarte posibile,încât lumea și-a pierdut interesul.Oligarhii ăștia au o răbdare mai mare decât am crezut.Desi își doresc atât de tare sa li se împlinească dorințele,iată ca totuși nu forțează atat de tare nota,pentru masele manipulate(pentru noi este evident ca o fac).Alt efect al acestei pierderi a credibilității este faptul ca cei mai multi oameni nu mai dau importanta nici detaliilor aparent minuscule,pentru ca vocile contra vin de la „nebunii aia cu Illuminati si cu masoneria si cu Biserica si cu triunghiurile”.Adică daca vorbești de 666 in codul de bare ești luat in ras,ti se mai spune ca visezi numai triunghiuri si pentagrame,ma rog,imbecilități de genul acesta.
        Ganditi-va la videoclipul acela al lui Mihai Zmenta,sau cum i-o zice.Ganditi-va,de ce a pus un astfel de videoclip?Pentru ca probabil ca se saturase sa audă atâtea „aberații” despre satanism si altele.
        Ce-am încercat este sa ma pun in pielea unuia care este îndoctrinat si care totuși mai gândește puțin.Spunea bine părintele Arsenie Papacioc acum vreo patru ani:”Se face zgomot prea devreme si este in favoarea adversarului”.Uite de ce este așa.Pentru ca unii pur si simplu n-au putut si nu pot sa creadă toate acestea.Nu spun ca a fost rau ce s-a intamplat pana acum,zic doar ca pentru unii a fost prea mult tot ce s-a scris pe blogosfera ortodoxa.E ca in povestea cu ciobanul si cu lupii,numai ca aici vine lupul mereu,dar pe bucati,si nu vad toți bucățile care se unesc sub forma unui lup.
        Trist,foarte trist,dar la Dumnezeu toate sunt cu putință.Sper sa ni se alăture mai multi oameni.Orice este posibil.
        Doamne ajuta!

Lasă un comentariu