Incredibil!!! Cum arata un hamburger de la McDonald’s dupa 14 ani?

06mcdonalds2-articleLarge

Pentru cei care obisnuiti sa mancati fast food de la McDonald’s si as mai adauga eu si de la alte lanturi de restaurante asemnatoare gen Burger King sau KFC, priviti cu atentie acest video: 

În conformitate cu OpenSecrets.com, în 2013, McDonalds  a cheltuit 2,9 milioane de dolari pentru a face lobby la Washington. Astfel FDA a inchis ochii si a dat unda verde pentru vanzarea genului acesta de produse.

McDonalds a susținut ca motivul pentru care hamburger-ul s-a mumificat ar fi umiditatea. Cred totusi ca au uitat sa mentioneze  următorii conservanți care păstrează alimentele lor de la putrezire chiar dupa 14 ani:

Sulfat de amoniu este un produs chimic secundar care se foloseste in producția de fibre sintetice. A fost cea mai comuna sursa de îngrășământ folosit pentru gazon până a inceput sa-i creasca prețurul foarte mult, începând din 2004, lucru care a redus disponibilitatea sa.

Alloxan este un alt produs chimic secundar folosit in procesul de albire al făinei, este folosit pentru a-i da un aspect frumos, facand faina sa para foarte curata. Alloxan sau C4 H2O4N2 este un produs de descompunere a acidului uric. Este o otravă care este utilizata pentru a produce diabetul la animalele de laborator (în primul rând șobolani și șoareci), astfel ca cercetatorii sa poata studia efectele diabetului. Alloxan provoaca diabet zaharat, prin marirea numarului de radicali liberi din celulele beta pancreatice, determinanad distrugerea lor.

Stearoil lactilat de sodiu are ca efect secundar intoleranta alimentara.

Azodicarbonamida (interzisa in UE, Singapore, și Australia), este utilizata frecvent în industria alimentară ca aditiv alimentar,  fiind tot un un agent de albire al făinei. Utilizarea sa principală este în producția de materiale plastice spongioase, ca aditiv.

În Marea Britanie, ministerul sanatatii a identificat azodicarbonamida ca fiind un sensibilizant respirator (o posibila cauza de producere a astmului), și a stabilit că aceste produse trebuie să fie etichetate cu cuvintele „poate cauza sensibilizare prin inhalare.”

Guar Gum este intrezisa sa fie folosita in cantitati mari de catre de FDA datorita efectelor negative asupra intestinului gros si al esofagului.

Acid sorbic este o substanta chimica foarte iritanta și consumata în cantități mai mari are potențialul de a provoca leziuni severe la tesuturile ochilor, pielii și tractului respirator mare.

Pofta mare!

Mai multe pe http://livefreelivenatural.com/.

Publicitate

4 gânduri despre &8222;Incredibil!!! Cum arata un hamburger de la McDonald’s dupa 14 ani?&8221;

  1. Pentru bani sunt in stare de orice.Chiar puteti crede acest individ avid de bani si publicitate!,chiar 14 ani nu si- a aerisit hainele?!Dar nicio problema sunt in stare sa scoata si un „rahat”la licitatie.

  2. Sper ca oamenii sa inteleaga ce mnanca,chiar daca-i momeste cu poleite explicatii.
    Pacat ca oamenii au ajuns dependenti de stfel de mancare,mai ales copii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s