Suedia s-a saturat de imigranti. Cel mai popular partid anti-imigrație, lider in sondaje

Cel mai popular partid anti-imigrație, lider in sondaje.

Tot mai mulți suedezi îl susțin pe Jimmie Akesson, liderul formațiunii politice anti-imigrație Democrații Suedezi (Sverigedemokraterna).

Democrații Suedezi, care fac apel la o reducere substanțială a numărului de imigranți, au primit 25,2% în sondajul YouGov pentru luna august 2015, aproape dublu față de scorul înregistrat la alegerile parlamentare din septembrie 2014, ceea ce îi poziționează înaintea social-democraților, aflați la guvernare, cu 23,4%, și cea mai importantă formațiune politică de centru-dreapta, cu 21%. Partidul Social Democrat, al primului ministru Ștefan Lofven, rămâne în favoarea acceptării în Suedia a unui număr tot mai mare de imigranți din națiuni aflate în război.

Această creștere spectaculoasă în sondaje a naționaliștilor reflectă temerile populației suedeze cu privire la politica imigrației și rezultatele dezastruoase ale integrării străinilor în Suedia, care a acceptat mai multe solicitări de azil în ultimii ani decât orice altă țară europeană în raport cu dimensiunea populației. De asemenea, suportul de care se bucură Democrații Suedezi vine după ce o femeie și fiul său au fost înjunghiați mortal într-un magazin IKEA din Suedia, de către un solicitant de azil din Eritreea.

Rezultatele sondajului din Suedia reprezintă cele mai recente evidențe cu privire la avântul formațiunilor anti-imigrație din țările nordice. De exemplu, Partidul Popular Danez a ieșit al doilea în preferințele electoratului la alegerile din iunie 2014, precum formațiunea Adevărații Finlandezi din Finlanda în aprilie. Atât Adevărații Finlandezi, cât și Partidul Progresului din Norvegia s-au alăturat guvernelor de coaliție din țările respective.

Cu un stat al bunăstării, o reputație pentru toleranță, o economie sănătoasă și o piață a forței de muncă funcțională, Suedia a devenit o destinație favorită pentru un număr record de imigranți care fug de conflicte, regimuri autoritare și sărăcie. Țara scandinavă și-a deschis porțile în ultimele decenii, în special pentru sirieni, eritreeni, somalezi, afgani și irakieni, pentru a numi doar câteva națiuni de imigranți. Suedia a primit în 2014 peste 80.000 de refugiați, majoritatea musulmani, valoare care reprezintă cel mai mare procent din UE, raportat la populația curentă.

Suedia, capitala violurilor în lume

Un număr mare de incidente violente, inclusiv împușcături și atacuri cu grenade, în special în cel mai mare oraș din regiunea de sud a Suediei, Malmo, – au generat întrebări cu privire la segregarea și integrarea unui număr tot mai mare de imigranți aflați deja în Suedia. Asta înseamnă că scandinavii, cei mai toleranți oameni de pe glob, sunt acum rasiști și bigoți? Că cei mai progresivi oameni de pe glob sunt acum neo-naziști? Dimpotrivă! Au decis să-și reevalueze politicile liberale – deși vor îndura critici și acuze de rasism din partea organizațiilor de tip „watchdogs” ai democrației, care supraveghează o Europa adormită „politically correct” – dacă acest lucru va însemna stoparea acestui val de criminalitate care a luat cu asalt țara.

După atentatul terorist dejucat într-un tren de linie în Franța, Alain Vidalies, ministrul transporturilor din Hexagon, a solicitat să fie efectuate controale la întâmplare în bagajele călătorilor. Întrebat cu privire la riscul ca această decizie să fie interpretată drept una rasistă, într-o țară care a interzis, de exemplu, statisticile cu componență etnică din această pricină, Alain Vidalies a declarat că: „Ori de câte ori vorbim despre controale aleatorii, cineva spune că poate fi discriminatoriu. Ei bine, ascultă, eu prefer riscul discriminării, de fapt, pentru a fi eficient, mai degrabă, decât să rămân un simplu spectator”.

Un carnagiu a fost evitat într-un tren Thalys care asigura legătura între Amsterdam și Paris, după ce militari americani au imobilizat un bărbat puternic înarmat care a deschis focul într-un atac aparent terorist, la opt luni de la atentatele din capitala Franței.

Suedia obișnuia să fie un paradis liberal, dar acum reprezintă o destinație a violenței pentru oricine din Somalia, Siria, Iraq sau Afganistan care reușește să se suie într-un avion către Stockholm și apoi să pledeze ca refugiat. Suedia are mai puțin de 10 milioane de cetățeni, 2% din populația Europei. Dar acceptă 14% din totalul refugiaților care ajung în UE.

La patruzeci de ani după ce Parlamentul suedez a decis în unanimitate să transforme o Suedie anterior omogenă într-o țară multiculturală, rata infracțiunilor a crescut cu 300%, în timp ce violurile cu 1.472%. Suedia se află acum pe poziția a doua pe lista țărilor cu cele mai multe violuri la 100.000 de locuitori, depășită doar de micul stat Lesotho, înconjurat de Africa de Sud.

Un nou tip de violență a lovit în forță Suedia în ultimele decenii – violurile în grup, practic necunoscute înainte, în istoria criminală suedeză. De altfel, numărul acestor violuri în grup a crescut exponențial între 1995 și 2006. Unul dintre cele mai grave cazuri au avut loc în 2012, atunci când o femeie de 30 ani a fost violată de opt bărbați într-o locuință socială pentru imigranți. O statistică ONU arată că Suedia a devenit capitala violurilor în lume, cu cele mai multe violuri la 100.000 de locuitori, cele mai multe dintre acestea făptuite de imigranti.

Cum poate fi acest lucru posibil? Nu este Suedia cea mai progresistă țară din lume? Nu sunt suedezii cei mai feminiști? Fenomenul violurilor în grup era odată aproape inexistent în Suedia. Acum devine aproape comun ca femeile suedeze să fie violate de șase sau șapte bărbați deodată în mahalale islamiste. Și mai socanți sunt judecătorii liberali care au simpatizat deseori cu violatorii și au decis că moștenirea culturală a emigranților reprezintă un factor atenuant sau că victimele au fost de acord cu „violul”.

În 1975, când ABBA cunoștea succesul, iar Suedia reprezenta un model de guvernanță pentru întreaga lume, această țară avea o populație uniformă și o rată a criminalității redusă. Erau doar 421 de violuri în întreg anul la o populație de puțin peste 8 milioane de oameni. Astăzi însă Suedia are cu numai un milion de locuitori în plus, dar 6.620 de violuri (statistică pentru 2014). Așadar, populația a crescut cu 18%, dar violurile cu 1.472%.

Suedezilor de rând nu le vine să creadă ceea ce se întâmplă. Nu sunt rasiști. Sunt toleranți și deschiși. Dar este un paradox. Aceleași valori liberale, deschise, au permis celor violenți să intre în țară. Astfel, nu ar trebui să ne mire faptul că platforma principală a Democraților Suedezi este aceea de a sista imigrarea.

Preluare: wall-street.ro / Autor: Marius Stanciu

Răspunsul birocraților europeni și al stângiștilor

În 2009, publicaţia «Fokus», care apare la Stockholm, realizează o radiografie a fenomenului violului, cu tot mai largi implicaţii în viaţa societăţii suedeze a zilelor noastre.
Iată cum relatează jurnalul.ro marea cercetare științifică suedeză, dar și europeană:

„ÎNTREBĂRI FĂRĂ RĂSPUNS? „De ce numărul violurilor a înregistrat o asemenea creştere în Suedia? Nimeni nu ştie. De ce nimeni nu caută să afle cauzele acestei creşteri? Şi de ce indiferenţa predomină în aceste cazuri?” Acestea sunt câteva dintre întrebările care nu şi-au găsit (încă) răspuns, deşi, nu cu mult timp în urmă, autorităţile de la Bruxelles au finanţat un studiu asupra cauzelor şi implicaţiilor violului în Europa. Pentru Suedia, rezultatele au fost de-a dreptul alarmante: cu 46 de violuri declarate la 100.000 de locuitori, această ţară a ajuns în fruntea clasamentului, devansând Anglia şi Ţara Galilor, cea de-a doua înregistrând (doar) 23 de violuri declarate la 100.000 de locuitori”.
În aceeași prestație lamentabilă, asemenea studiului european, publicația suedeză «Focus» se străduiește totuși să găsească cauza pentru care numărul de violuri în Suedia pur și simplu a explodat în ultimii ani, negăsind însă creșterea uriașă a numărului imigranților nici măcar ca o concidență. Cu aceeași aplecare pe care o manifestă analiștii români, deci familiară nouă, comentatorii se învârt în jurul cozii ca niște câini turbați reușind, în mod caracteristic, să aducă în lumină orice, dar numai esențialul și ansamblu să le scape. Nu reușesc să găsească cauza acestei creșteri fantastice a ratei violurilor și aproape că ți se face milă de ei.

Deși ar putea părea că nu sunt prea multe de spus în jurul lui Da și Nu, se face teoria violului, pentru ca, strict democratic, să rămânem rătăciți într-o dezbatere trecută și viitoare. Se vorbește despre „definiţiile lejer diferite” pe care Suedia le dă violului. „Or, legea ar trebui să ia în calcul condiţiile consimţământului, adică faptul că bărbatul ar trebuie să se informeze dacă femeia este sau nu este dispusă să aibă un raport sexual”. Jurnaliștii de la «Fokus», ajung să creadă că ultima propoziţie „aduce o contribuţie interesantă în dezbatere”.

În articol se ajunge să se constate: „Aşadar, Suedia ocupă primul loc în aceste sinistre statistici”, dar totul rămâne foarte nesigur: „Dar nici legislaţia suedeză, nici înmulţirea plângerilor, nici compoziţia demografică a ţării, nici modelul suedez de distribuire a rolurilor sociale nu pot explica această creştere”.
Se urmărește în continuare, în ciuda tuturor obstacolelor inexplicabile, o concluzie, așa că se spune: „INUTIL DE DECLARAT. „De fapt, este ca şi fără rost să mai declari un viol, în condiţiile în care doar 10% din cei găsiţi vinovaţi sunt condamnaţi” La rândul lor, nici falsele acuzaţii nu reprezintă o cauză a creşterii procentelor, atâta vreme, cât ele nu depăşesc 2%. Nici violurile brutale, în care un necunoscut agresează o femeie, nu sunt cauzele creşterii. „Or, legea ar trebui să ia în calcul „condiţiile consimţământului, adică faptul că bărbatul ar trebuie să se informeze dacă femeia este sau nu este dispusă să aibă un raport sexual””.
Poate fi vina bărbaților, dar și a femeilor: „Chiar dacă există şi câteva excepţii, majoritatea estimează că fetele ar trebui să îşi asume consecinţele actelor lor”.
Concluziile devin tot mai fabuloase: „Situaţia actuală cere reîntoarcerea la curtoazie”, scriu jurnaliștii suedezi, pentru ca cei români să puncteze și ei ”decisiv”: „Rămâne, aşadar, de văzut dacă şi încotro se va orienta această discuţie care, după toate semnalele pe care le-a dat presa, nu mai poate rămâne doar la nivelul constatărilor şi al comentariilor pe baza concluziilor din ce în ce mai alarmante ale anchetelor sociologice”.

În 2009, așadar, discuția nu mai putea rămâne la nivelul constatărilor și al comentariilor. Dar discuțiile, constatările și comentariile de mai sus evită cu toate un lucru, lucru pe care doar statisticile generale nu îl pot oculta. În rest, „poliția diversității” lucrează asiduu la mascarea realităților neconforme cu planurile obligatorii ale multiculturaliștilor stângiști și liberali, „de dreapta” în limbajul conform politic, adică stânga din partea cealaltă…

Suediei i se recomandă așadar doct să revină la „curtoazie”.

La Copenhaga, învățatul și muftiul islamic Shahid Mehdi declară însă liber că femeile care nu poartă batic „cer să fie violate”. Nu pare a fi curtoazie…

Traducătoarea suedeză Ali Dashti spune că în Suedia, când trei barbați musulmani au violat o femeie de 22 ani, i-au spus acesteia un singur cuvânt: „curvă”. Asemenea evenimente, spune Dashti, se întâlnesc săptămână de săptămână în ziarele suedeze. Corectitudinea politica are „mare grijă să nu se menționeze etnicitatea făptașilor”.

Ziarul suedez de limba engleza «The Local» relata în iulie 2005 că Bengt Lindstrom, șeful poliției din orașul suedez Malmo, al treilea ca mărime din țară, a fost acuzat de incitare la ură rasială. El a trimis, către două dintre oficialitățile orașului, un e-mail de pe computerul său de acasă. Șefului Direcției de Sănătate i-a scris: „îi tratezi ca pe niște paraziți pe toți suedezii în vârstă care au muncit din greu pentru ca patria noastră să progreseze și dai mai degrabă taxele pe care eu le plătesc unor criminali pe care-i cheamă Mohamed din Rosengärd”.

În iunie 2005, ziarele norvegiene raportau că Oslo a înregistrat cel mai mare număr de cazuri de viol din precedentele 12 luni. Totuși, cum îndrăznește să explice ziaristul Fjordman, statisticile oficiale nu conțin nicio informație despre faptul că „imigranții erau prezenți copleșitor printre acuzații în cazurile de viol” și că mass-media rămâne suspect de tăcută.

Unni Wikan, profesoară de antropologie la Oslo, vine și spune însă că femeile norvegiene trebuie să accepte responsabilitatea faptului că bărbații musulmani găsesc provocator modul lor de a se îmbrăca. Și, de vreme ce acești bărbați consideră femeile responsabile pentru viol, ele trebuie să se adapteze societății multiculturale din jurul lor… Până aici se poate ajunge… – anonimus.ro

Urmariti va rog si:

Publicitate

13 gânduri despre &8222;Suedia s-a saturat de imigranti. Cel mai popular partid anti-imigrație, lider in sondaje&8221;

 1. Este o prostie sa te opui unui fenomen evident si perfect incadrat in conceptul de globalizare. Cheia problemi este un slab management politic si o ruptura in toate compartimentele UE. Cind nu te poti opune unui fenomen, nu te comporti sub forma asta sau tip Ungaria, ci incerci sa valorifici acest fenomen si sa oferi tarii tale o imagine de tara buna, pentru ca odata cu refugiatii sa intre si banii si acesti bani sa fie distribuiti favorabil in toata societatea. Deocamdata nivelul de educatie din ce in ce mai scazut isi spune cuvintul in alegerilor facute de popor, dar si faptul ca nimeni nu le explica si nu le spune adevarul, din pacate…. http://www.alternativaromaniei.com

 2. Adevarul spus in mod direct:
  – Migrants trampled on the food and demanded money – English subtitle
  (activati subtitrarea. butonul CC)

  – Poland: Nationalists rally against refugees and migrants in Warsaw

  – Poland: 5,000 join anti-refugee march in Katowice

  – Poland: Thousands of nationalists rally against refugees in Warsaw

  – Spain: „Spaniards yes, refugees no” – Hundreds of far-right protesters hit Madrid

  – Latvia: Anti-refugee demonstrators march through Riga’s streets

  – Hospital told RAF sergeant to leave waiting room in case his uniform upset other patients
  http://dailym.ai/1YGU8tV

  – Germany: Migrants In, Germans Out. The Death of Property Rights
  http://bit.ly/1YIfE1l

  – More Germans evicted from their homes for border crashers
  http://www.liveleak.com/view?i=845_1443182783

  – New German Interior Minister Hans-Peter Friedrich: Islam does not belong in Germany

  – Muslims in Germany
  http://10news.dk/?p=1826

  – Merkel after USA
  http://bit.ly/1MRw2Zu

  Bonus carte pdf: Easy Meat. Multiculturalism, Islam and Child Sex Slavery
  http://bit.ly/OiHiSF

 3. Despre violurile din Suedia

  Cateva statistici oficiale:
  – Sweden: Rape Capital of the West
  http://bit.ly/178l4LV

  – A look at statistics: Sweden – A raped country
  http://bit.ly/1NiVHce

  – Sweden: A New Hell for Women
  http://bit.ly/1M07Vrc

  Daca citesti doar prima pagina de stiri de pe siteuri „incorecte politic” te ingrozesti! Suedia si UK domina stirile cu violuri si idiotenii si toleranta „corecta politic”: Franta si mai nou si Germania vin tare din urma.

 4. adrian1959,
  „Globalizarea inseamna furtul puterii de catre bogati , de la detinatorul de drept al acesteia , care este Poporul .
  Aceasta se face prin cardasii care includ guverne tradatoare ce transfera puterea politica (unde poporul are acces)in zona economica (unde poporul nu are acces )in beneficiul privatilor , proprietari de banci si de corporatii .Conducerea lumii este asigurata de mici grupuri ascunse formate din cei mai bogati si mai puternici. Sistemul bancar este instrumentul central al interesului , controlului si strategiei vechii si actualei Noii Ordini Mondiale – Stapanii Lumii , circa sase mii de oameni . Atata vreme cat acestia detin controlul banilor , puterea lor nu poate fi revendicata „.

 5. Stau si ma intreb,oare POLITISTII din tarile unde se fac demonstratii si chiar fara demonstratii cum se intampla la noi,sunt cumva EXTRATERESTRI,ei nu sunt alaturi de poporul lor,nu au familii acolo?RUSINE!!!!!!!!!!
  BRAVO statelor care au o populatie vocala.

  • chestia este ca ii ameninta ca ii da afara daca nu fac ce li se spun, iar sistemul a stiu dinainte cum sa-i faca sclavi, in special prin ratele la banci pe zeci de ani.

 6. Daca POLITIA ar trece de partea poporului nu cred ca le-ar fi bine tradatorilor,ar intra spaima in ei si in bancheri.Si cand spun POLITIE ma refer si la ARMATA-nu sunt si ei romani?

 7. Am inteles eu gresit,parca sambata -26.septembrie a.c.se stabilise intre orele 17-22 o demonstratie de protest impotriva moscheii oferita de „marele voievod ponta” pe terenul care am inteles ca ar fi pe lacasurile lui BRANCOVEANU,nu scrie nimeni nimic,s-a facut,nu s-a facut demonstratie,sau noi trebuie sa avem avizul unei maimute de afara prin lacheii lor interni pentru a ne arata dezaprobarea,indignarea pentru marsaviile lor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s