Defrisarile brutale in parcurile nationale continua!!! Incredibil!!! Directorul administrației Domogled – Valea Cernei – „Pădurea vrea să fie tăiată”

„Pădurea vrea să fie tăiată”. Acesta este răspunsul plin de semnificație al celui care este de mai bine de 10 ani directorul administrației Domogled – Valea Cernei, cel mai mare parc național, dar și cel mai degradat din România. Acesta fusese întrebat de activiștii Agent Green ”de ce se taie în parc?”. Aceste replici au avut loc sâmbătă 26 mai în momentul în care Agent Green i-a surprins prin protest pe oficiali ai Romsilva care însoțeau un europarlamentar austriac care se afla într-o vizită de documentare. Protestul a avut loc în zona Cernișoara – Radoteasa, ultima vale sălbatică din Parcul Național Domogled, unde cel puțin 2 parcele sunt planificate spre a fi tăiate în anul 2018. Primele 2 parcele au fost deja tăiate în anul 2017 și protestatarii au condus oficialii Romsilva și pe europarlamentar să le arate ilegalitățile. Agent Green solicita Ministerul Mediului – România să interzică exploatările forestiere în toate cele 13 parcuri naționale din România, ale căror păduri acoperă doar 1% din suprafața țării. – fb.com

Incredibil ce a ajuns tara asta!!! Batie de joc mai mare cred ca nici in tarile africane nu exista, romanii fara o mana de fier nu stiu decat sa distruga absolut tot ce intalnesc in cale! Se pare ca avem aceasta josnicie in ADN, romanii au stiut intotdeauna numai de frica, altfel devenim niste terminatori fara nici o granita.

Urmariti va rog si:

Urmariti va rog multe alte subiecte interesante la categoria:  Distrugerea Romaniei

Publicitate

2 gânduri despre &8222;Defrisarile brutale in parcurile nationale continua!!! Incredibil!!! Directorul administrației Domogled – Valea Cernei – „Pădurea vrea să fie tăiată”&8221;

  1. Dragă VT, îţi împărtăşesc revolta foarte justificată, precum fiecare cititor al articolului tău. Dar nu pot fi de acord ca la fiecare final de text să ne tragi o flegmă în creştet, pe motiv că avem josnicia în ADN. Cred că majoritatea dintre cititorii tăi suntem oameni cu dorinţa de mai bine pentru ţara noastră, care nu acceptă autodenigrarea ca pe ceva util. Te rog din nou, nu-ţi strica toată munca prin asemenea consideraţii total contraproductive.

    • Draga Grig, daca nu iti place cum relatez, ti se pare ca sunt prea dur, nu-i obligatoriu sa citesti. Chiar asa este, daca te uiti de-a lungul istoriei, vei afla ca asta este adevarul. Mereu ne-am tradat conducatorii, mereu ne-am sabotata din interior, am fost mereu dezbinati, ne-am luptat doar pentru interese proprii, in diaspora romanii ca si comunitate sunt la fel cei mai dezbinati, domneste invidia peste tot, pai Romania exista doar de 100 de ani, atat, in rest am fost tot timpul separati, ba ne mai si luptam intre noi daca citesti atent istoria. Daca adevarul doare insemna ca mai avem o sansa, dar iti spun sigur ca nu e asa, majoritatii le este total indifernt de aceasta distrugere necontrolata, ba mai mult contribuie voit prin toate actiunile pe care le iau. Mai da-mi un exemplu de tara unde se intampla ce se intampla la noi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s