Gândire marca Klaus Iohannis: ”Decât sluga rușilor, mai bine a americanilor!”.

De 25 de ani, politica externă a României se află sub paradigma că țara noastră, prin șeful ei de trib, trebuie musai să fie slugă la ”cineva”. Lui Ion Iliescu i s-a spus că ”cine-a stat cinci ani la ruși, nu poate gândi ca Bush”, de parcă Bush ar fi fost vreo ”lumină”.

Când Emil Constantinescu a devenit președinte, s-a spus că, gata cu servitutea către Rusia, ne băgăm iobagi la americani, doar-doar vom intra în NATO. N-a fost să fie, decât din a doua, a treia încercare, când le-a convenit ”lor”. Ba, mai mult, Constantinescu a semnat și un dubios acord cu Ucraina, la Neptun!? În fine, Traian Băsescu și-a făcut un titlu de glorie din dorința de a o ”suge de la Marele Licurici, nu de la cel mic” și de a urî cu fervoare Rusia. Dacă asumăm că cel mic e Germania, cam știm cum stăm astăzi.

Adică, în fine, ajungem la zilele noastre. Președinte neamț, echilibrat, ne-a pus Dzeu mâna în cap, ne-am zis. Sigur, am acceptat tacit obediența față de Micul Licurici, că sângele apă nu se face. Dar, ne-am zis, poate e de bine. O relație bună cu Germania și, prin extensie, cu Europa, nu poate decât să ne bucure. Și cu Franța. Și cu Statele Unite, care-au primit un etaj în sediul DNA, pe post de a doua ambasadă. Și dacă e echilibrat, nu ca zăludul de dinaintea lui, o relație corectă, dacă nu cordială, cu Rusia. Or, ce zice dumnealui la Iași, interpelat de un cetățean că ”Ai devenit sluga americanilor, bă!” În loc să spună, măcar de ochii lumii, că NU E SLUGA NIMĂNUI, președintele unei țări care aproape că se învecinează cu Rusia, răspunde: ”Decât a rușilor, mai bine așa!”. Deci, în logica lui Klaus Iohannis, 1. trebuie musai să fi sluga cuiva, și 2. cel mai dezonorant e să fi sluga rușilor – a altora, mai merge.

Nu ne-a trebuit un an să ne dăm seama, din ce în ce mai mulți, că omul e mic în gândire. Nici măcar nu s-a înconjurat de consilieri inteligenți și talentați, care să-i escamoteze contondențele. Discursurile lui – exclusiv citite, niciodată libere – sunt sterile și bolovănoase. Dar când scapă și câte-un porumbel ca cel de duminică, de la Iași, i se vede și lipsa de orizont și profunzime. Autor: Sorin-Lucian Ionescu – gandeste.org

Mai Iohannis, dar noi stim de ce esti o sluga idioata, pe langa faptul ca pentru bani, case si excursii la Miami, ai vinde-o si pe maica-ta, mai esti sluga si pentru ca esti un hot si ai dosare penale, iar daca nu ai pleca capul, ai fi astazi in puscarie, CIA -ul care controleaza servicile secrete romanesti, imediat ti-ar face felul.

Doamne, oare nu mai sunt romani adevarati si corecti, care sa conduca tara asta? Oare cetatenii patriei, chiar mai au incredere in acesti tchno-politruci care si-au batut joc de tara asta de 26 de ani? Cat le mai permitem sa-si bata joc de noi?

Urmariti va rog si alte actiuni antinationale ale strainului de neam si tara Klaus Iohannis, la categoria: Klaus Iohannis

Publicitate

19 gânduri despre &8222;Gândire marca Klaus Iohannis: ”Decât sluga rușilor, mai bine a americanilor!”.&8221;

 1. Toate „pacatele” atribuite Rusiei, sant apa de ploaie,fara de dezastrul provocat de minciuna, inselaciunea, jaful occidentului imperialist sub masca vicleana, diabolica a drepturilor omului, a libertatilor, a statului de „drept” , privatizari, liberalizari, investitori…distrugerea traditiei, a culturii, a familiei, a omeniei, transformarea poporului in populatie, manipulare si spalare de creier cu „paine si circ”, control total, economic, financiar prin card si cip…
  intotdeauna politica occidentului apostat, iudeomason a fost de a denigra, de a ridica steaguri false, provocari….de a radicaliza pe fanaticii mahomedani, si a incita la ura impotriva crestinilor, de a lansa ideia ca islamul se afla in razboi cu crestinismul, ceea ce este total fals : imoralitatea occidentului globalizata, nu are de-a face cu crestinismul, deci islamistii fanatici nu sant provocati de crestini, insa sant folositi ca si cozi de topor impotriva crestinilor. in acelasi cliseu vedem provocarea, ridicarea steagului fals in ceea ce priveste Rusia : ca ne ocupa, ca sant rai…chiar asa? pai Sf. Vv Stefan cel Mare a incheiat aliante politice si matrimoniale atit cu Rusia Kieveana, cat si cu Rusia Moskovita si nu ia fost frica( probabil ca la acea vreme propaganda occidentului impotriva Rusiei nu avea prea mare efect….) am beneficiat sute de ani de influenta slava, limba slava fiind limba oficiala de cancelarie si nu ne-a pierdut identitatea nationala, oare de ce? pai raspunsul e simplu : avem legatura de suflet, avem legatura de credinta. : Orthodoxia ! altul e insa efectul, cand te ocupa un strain de suflet, el cauta sa te jefuiasca si de aur si de suflet, aici e tragedia ! pentru ca aur se mai gaseste, e valoare desarta, materiala, insa sufletul e unic, e vesnic, daca l-am pierdut, am pierdut tot !
  ca….. rusii ca ne-a „luat” Basarabia….da, dar trebuie sa tinem cont ca era vorba de razboaiele ruso-turce, (in dorinta Rusiei de a ocupa Orasul crestin : Constantinopol, de a alunga pe turci din Europa, si de a proteja pe crestinii din Balcani aflati sub ocupatie pagana) si in acest context a fost „luata”, iar de dat inapoi nu putea fi vorba pentru ca nu aveau cui ! intrasem la scurt timp sub ocupatia imperiului occidental, (cu „rege”de-al lor, strain de interesele neamului românesc)
  imediat dupa ce tot rusii de ne-au ajutat la castigarea independentei in 1877, am intrat imediat in urmatoarea secunda, sub ocupatia imperiului occidental iudeomasonic ! pentru ca occidentul apostat iudeomason a avut grija ca popoarele ortodoxe sa nu fie unite, sa le dezbine, ba ca noi santem „latini” si trebuie musai sa fim si catolici, ba ca rusii sant imperialisti fara sa vada barna din ochii lor, occidentul, stand astfel impotriva intereselor crestinilor ortodocsi, cu orice ocazie : razboiul Crimeii, alianta lor cu paganii turci demonstreaza adevarata fata a occidentului inca din acest sec 19.
  Cum oare sa nu constientizam viclenia occidentului si plecam urechea la bau-baul de serviciu rusesc scos de ei din palarie, cand vedem clar ce se intampla in lumea contemporana si ar fi suficient sa ne dumirim, fara a mai face apel la istorie : cine provoaca „primaveri” arabe, „revolutii” portocalii, euromaidane ? cine a infiintat in inima Europei statul islamic Kosovo-provincie istorica a Serbiei, bombardand Serbia ortodoxa in ziua de Pasti cu bombe pe care scria „Paste Fericit”? Cine invita acum iresponsabil mii de asa zisi de „refugiati” in Europa pentru distrugerea crestinismului, a traditie a familiei, a culturii europene ??? chiar atit de orbi sa fim ?
  tezaurul de asemenea, se cunoaste ca deja la un an de la „revolutia” bolsevica, comunista, impusa prin forta armelor in 1917 in Rusia, atunci cand primul guvern bolsevic era format in proportie de 85% din evrei, tezaurul a luat calea occidentului Paris, via Berlin. iar comunistii bolsevici care numai rusi nu erau, care au ucis la ei in Rusia zeci de milioane, nu puteau sa se de-a in laturi si la noi, la crimele, si jaful savarsit in perioada comunista! deci noi nu avem nimic cu rusii ca popor, care e fratele nostru in credinta si in suferinta ! oare nimic nu ne spune credinta Pelerinului Rus, a zeci de milioane de rusi ortodocsi ucisi de comunisti(asta da holocaust !) credinta sfintilor rusi : Ambrozie de la Optina, Amfilohie de la Poceaev, Antonie al Peșterilor Kievului, Ciprian al Moscovei, Gherman din Alaska, Gurie de Kazan, Ignatie Briancianinov, Inochentie de Alaska, Ioan din Kronstadt, Ioan Maximovici, Macarie de la Optina, Nil Sorski, Serafim din Sarov, Serafim din Virița, Serghie de Radonej, Teodosie al Peșterilor Kievului, Tihon al Moscovei, Tihon din Zadonsk, Xenia din St. Petersburg… nu pe acestia nu-i vedem pentru ca avem ochii mintii si ai sufletului intunecati de atita amar de propaganda si asuprire sufleteasca occidentala iudeomasonica…..

  ASA CA….MAI BINE CU FRATII RUSI, ASA ASUPRITI CUM SANT SI EI ACUM(mai ales din 1917, cand primul guvern bolsevic comunist era format 85 % din evrei) DE OCULTA SATANICA IUDEOMASONICA, DECAT CU AMERICANII, OCCIDENTALII LACOMI SI PARSIVI, REPREZENTANTI DIRECTI AI OCULTEI SATANICE IUDEOMASONICE !!!

 2. DA ACEST ONANNIS DEMONSTREAZA CA NU ARE CE CAUTA IN FRUNTEA ACESTUI STAT ROMANESC NU PT CA PONTA AR FI MAI BUN SI BASESCU O SUGEA PUBLIC DE LA LIKURICI SI FACEA AFACERI BANOASE CU RUSII,ASTIA SANT KAMELEONICI DAR SI ROMANII TREBUIE SA INTELEAGA CA TREBUIE SA NE TINEM DUSMANII APROAPE PRIETENI BINE PROSTII NU INTELEG NIMIC

 3. stii si la ce te ajuta ca stii……
  dragi romani,istoria voastra e scrisa de tarile mari,ei au dictat cu cine sa luptati,cand sa va uniti,cand sa puneti de o revolutie si sa va luati tara inapoi…..visati in continuare frumos,este tot ce va ramane

 4. Toate postările cu referire la politică îs apă de ploaie. Bă fraţi români, staţi un pic şi ascultaţi. Lăsaţi pe Iohanis în pace, lăsaţi pe Escu în pace, pe toţi. DEOARECE vorbim degeaba şi visăm mai degeaba. TOATE butoanele lumii, inclusiv ale Europei şi România se trag din subteran, adică să mă înţelegeţi DE MASONI, cei care conduc LUMEA. Să fiţi foarte iubiţi !!!

 5. Petre Ţuţea: Ruşii sînt la fel de imperialişti ca Germania lui Hitler

  „Ruşii sînt la fel de imperialişti ca Germania lui Hitler. Dar ei nu spun asta. Ruşii sînt mai perfizi. Cînd te ocupă si te declari de acord, spun că eşti progresist, iar cînd le rupi fălcile, că eşti fascist şi reacţionar. Ruşii sînt mai abili politic decît germanii. Dovadă că au reusit să facă din braşoava asta roşie, din ruşinea asta care e bolşevismul, o supraputere mondială, să impună Statelor Unite situarea bolşevismului la rang de supraputere.”
  (322 de vorbe memorabile ale lui PETRE ŢUŢEA, Ed. Humanitas, Bucureşti, 2000, pag. 94-95)

  Corneliu Zelea Codreanu: De vor intra trupele ruseşti pe la noi

  „De vor intra trupele ruseşti pe la noi si vor ieşi învingătoare, în numele Diavolului, cine poate să creadă, unde este mintea care să susţină, că ele vor pleca de la noi, înainte de a ne sataniza, adică bolşeviza? Consecinţele? Inutil a le discuta.
  Cei ce poartă răspunderea viitorului României, în ceasul de fată, sa ia aminte!”
  (Din luptele tineretului român 1919-1939 (culegere de texte), Ediţia a treia, Ed. Fundaţiei Buna Vestire, 1993, p. 112)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s