Guvernul lucreaza la o lege prin care limba maghiara sa devina a doua limba oficiala in Romania!

Guvernul mafiot al României este la un pas de o a adopta o lege, desigur, fără ca presa importantă din țară să spună ceva, lege ce ar putea avea repercursiuni greu de imaginat, în special, pentru integritatea teritorială a țării. Pentru a se menține la putere, Ponta și odioasa gașcă din jurul său sunt la un pas de a face pe plac partidului prostituată din România, UDMR. Tot pentru îndeplinirea aceluiași scop, Băsescu și gașca mafiotă din jurul său au cedat, pe timpul lor, la presiunile udemeriștilor.

alerta

Deși limba română este limba oficială, iar locuitorii tării sunt obligați să o cunoască, ei bine, o anume parte a unei anumite minorități nu se sinchisește să o învețe, cerând, în plus, de la majoritate, dreptul de a folosi  limba proprie în structurile statului, că ei sunt mai cu moț. Cu alte cuvinte, ei vor ca, fie noi să le învățăm graiul, fie să plătim suplimentar persoane care să le cunoască limba. Uite ce face comoditatea  din … Așadar, comoditatea, hoția, răutatea și încălcarea legii ne costă tot pe noi…

Din câteva mutări, trădătorii de la guvernare, vor introduce limba maghiară drept a doua limbă oficială. Conform unui proiect de lege inițiat de UDMR și depus de prin martie la Parlament, se dorește ca în zonele în care o minoritate depășește 20% din numărul de locuitori, membrii acestei minorități vor avea dreptul de petiționare și de primire a răspunsului în limba maternă.

Acest fapt presupune angajarea de cunoscători ai limbilor minorităților în mai toate instituțiie care aparțin statului (peste 40 la număr – Inspectoratul județean de Poliție, Serviciul județean de Ambulanță, Comisariatul județean pentru Protecția Consumatorilor, Casa Județeană de Asigurări de Sănătate și respectiv de Pensii, Direcția Județeană a Finanțelor Publice, Direcția Silvică sau Inspectoratul Școlar județean). La acestea se adaugă regiile autonome județene de drumuri și poduri, apă-canal etc., ba chiar și Poșta. Așadar, creșteri de costuri, angajări doar de vorbitori de limbi ale minorităților, asta da discriminare pozitivă. Măi să fie, mă întreb dacă pe români îi discriminează pozitiv vreun stat european.

După ce se vor vedea cu limba recunoscută și folosită în instituțiile din aceste județe, care credeți că vor fi următoarele mișcări ale agenților maghiari de la udmr? Autonomia teritorială vă spune ceva? Realizarea unei enclave maghiare în inima României și apoi anexarea acesteia de către Ungaria, acestea sunt planurile.

Ne paște dezmembrarea, puternic încurajată de toți mafioții de politicieni care au condus după 1989 acest stat. Cu toții au încurajat, cu bună știință, pretențiile extremiștilor de la udmr. Politicienii au trădat acest stat iar acum culegem mare partea a trădării lor. UDMR-ul este mai puternic ca oricând și este nevoie de o scânteie ca un dezastru să se producă cu Transilvania. Zilele României, așa cum o cunoaștem acum, sunt numărate și niciun trădător de neam și de țară nu a plătit prețul trădării, din contră, ne zâmbesc la televizor cu șuncile transpirate dând pe afară din costumele de mii de euro, în timp ce ne dau lecții de patriotism și economisire.

Sursa: proiectromania.

Urmariti si celelalte postari de la categoria: DISTRUGEREA ROMANIEI

Publicitate

2 gânduri despre &8222;Guvernul lucreaza la o lege prin care limba maghiara sa devina a doua limba oficiala in Romania!&8221;

  1. Nicio problema .romanul accepta orice,el e bun cu toti vandalii,hotii,jefuitorii.Romanul are o vorba”mai rau sa nu fie”,dar ei nu realizeaza ca au ajuns la marginea prapastiei.Ce-i mai trist ca in prostia lor nu vad nici acum ce teapa le-a tras dd si sigur vor vota in toamna neispraviti ca ponta,dragnea sau masoni ca isarescu sau alta specie ca mru,numai oameni de calibrul asta care vand orice ,mai ales TARA asta pastrata cu truda si sange de inaintasii nostri si acum vin niste hoarde pagane si o desfiinteaza ca tara,au facuto COLONIE,iar romanul e fericit si asculta „manele”ca la nivelul asta s-a ajuns! P A C A T de saraca ROMANIA si de cativa oameni care se lupta sa scoata tara din mainile jefuitorilor,dar romanul asculta „manele”.
    Fereasca DUMNEZEU de prostia omeneasca!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s