Care pot fi explicatiile sunetelor ciudate ca de trompete auzite pe intreg pamantul?

Peste tot în lume, oamenii înregistreaza sunete extrem de puternice care vin din cer.

În multe cazuri, aceste zgomote ciudate suna ca ca si cum cineva ar sufla intr-o trompetă.

What Is Causing The Strange Trumpet Sounds In The Sky All Over The World?

Deci ar trebui să ne ingrijoreze aceste sunete „apcaliptice”? Ei bine, ceea ce știm pana acum este faptul ca acest fenomen este unul global. În afară de Statele Unite și Canada, aceste sunete au mai fost înregistrate de asemenea în Germania, Ungaria, Republica Cehă, Danemarca, Suedia, Anglia, Costa Rica, Ucraina și Franța(recent si in Romania). Dacă mergeti pe YouTube și tastati  „sunete ciudate”, veți obține sute de rezultate din toate colturile planetei. Desigur, există mulți oameni de știință care insistă că trebuie să existe o „explicație rațională” pentru aceste sunete ciudate. Unele teorii au sugerat ca sunt distugeri ale panzei freatice, „spargeri de piatra”, ventilare de gaz de înaltă presiune, presiune atmosferică sau este un fenomen natural, un fel de „zgomot de fond” pe care l-ar emite planeta noastra, dar până acum nici una dintre aceste teorii nu au putut fi dovedite. Dar două lucruri par sigure – aceste zgomote sunt înfiorătoare, și continua sa apara.

Iar acest fenomen începe într-adevăr  acum să capete o mulțime de atenție. Doar în ultima lună, au fost titluri despre acest fenomen in surse de informare importante din toata lumea. De exemplu,  un scurt fragment despre acest fenomen a aparut intr-un articol din New York Post

Clipuri video din întreaga lume au capturat zgomote care par a fi sunete de „trompeta” venite din cer – dar nimeni nu poate explica exact ce este.

Mai multi oameni au inregistrat sunetul bizar în ultimii 10 ani, cele mai recente provenind din Germania.
Video-ul din Germania este postat mai jos. Ce credeți că ar putea genera acest zgomot? …

Așa cum am discutat mai sus, sunete similare au fost înregistrate peste tot în lume în ultimii ani. Urmariti va rog alte exemple.
Aceasta prima vine din British Columbia, Canada …

Alte sunete ciudate din intrega lume:

Personal, nu am nici o idee despre cauza acestor sunete. Dar foarte mulți oameni din întreaga lume se confruntă cu ele, ceea ce face ca acest lucru sa nu fie deloc vazut ca fiind o facatura.

Deci, cum le putem explica?

Revista Daily Mail a invocat urmatoarele teorii  …

Macinari ale plăcilor tectonice – plăcile tectonice sunt bucati ale scoarței terestre si din mantaua superioară, împreună denumite litosfera. Plăcile sunt în jur de 100 km (62 mi) grosime și constă din două tipuri principale de materiale: crusta oceanica (denumita SiMA din siliciu și magneziu) și crusta continentală (SIAL din siliciu și aluminiu).

Presiunea atmosferică – presiunea atmosferică este definită ca forța pe unitatea de suprafață exercitată pe o suprafață, data de greutatea aerului pe suprafa respectiva.

Trenuri de manevră – zgomotul ar veni de la trenurile de manevra in frecarea cu linia ferata combinat cu sunetele cablurillor electrice.

Constructii – Lucrari de constructii, mai ales dacă se întâmplă în același timp pe o anumită zonă, pot duce la sunete similare.

Extraterestrii – Poate fi aceasta o formă de viață extraterestră venita din spatiu, cu efecte pana pe Pământ? 🙂

HAARP – Zvonurile persistă că guvernul SUA foloseste arme secrete pentru apărare și pentru modificarea vremii, cat si pentru provocare de cutremure, High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP). Acest lucru nu ar explica sunetele în alte țări, dar …

Apocalipsa și cele șapte trâmbițe din Rai – șapte trâmbițe au sunat, la un moment dat, pentru a prevesti evenimente apocaliptice, evenimente descoperite Apostolului Ioan in insula Patmos si descrise in cartea Apocalipsei . Cea mai îngrijorătore teorie, deoarece ar semnala sfârșitul lumii …

Oamenii de stiinta de la NASA au o explicație diferită. Ei spun ca ar fi zgomotul natural de fond pe care planeta noastră il emite constant..

O declarație din partea agentiei, spune asa: „Dacă oamenii ar avea antene radio în loc de urechi, ar auzi o simfonie remarcabila de zgomote ciudate provenind de la propria noastră planetă. Oamenii de știință le numesc „tweeks”, „whistlers” și „sferics.”

„Ele suna ca muzica de fundal dintr-un film science-fiction, dar acest lucru nu este science-fiction. Emisiile radio naturale ale Pământului sunt reale si desi cei mai multi dintre noi nu suntem conștienți de ele, ele sunt în jurul nostru tot timpul. ”

Pentru mine, această explicație de la NASA nu mi se pare deloc reala, dar nici nu stiu cauza acestui fenomen.

Deci voi ce credeti?

Aveti vreo idee despre cauza acestor sunete ciudate?

infowars.com

Publicitate

19 gânduri despre &8222;Care pot fi explicatiile sunetelor ciudate ca de trompete auzite pe intreg pamantul?&8221;

 1. Poate ca se pregateste venirea antihristului intr-un „spectacol de sunete si lumini” pe cer :-D…
  Cautati va rog pe net despre Proiectul BlueBeam si s-ar putea sa vedeti cel putin o legatura intre aceste sunete ciudate si ceea ce scrie acolo(in ipoteza in care e adevarat ce scrie acolo).

 2. sunt cu mult mai vicleni fata de aceste „sunete ”

  au avioane de patrulare nevazute voua care pot sa genereze cutremure locale de mici dimensiuni prin fonica .
  dar piatra peste piatra nu va ramine
  pentru ca pamintul va pleca la vale
  oare de ce v-au spus SFINTII Parinti sa nu faceti pact cu fiara sa nu ne trebuiasca nato si ue ?

  sa Fim CU HRISTOS si cu al nostru pamint Sfant

  nu ati vrut asta atunci VA FI STAVILAR intre naimitii la fiara si intre cei ce nu vor a se inchina fiarei
  iar in jurul Acestui STAVILAR va fi prapastie fara de margini si fara de scapare
  nato , scutul de la deveselu nu trebuiau a fi aici
  prin voia acestui popor s-a adus focul iadului aici pe acest pamint
  ca asa a vrut dihonia prin slujitorii sai si pe care poporul roman i-a ales si i-a pus cu amandoua mainile in fruntea Tarii pe spurcaciunea mare din iad venita ca ” ministru agriculturii ” si statul mamona care il sustine si reprezinta pe acest „ministru agriculturii „dar care este dihonia din iad venita

  de trei ani tot v-am tot spus si am cautat a spune , a da MARTURIE pentru ADEVARUL CURAT
  insa
  zadarnic
  cei multi care stau pe acest pamint nu au vrut a auzi , nu au vrut a vedea si nici a grai
  in ADEVARUL CEL CURAT spre a se elibera de hatisul fiarei

  astfel pierzania acestui popor este pecetluita pentru acesti cei multi

  sa ne rugam la Sfantul Acoperamint al MAICII DOMNULUI pentru Acoperirea Sa CEA SFANTA si NEBIRUITA
  si
  la Sfantul Mare Mucenic GHEORGHE pentru BIRUINTA SFANTA asupra fiarei antihristice
  ca LUPTA Nevazuta se duce cu fiara si nu de astazi , nu de ieri ci de cand ni s-a trimis SEMNUL BIRUINTEI
  amin.

 3. Cert este ca ceea ce spune NASA este o mare TAMPENIE tip americana !!!
  Pentru mine exista doua ipoteze ”
  1) HAARP ,
  2) Una din cele sapte trambite din Apocalipsa , nu stiu care din cele 7 .
  Avand in vedere ca Dumnezeu lucreaza in multe moduri , iar HAARP este creat tot cu ingaduinta lui Dumnezeu si nu altfel , ar putea ca aceasta tehnologie satanica apocaliptica , sa insemneze una din cele 7 trambite ale celor 7 ingeri „lucratori” ai Apocalipsei si pedepsei pentru nelegiuirile de pe pamant , dupa cum sunt sub ascultarea de Dumnezeu , cand si cum sa trambiteze fiecare la randul lui si cu urmarile respective .
  Apocalipsa cap 8 ,” Deschiderea pecetii a saptea care insemneaza rugaciunile sfintilor .Cei sapte ingeri cu trambitele „(Biblia din 1914 putin mai veche )
  1 . „Si cand a deschis pecetea a saptea , s-a facut tacere in cer ca la o jumatate de ceas .
  2 . Si am vazut pre cei sapte ingeri cari stau inaintea lui Dumnezeu , si li s-a dat lor sapte trambite .”

 4. sunt artificiale sunt in duhul celorlalte provocări contra lui DUMNEZEU ca haarp , cern , energ. Atom. etc. Trâmbiţele Arhanghelilor se vor auzi pe tot pământul…

 5. aceste sunete cred ca fac parte din proiectul bluebeam si harrp.sau suntem spre sfarsitul lumi si ingeri trambiteaza.

 6. safimvigilenti,
  Cele sapte trambite nu se manifesta toate in grup si nu trebuie sa ne gandim ca la ceva pamantesc , mai mult este o metafora , pentru ca nu va vedea nimeni vreun inger cu trabita , in mod fizic si natural pe cer , trambitand . Iar Apocalipsa spune ca toti cei sapte ingeri , vor „trambita”in etape de timp , la distante de zeci si sute de ani intre ele . Din cate am citit , deja s-au consumat de-a lungul timpului , de la Hristos pana acum , multe evenimente ce au influentat lumea , schimbari si calamitati , razboaie crunte , cuceriri si distrugeri mari atat sub forta si controlul naturii cat si de mana omului , acestea insemnand in opinia sfintilor , trambitele ingerilor , sau in limbajul nostru , niste semnale sau atentionari asupra omenirii ca si pedepse apocaliptice de la Dumnezeu .Aceste sunete stranii inspaimantatoare totusi , ca ,daca te afli intr-un loc pustiu si pe intuneric , sau intr-o padure in timp ce se aud asemenea sunete , nu prea te vad bine , sunt insotite , de aceste surpari de pamant , unele gropi avand diametrul de ordinul miilor de metri , prapastii in fundul pamantului in toata regula , fara a fi cat de cat explicate de oamenii de stiinta de azi , care , cred eu , exista o legatura intre cele doua evenimente naturale , sunete-gropi imense in toate zonele Terrei .
  Cat despre NASA , oare cine mai crede in minciunile acesteia??? Eu una nu !
  Cea mai uriasa minciuna a NASA , este ca au fost pe Luna !!!
  Apoi , minciuna si manipularea cu extraterestrii , (in opinia lor manipuleaza omenirea ca acesti extraterestrii nu ar fi altii , decat locuitori ai altor planete , ceea ce este o mare inselare , intrucat nu exista viata decat pe Pamant , care spun Sfintii nu este o planeta ci , Centrul Universului , si nu se misca in jurul a nimic , ci , toate se misca in jurul Pamantului (Geocentrismul ).
  Poti sa razi cat vrei , dar eu nu cred in teoria lui Nicolae Copernic si a celorlalti pagani atei de acum 500 de ani , teorie ce a subminat adevarul pana in ziua de azi .
  „In ziua aceea in care Dumnezeu a dat pe Amorei in mainile lui Israel si cand i-a batut la Ghibeon si au fost zdrobiti inaintea fetei fiilor lui Israel , a strigat Iosua catre Domnul si a zis inaintea israelitilor :”Stai soare ,deasupra Ghibeonului si tu , luna , opreste-te deasupra vaii Aialon „, si s-a oprit soarele si luna a stat pana ce Dumnezeu a facut izbanda asupra vrajmasilor lor . Oare nu de aceea se scrie in Cartea Dreptului
  : „Soarele a stat in mijlocul cerului si nu s-a grabit catre asfintit aproape toata ziua „.”
  Iar acum , ce spun Sfintii :
  „Sfantul Ambrozie al Mediolanului ,
  Sfantul Grigorie de Nissa ,(sec 4 )
  Sfantul Ioan Gura de Aur ( sec 5 )
  Sfantul Ioan Damaschin ( sec 8 )
  Sfantul Grigorie Palama ( sec 14 )
  Sfantul Atanasie de Paros ( sec 19 )
  Acestia spun :
  ” Pamantul nu este planeta ,
  Pamantul nu planeaza in jurul a nimic ,
  Pamantul nu are miscare de revolutie sau de rotatie ,
  Pamantul este in Centrul Universului (Cosmosul unic )
  Pamantul este fix(nemiscat )
  Pamantul este centru Creatiei vazute (materialnice )
  Pamantul nu este infinit , asemeni si Universul ,
  Pamantul si intregul Univers au fost create pentru om si nu invers .
  Nu exista viata pe alte corpuri ceresti ,(planete)
  In vazduh nu exista decat duhuri diavolesti si Ingeresti (Dumnezeesti)
  Intre fiintele/ vietatile pamantesti , numai omul are Chipul lui Dumnezeu ,
  Se invarte tot Universul si toate celelalte corpuri ale sale ,
  Ce spune Sfantul Atanasie cel Mare :
  ” Pamantul este tinut la locul sau , fiind tintuit in Centrul Universului , muntii se inalta , marea se zbuciuma in valuri ,vietuitoarele ei cresc iar Pamantul ramane nemiscat”.
  Sfantul Vasile cel Mare :
  „Locul acesta din Centrul Universului pe care Pamantul il ocupa , nu l-a dobandit nici ca o mostenire nici prin sine insusi , ci este locul lui firesc si necesar „.
  Sfantul Clement Romanul :
  „Soarele si Luna , insotiti de toate stelele , se rotesc in armonie dupa porunca lui Dumnezeu , cu marginirile lor prescrise si fara nicio abatere „.
  Din ceea ce stim unii dintre noi , este faptul ca din vechi timpuri inca de pe vremea paganilor egipteni , exista in acest paganism cultul SOARELUI , inlocuind credinta in Dumnezeu Creatorul , cu credinta in creatie si anume au ales soarele . In acest moment , stim din cartile publicate ca acest cult al soarelui , sta la baza ratacirii New Age , masoneriei si Satanismului in lume !!!
  De 500 de ani , lumea sta in intunericul Heliocentrismului , teorie care a inselat lumea , fara nicio baza stiintifica demonstrata , numai minciuni si aberatii satanice .
  Sa mai citim Facerea si sa vedem ca cei doi luminatori au fost creati in ziua a treia sau a patra , nicidecum inaintea creerii Pamantului care a fost cel dintai creat .
  Desi nu are legatura cu subiectul , faptul ca te increzi atat de mult in teoriile NASA , am vrut sa transmit un mesaj care sa combata oarecum aceasta oribila teorie mincinoasa care a pus stapanire pe intreaga omenire , iar NASA este creata in scopul de a manipula in mod „stiintific” toata Creatia lui Dumnezeu , a inventa Evolutionismul , a-l nega pe Creator .

 7. presupuneri ipoteze teorii : Nu
  sunetele trambitei Apocaliptice : Da
  dar ma intreb care din cele 7 ?? sper ca nu ultima 🙂

 8. Parerea mea dupa ce am ascultat sunetele din video clipuri este ca acestea sunt create cu buna stiinta pentru ati toca nervii.HAARP este campioana in asa ceva.

 9. Fratilor,

  Sunteti in sminteala fratilor…
  Va rog ganditi-va la 2 aspecte primodiale:
  1. Hristos ne spune „…vegheati neincetat si rugati-va ca sa NU CADETI IN ISPITA.Duhul,in adevar este plin de ravna dar carnea este neputincioasa” Matei,26:41
  2. In Apocalipsa Dumnezeu ne spune noua cum se va revela ptr a stii sa facem diferenta si sa nu cadem in ispita vrajmasului . „Căci, cum iese fulgerul de la răsărit şi se vede până la apus, aşa va fi şi venirea Fiului omului” (Matei 24:27).

  Nu va mai faceti griji inutile,ci cautati sa fiti pregatiti sa intampinati pe Mantuitorul Iisus Hristos.
  Oare nu tot El a spus „…cautati mai intai Imparatia Cerurilor si toate celelalte vi se vor adauga voua”(deci si harul inaintevederii,al proorociei si al semnelor ceresti si pamantele,al bogatiei cu masura,al harului divin,etc)?

  Doamne iarta-i ca nu stiu ce fac (zic)!
  Fiti TARI in credinta caci acolo unde e Vointa este si Hristos,Domnul.

 10. Buna seara ma numesc Aurel.
  Parerea mea este ca in acest moment traim vremurile de pe urma.
  Daca as spune ca vine Domnul ar fi o minciuna.
  Numai Dumnezeu singur stie,nici macar domnul Isus Cristos nu stie.
  Dar ca sa va convingeti,cititi biblia.
  Chiar va provoc.Şi pocaitiva ca asa a spus domnul Isus Cristos in Ioan 14:6 CITIȚI VĂ ROG
  Amin.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s