Reprezentantul bulgarilor în Parlamentul României, deputatul Niculae Mircovici, se opune categoric exploatării gazelor de șist în județul Timiș.

Reprezentantul bulgarilor în Parlamentul României, deputatul Niculae Mircovici, se opune categoric exploatării gazelor de șist în județul Timiș. Deputatul a transmis în urmă cu puțin timp un comunicat de presă tranșant, relateaza pressalert.ro.

mircovici-576x640

”NU categoric exploatării în Judeţul Timiş a gazelor de şist! Referitor la atitudinea şi interesele unor “oameni de bine” care în această perioadă vizitează localităţi din zona de Vest a judeţului (Beba Veche, Cherestur, Cheglevici, Dudeştii Vechi, etc) doresc să informez opinia publică în calitate de deputat, secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor şi Preşedinte al Uniunii Bulgare din Banat România, mă opun categoric oricăror demersuri menite să transforme judeţul nostru într-o zonă poluată care să satisfacă interesele de căştig ale unor oameni care nu au nici o legătură cu Banatul”, transmite Mircovici prin intermediul unui comunicat de presă.

Parlamentarul bănățean susține că Timişul este un judeţ care îşi onorează cu vârf şi îndesat obligaţiile şi contribuţiile la Produsul Intern Brut şi bugetul statului prin activităţi industriale, agricole şi de servicii, ”fără a fi necesară transformarea lui într-o exploataţie minieră cu efecte de mediu cel puţin neclare, dacă nu nocive cu siguranţă”.

Întrucât există o iniţiativă legislativă privind interzicerea exploatării gazelor de şist, Niculae Mircovici ține să informeze lumea că în sesiunea încheiată în iunie 2014, Grupul Parlamentar al Minorităţilor Naţionale, din care și el face parte, a hotărât prin vot susţinerea acestui proiect de lege şi protejarea teritoriului naţional de efectele contrare intereselor de mediu ale exploatării gazelor de şist.

Comentariu VT: Bulgarii nu de mult au votat impotriva exploatarii gazelor de sist, ei au contientizat deja despre acest lucru si incearca sa ne trezeasca si pe noi. Dar cred ca domnul deputat nu si-a dat seama inca cat de misei sunt cei care ne conduc tara. Dar o voce importanta daca se face auzita e mereu binevenita. Doamne ajuta!

Cititi va rog si alte informatii despre exploatarea gazelor de sist de la noi din tara la categoria: Gaze de Sist

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Reprezentantul bulgarilor în Parlamentul României, deputatul Niculae Mircovici, se opune categoric exploatării gazelor de șist în județul Timiș.&8221;

  1. B R A V O O O O O ,Bravo,de un milion de ori bravo pentru acest adevarat barbat cu coloana vertebrala care se opune JEGURILOR din afara si din interior.
    Dee Domnul sa se trezeasca mai multi sau sa deschida ochii si sa -l urmeze pe acest
    domn NICULAE MIRCOVICI.
    Felicitari si Dumnezeu sa va binecuvinteze!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s