La 16 ani de la bombardarea Iugoslaviei de catre organizatia satanista NATO sunt inca zone cu grad ridicat de radioactivitate

Campania de bombardare a Serbiei, de către NATO, în urmă cu 16 ani, are efecte extrem de grave și astăzi. Peste 15.000 de tone de combustibil nuclear au fost aruncate peste Serbia în urma bombardamentelor cu bombe cu uraniu sărăcit, unele zone din Serbia nefiind locuite nici în ziua de azi din cauza gradului ridicat al radioactivității. Folosirea bombelor cu uraniu se află și la originea creșterii ratei incidenței cancerului în multe regiuni din Serbia.

Conform unui raport publicat în 2014, realizat de Societatea Sârbă împotriva Cancerului, numărul pacienților cu tumori maligne a crescut simțitor în ultimii ani, relatează Sputniknews.com. De asemenea, între 1999 și 2012 s-a constat o creștere a incidenței cazurilor de cancer limfatic, cu aproape 80%.

Experții au estimat că, in timpul campaniei NATO de bombardare a Serbiei, asupra acestei țări au fost aruncate 15.000 de tone de uraniu sărăcit.

Zece milioane de sârbi au fost expuși radiațiilor in timpul campaniei NATO de bombardare a Serbiei, radiații care se resimt și azi. De ce nu cerem compensații de la cei care ne-au bombardat?”, s-a întrebat șeful Societății Sârbe împotriva Cancerului, acuzându-i pe politicienii de la Belgrad că nu fac nimic în acest sens.

Pe 24 martie 1999, NATO a lansat Operaţiunea Forţele Aliate. Avioanele Alianței Nord Atlantice au participat la 38.000 de misiuni de luptă în Iugoslavia, majoritatea concentrate asupra Belgradului și în Kosovo.

Bombardamentele lansate de avioanele NATO, din Marea Adriatică, au distrus infrastructura strategică vitală a țării, incluzând poduri, clădiri guvernamentale și fabrici. Campania NATO nu a cruțat nici infrastructura civilă, punând la pământ centrale electrice și de instalații de procesare a apei, provocând pagube incomensurabile economice și de mediu.

Bombardamentele NATO au lăsat în urmă și sute de morți in rândul civililor. – activenews.ro

Despre crimele organizatiei NATO puteti citi mai multe AICI

Publicitate

4 gânduri despre &8222;La 16 ani de la bombardarea Iugoslaviei de catre organizatia satanista NATO sunt inca zone cu grad ridicat de radioactivitate&8221;

 1. Chiar daca ati cere tot nu ati primi nimic,numai evreii au dreptul sa pretinda si sa primeasca bani de la toata omenirea.

 2. mesaj adresat celor din nato care se afla si stationeaza pe pamintul ROMANIEI

  PLECATI „acasa ” criminalilor

  KILLERS GO HOME

  aveti mainile murdare de sange de martiri crestini orthodocsi omorati pentru jertfa voastra satanica

  iar voi
  cei slujitori la fiara din Apararea Tarii ce cu viclenie ati adus Tara la prapastie

  STERSI VETI FI DE PE FATA ACESTUI pamint caci pact cu fiara ati facut si insetati sunteti de sange de martiri varsat pentru Apararea ORTHODOXIEI

  ALELEI spurcati

  orice poticneala pusa la cale de voi si indreptata asupra CRUCII SFINTE si a mea
  va fi cu surparea pamintului

  erati la smardan …
  accidentele acelea ar fi trebuit sa va dea de gandit
  io doar Asez CRUCEA SFANTA pe acest pamint si veti da seama oriunde sunteti pe ast pamint

  Ce sa-i faci
  de CRUCEA SFANTA de la LAVRA PECERSKA tot nu veti scapa

  vi s-au dat destule avertismente …

  insa ce mai poti a face cand focul iadului adus pe acest pamint cere tot foc spre inghitirea celor care s-au aruncat de bunavoie in acest foc al iadului

  DUMNEZEU este cu noi

  amin.

 3. NATO , adunatura satanista CRIMINALA a omenirii , fondata de SUA la comanda papusarilor cu minti diabolice , la care , boii din conducerea Romaniei au aderat in 2004 .
  Rusine , rusine , rusine , ca Romania o tara pasnica , care nu a purtat niciodata un razboi de agresiune impotriva vreunei tari , doar a luptat pentru a se apara de invazii , sa faca parte din aceasta structura criminala mondiala care este NATO !!!

 4. foarte bun articol, este bine sa nu se uite ce au facut criminalii astia in Serbia, sa inteleaga tot mai multa lume ce e de fapt nato si sua, o cloaca de satanisti , teoristi si criminali de razboi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: