România de Vânzare! Jumătate din terenurile agricole sunt deja achiziţionate de străini!

În curând, România va înstrăina şi ultimul lucru pe care-l poate: pământul. Conform unei informaţii a Digi 24, străinii au cumpărat deja jumătate din terenurile agricole din ţara noastră.

Membrii asociaţiei Eco Ruralis afirmă că pământul românesc are două calităţi majore: este bun şi este ieftin. Numai Italia are 200.000 de companii agricole înregistrate în România. Companiile din paradisurile fiscale nu lipsesc nici ele.
Sunt companii din Belize, din paradisul fiscal, care investesc la noi, companii din Austria, aproape fiecare ţară din Europa de Vest are o companie care a investit în pământ românesc. Italienii au vreo 200.000 de companii agricole înregistrate în România”, afirmă Szőcs-Boruss Miklós-Attila, coordonatul Eco Ruralis.

Investitorii vin în România şi profitând de sărăcia proprietarilor, cumpără parcelă după parcelă, le comasează şi apoi vând întreaga suprafaţă la preţuri mult mai mari, profiturile fiind maxime. Mai mult, producţia de pe aceste terenuri nu ajunge în România, ci la export.

După ce le cumpără, străinii arendează terenurile tot românilor care le lucrează. Fenomenul acaparării de teren a ajuns la cote alarmante, în România, dar nu numai. Astfel, s-a ajuns ca mai mult de 50% din suprafaţa agricolă din Europa să se afle în mâinile a doar 3% dintre proprietarii de pământ.

„Analizând subvenţiile din 2013 observăm că 1% din agroindustriaşi primesc 50% de subvenţii europene în România. Este alarmant gradul de comasare a subvenţiilor”, spune Szőcs-Boruss Miklós-Attila. – activenews.ro

Daca ungurii au dat de mult o lege prin care cetatenii straini nu mai au dreptul in a mai cumpara terenuri de la ei, chiar daca contravine legilor UE, iata ca in Romania se procedeza exact invers, il vindem cu precadere la straini. Astfel, dupa ce ne-am vandut toate resursele, padurile, industria(distrusa si apoi vanduta ca fier vechi), energia, caile de comunicatie iata ca a venit si randul pamantului sa fie instrainat.

Astazi, doar mai avem iluzia ca Romania mai este tara nostra, cand de fapt am ajuns sa fim doar niste simpli chiriasi, cu chirii uriase, chirii care in marea lor majoritate iau drumul strainatatii.

Dumnezeu cu mila!

Urmariti va rog si:

Cititi cu mare atentie si luati seama!!! Material complet despre distrugerea Romaniei dupa 1989

Alte subiecte interesante, despre felul in care este batjocurita biata noastra tara, puteti citi la categoria: Distrugerea Romaniei

3 gânduri despre &8222;România de Vânzare! Jumătate din terenurile agricole sunt deja achiziţionate de străini!&8221;

 1. Fara legatura cu postarea dar supun atentiei un clip video, care arata reactia unui copil dependent de jocuri pe calculator. Ideea e ca asa ne vrea satana pe toti: DEPENDENTI! Nu conteaza dependenti DE CE ANUME ci sa fim dependenti! Asa ne vrea: inrobiti, robi, sclavi! Inrobiti de facebook, de internet, de telenovele sau jocuri pe calculator sau orice lucru, doar sa fim robi! Bine ar fi sa luam seama, sa deschidem ochii si sa ne ferim de orice lucru care inrobeste!

 2. Intrebare ?!
  Ce facem ?
  Din cauza banilor vindem si ce ne-a mai ramas PAMANTUL NOSTRU SFANT ?
  Trezitiva oameni buni ,pamantul este mostenirea noastra sfanta de la strabunici nostri care au platit cu sange tot ce avem.
  Ma adresez in special tinerilor ,sfatuitiva cu parintii si cu bunici vostri sa nu mai vanda pamantu strainilor ,sper ca bunul Dumnezeu sa va deschida mintea si sa pastrati pamantul pentru ROMANI

 3. Sa se duca toti in pizda mamei lor de hoti, de unde au venit si Noi sa punem mana pe Sabi ca Stefan Cel Mare, sa i alungam din Tara Romaneasca.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s