Prof. univ. dr. Ioan-Bradu Iamandescu: Sarea din sange!!! SECRETUL ANTICANCEROS – TAINA MEDICALA!

Prof. univ. dr. Ioan-Bradu Iamandescu, prieten al AMPress, unde a publicat interviuri și sfaturi medicale, ne trimite un  articol excepțional prin simplitatea și forța argumentelor în chestiuni fundamentale. Publicăm prima lui parte cu credința că dacă marele alergolog și universitar ni-l trimite e de urmat, aplicat, ținut minte, Și, cum ne îndeamnă domnia sa, să-l dăm mai departe prietenilor. Așa vom face (AMPress)

Sarea din sange!!!
SECRETUL ANTICANCEROS – TAINA MEDICALA!
O taina tinuta cu mari eforturi și multi bani departe de urechile si ochii „prostimii”.
Lipsa sarii din sange!!

Interesant, dar LOGIC. Aceeasi problema cu tensiunea arteriala: inainte 130/80 era tensiune de aviator, acum este limita superioara a „normalului”. Sa aiba aceeasi justificare?

Prof. univ. dr. Ioan-Bradu Iamandescu: Sarea din sânge!!! SECRETUL ANTICANCEROS – TAINA MEDICALA!

Va dezvaluim azi o taina tinuta cu mari eforturi si multi bani departe de urechile si ochii „prostimii”. Excesul de sare, zahar si grasimi, dauneaza grav sanatatii !Asta da avertisment medical! Ceînseamna exces nu ne explica însa nimeni!!! La prima citire, exces înseamna prea mult, dar raportat la greutatea fiecaruia!!! Între copilul de 20 de kilograme si adultul de 80 sau 120 de kilograme… e omarja de eroare foarte mare, ca sa pronunti exces, sau sa recomanzi doar 2, 4 sau 6 g de sare pe zi.

Între omul de la munte… care bea apa puternic magnetizata si aproape pura si cel de la șes sau de la oras care primesc apa cea mai infecta, cel de la munte va „dizolva” si elimina mult mai reped chimicalele!
Nu uitati ca nu suntem la fel, ca nu avem aceeasi grupa sanguina, ca difera si RH-ul – purtatorul de oxigen din sange! Unii au în sânge predominant Cuprul (RH negativ) altii, cei mai multi, au Fierul (RH pozitiv)!
Nu uitati ceea ce multi vor sa ascunda:- orice reactie a apei cu sarea produce… caldura!!!

Iar sarea formeaza pricipalul electrolit care, scos din sânge, reduce de… 11.000 de ori viteza transferului informational catre creier!!! Mai simplu spus, lipsa sarii din sânge… prosteste!!! Intuitia îmi spune caasta este scopul lor real: sa devenim legume! La munca si înapoi acasa, la televizor unde ni se repeta zilnic astea: excesul de sare zahar si grasimi dauneaza gravsanatatii!
Dar excesul de alcool, tutun si medicamente? De ce nu se fac campanii la TV cu acest subiect? De ce nu se fac campanii contra drogurilor ??? Nu este vorba de boala si moarte, mai ales în rândul tinerilor? Ba da! Dar este vorba si de bani, de multi bani atât de multi încât viata copiilor si a tinerilor…nu mai conteaza!!! Este vorba de profituri imense, accize si taxe! Si în fond este bine sa ai multe „legume” în sistem ! Pentru ca legumele îsi platesc taxele la zi! Amintiti-va! Ce face medicul prima data când ajungi înspital? Îti schimba regimul alimentar: fara sare!!!! Adica taie legaturile informationale cu creierul, ca sapoata trimite medicamentele peste tot în corp.

Amorteste creierul pentru ca altfel, acesta, ar reactiona imediat lachimicalele administrate! Ar declansa alergii! Dar zaharul? Zaharul e purtator de un cu totul alt tip de informatii ! Nu vorbi de „clasicul” zahar alb, tos, chimizat la maxim!!!Vorbim de zaharul natural din fructe sintetizat de natura cu ajutorul apei ! Vorbim de zaharurile multiple din mierea de albine, naturala!
Vitalitatea dvs. si a copiilor dvs., atentia, concentratia, vin din zaharurilenaturale! Si evolutia dv.

Genetica! Grasimile ?! Sa vedem ce spun studiile! Colesterolul ajuta la formarea membranelor celulare; la sinteza hormonilor în glandele suprarenale si în ovar!!! Colesterolul este indispensabil digestiei lipidelor, în urma transformarii de catre ficat în acid biliar. Nivelurile joase ale colesterolului, induse cu ajutorul medicamentelor, duc la aparitia depresiei, comportamentului violent, sinucidere, cresterea riscului de infarct miocardic si mai ales o slaba functionare a sistemului imunitar.
În trecut, cineva cu un regim alimentar ce continea 300 mg de colesterol pe zi, cu un nivel HDL (colesterol bun) de 35 mg pe decilitru de sânge, era considerat normal. Asta pâna când, cei de la OMS, au hotarât sa schimbe normele! Sa le coboare la 200! Imediat, au aparut 36 de milioane de „bolnavi”,si 4,3 de miliarde de dolari pe an, câstig, dintr-un foc!.

Între vrajeala stiintifica a unora si intuitia lui stramoseasca, ciobanulromân a alesintuitia!… tot cu slanina, pita, ceapa si palinca traieste! Nu face exces sitraieste mult si bine… cum ati vrea sa-si creasca altfel oile, sa lupte cu frigul, cu ploile, cu lupii? Si toate astea pâna pe la 60-70 de ani… cu un cojoc mitos de 40 de kilograme pe umeri si bâta în mâna?
Acum, trageti dvs concluziile.
APA.

*Ce face apa daca e bauta inainte de a manca si imediat dupa masa! *Un articol foarte bun. Nu doar
despre apa calda dupa mancare, dar si despre atacul de cord.Chinezii si japonezii beau ceai fierbinte in timpul mesei, nu apa rece. Poate e timpul sa adoptam *obiceiul lor* la masa. Pentru cei carora le place sa bea apa rece, acest articol li se adreseaza direct. Este frumos sa bei un pahar cu apa rece dupa masa, dar apa rece solidifica hrana uleioasa pe care tocmai ai inghitit-o.Va incetini digestia. Cand aceasta reactioneaza cu acidul, se va rupe si va fi absorbita de*intestine* mai repede decat mancarea solida.Trece in intestine si foarte rapid se transforma in grasime si duce la *cancer*. Este cel mai bine sa se bea supa fierbinte sau apa calda dupa mancare. Simptome comune de atac de cord. Un punct serios referitor la atacul de cord. Ar trebui sa stiti ca nu fiecare simptom de atac de cord este *durerea bratului stang*. Atentie la dureri intense *in zona falcilor*. S-ar putea sa nu aveti niciodataprima *durere in piept* in timpul atacului de cord. *Nausea* (ameteala) si *transpiratia intensa*sunt tot simptome comune. 60% din cei care au atac de cord in timpul somnului nu se trezesc.

Durerea la falci te poate trezi din somnul adanc. Sa fim atenti. Cu cat stim mai mult, cu atat avem mai multe sanse de supravietuire. Un *cardiolog* spune ca fiecare care citeste acest mesaj si-l trimite la 10 oameni poate salva cel putin o viata. Citeste si trimite unui prieten. Ar putea salva o viata. Deci fii un prieten adevarat si trimite-l tuturor prietenilor tai.  – ampless.ro

Alte informatii foarte interesante despre cum sa va vindecati de felurite boli, de la cele mai usoare pana la cele mai grele sau pur si simplu sa ramaneti sanatosi, gasiti la rubrica: SANATATE.

Publicitate

2 gânduri despre &8222;Prof. univ. dr. Ioan-Bradu Iamandescu: Sarea din sange!!! SECRETUL ANTICANCEROS – TAINA MEDICALA!&8221;

 1. In 2008 am lansat eseul Petre Ispirescu cu subtitlul Excesul de sare zahar si minciuni. Eseul face parte din volumul 1 APA-SECRETUL VIETII, Editura Scriban, scrisa de mine (Dan Scriban) sub pseudonimul Dan Stoian ( ca sa nu fie ca in bancurile cu Sergiu Nicolaescu peste tot).
  Va multumesc ca ati reprodus integral eseul dar…
  1. Ati introdus de la dvs niste cuvinte pe care nu le-am gandit fiind in cunostinta de cauza si anume” Între omul de la munte… care bea apa puternic magnetizata si aproape pura si cel de la șes -sau de la oras- care primesc apa cea mai infecta, cel de la munte va „dizolva” si elimina mult mai reped chimicalele!” Originalul era
  „Intre omul de la munte si cel de la ses…” eu nu am scris despre cel de la oras, intrucat APA din retelele oraselor (adica de la robinet) bate de departe, la puritate, orice apa din comert cu exceptia uneia SINGURE. MAI MULT TREBUIE SA STITI ca apele sunt verificate zilnic si din doua in doua ore, permanent, zi si noapte, si de sarbatori etc., de trei institutii: DSP, Apele Romane, si firma dvs. din localitate careia ii este data in administrare reteaua. E adevarat ca uneori clorul e scapat in exces dar… daca lasati cana cu apa vreo 15-20 de minuni mirosul dispare odata ce clorul (un gaz) se evapora. aCESTE ANALIZE SUNT EFECTUATE IN LABORATORE ACREDITATE SI VERIFICATE PERMANENT

 2. Asa cum, ori de cate ori atunci cand mancati sare, in stomac se disociaza Na de Cl cu Clorul care se duce imediat in singe si dezinfecteaza si cu Na care se duce in limfa si dezinfecteaza toate strurile pielii in special, ASA SI firma dvs. ce administreaza reteaua de apa introduce Clor Gazos in apa potabila sa omoare microbii si bacteriile. Ceea ce se si reuseste. Probele zilnice care se iau din reteaua de apa a orasului dvs. tocmai asta urmaresc, existenta clorului la capat de traseu si in alte puncte prestabilite dupa care se fac analize fizico-chimice dar si mai ales bacteriologice.
  Omul de la oras cand bea o cana cu apa de la robinet e mai in siguranta decat cel de la tara de un milion de ori. Avem foarte multe surse de apa dulce de sufrata sau foraje de mica adincime (fantani) dar foarte-foarte putine in parametri de potabilitate.
  La tara se arunca frecvent bolovani de sare, de carbune si de var nestiins in fantani drept filtru natural de dezinsectie dar nu poate opri ingerarea unor posibile oua de paraziti proveniti din spalarea de catre ploi a fecalelor diferitelor animale.
  Existenta unui fltru osmotic si la tara si la oras este salutara, aceste filme de carbon ajungand la nivel nano-metric si retinand tot „ce misca” in apa.
  10 la -9 (nano).
  Salutam. Multumiri.
  ing. Scriban Dan
  cauta vol. 2
  APA-LEACURILE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s