Toata SLEAHTA Romaniei s-a dus sa se inchine la STAPANI(EVREI) in CASA LOR DE DESFRAU

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Victor Ponta au fost prezenţi la Templul Coral din Bucureşti, la evenimentul dezbatere e ”Decalogul – fundament al justiţiei” organizat de Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România.

 

Şeful statului a purtat pe cap, la eveniment, kipa, scufia tradiţională evreiască. Templul a fost restaurat cu ajutorul Guvernului.

”În acest loc, care a însoţit vreme de trei secole bucuriile şi tristeţile comunităţii evreieşti, daţi-mi voie să aduc, totodată, un omagiu tuturor celor care au suferit pentru credinţa lor iudaică. Amintindu-le memoria, astăzi, aici, e o datorie de onoare. În viaţa românească, comunitatea evreiască a impulsionat dezvoltarea economică, a alimentat viaţa culturală, a îmbogăţit identitatea noastră. De aceea, generaţiile anterioare merită cuvântul meu bun şi mai ales convingerea adâncă a faptului că România vă este astăzi recunoscătoare pentru ceea ce suntem ca naţiune”, a spus Iohannis.

Premierul Victor Ponta a subliniat şi el, importanţa diversităţii religioase.

„Prezența înalților reprezentanți ai statului român, ai cultelor religioase, reflectă doar modul în care arată societatea românească în 2015, o societate care recunoaște rolul fundamental al comunității evreiești în construirea noastră ca țară, o societate care își asumă trecutul cu bune și cu rele, o societate care combate extremismul, intoleranța, care are legi moderne și care înțelege că împreună putem să fim o societate mai puternică”, a spus Ponta.

Ponta a precizat că „este în continuare obligația și interesul statului român de a sprijini cultele religioase, de a sprijini construcțiile — biserici, temple, moschei, de a sprijini valorile morale, spirituale, pe care religia le transmite din generație în generație”.

Pe lângă Iohannis şi Ponta, la eveniment au mai participat:reședintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, patriarhul Bisericii Ortodoxe, Daniel, ambasadorul Israelului în România, Dan Ben-Elizer, președintele Curții Constituționale, Augustin Zegrean, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, etc. – activenews.ro

De ce am spus in titlu ca s-au dus intr-o casa desfranata? Pai hai sa ascultam cuvantul Sfantului Ioan Gura de Aur despre templele evreiesti:

Faţă de desfrânată ţi s-a făcut faţa! Fără de ruşine te-ai făcut tuturor!”  . Iar casa în care stă desfrânata este casă de desfrâu. Dar, mai bine spus, sinagoga nu este numai casă de desfrâu şi teatru, ci şi peşteră de tâlhari, şi locuinţă de fiare sălbatice. „ Peşteră de hienă a ajuns pentru Mine casa voastră” , spune Profetul . Casa lor n-a ajuns locuinţa unei fiare oarecare, ci locuinţa unei fiare necurate. Şi mai spune Profetul: „ Am lăsat casa Mea, am părăsit moştenirea Mea”  . Iar când Dumnezeu părăseşte casa, ce nădejde de mântuire mai poate fi ? Când Dumnezeu părăseşte casa, locul acela ajunge locuinţă drăcească.
Dar, negreşit, mi se va spune că şi iudeii se închină lui Dumnezeu. Doamne fereşte! Să nu se spună una ca asta! nici un iudeu nu se închină lui Dumnezeu.
– Cine spune asta?
– Fiul lui Dumnezeu! „ Dacă aţi şti pe Tatăl Meu, spune El, M-aţi şti şi pe Mine; dar nici pe Mine nu Mă ştiţi, nici pe Tatăl Meu nu-L ştiţi”  . Ce mărturie mai vrednică de credinţă decât aceasta să-ţi aduc?

Mai îndrăzneşte cineva dar să spună că sinagoga nu-i locaş de închinare la idoli, odată ce iudeii nu-L cunosc pe Tatăl, odată ce iudeii L-au răstignit pe Fiul, odată ce iudeii au respins ajutorul Duhului? În sinagoga lor nu I se slujeşte lui Dumnezeu, Doamne fereşte! Sinagoga lor e locaş de slujire idolească. – ioanguradeaur.ro

Daca mai aveati careva dintre voi vreun dubiu ca tara este cumparata in totalitate de ciupilicari poate ca acum v-ati convins cu totii ca asa este.

De fapt Shimon Peres de mult a spus-o:

Poate acum intelegeti de asemnea de ce nu se face canonizare Sfintilor Inchisorilor. Pai cum sa se faca cand Patriarhul Romaniei trebuie sa se supuna ordinelor primite de la templu?

Urmariti va rog si:

Patriarhul Daniel a fost impus in Romania de catre Masonerie, pentru a putea fi implementat Ecumenismul?

Nimic nu se misca fara aceste naparci,si nu doar Romania este in aceasta situatie, mai toate statele importante sunt deja acontate de ei in frunte cu SUA, unde peste 60% din congres este compus din evrei.

Iar in fruntea lor nu este nimeni altcineva decat familia de evrei Rothschild, cea care a cam taiat si spanzuat tot pe globul asta in ultmii150 de ani.

Publicitate

12 gânduri despre &8222;Toata SLEAHTA Romaniei s-a dus sa se inchine la STAPANI(EVREI) in CASA LOR DE DESFRAU&8221;

 1. Ce mutra are evreul ala mic de statura de langa Iohannis si ce expresii au pe fata toti , de zici ca dracul le-a dat cu coada pe la nas la toti . Clar ca niciun inger al lui Dumnezeu nu se afla acolo .
  Cat despre presedintele Israelului care spune ca :”cumparam Manhattan , cumparam Ungaria , cumparam Romania , cumparam Polonia , este prea putin spus pentru ca nu au cumparat ci au FURAT aceste tari si nu numai acestea ci mult mai multe , toata Europa , toata America si multe alte state ,in afara de Rusia , China si alte state din Asia .

 2. acuma sa va dati seama de ce am v-am pus sa ascultati ieri „ultimul mohican ”

  Mihail V said, on mai 23, 2015 at 6:06 pm

  Iata cum anormalul devine normal si pacatul este ridicat la rang de normalitate. Oare ce fel de majoritate e cea care a decis asa ceva?

  http://www.activenews.ro/externe/Irlanda-a-votat-pentru-legalizarea-casatoriilor-intre-persoane-de-acelasi-sex-113470

  În urma referendumului organizat vineri în Irlanda, homosexualii se vor putea căsători cu acte in regulă.

  Considerată una dintre cele mai conservatoare state din Europa, Irlanda a spus DA legalizării căsătoriilor între persoane de acelaşi sex.

  Potrivit rezultatelor parţiale, peste 72% dintre alegătorii care s-au prezentat la referendum s-au declarat în favoarea unor astfel de angajamente, transmite BBC News.

  Conform estimărilor, prezenţa la urne a atins cote-record: 60 la sută dintre alegători şi-au exprimat intenţia de vot. Niciodată în istoria ţării nu au venit aşa de mulţi cetăţeni la urne.

  „Suntem prima ţară din lume care include egalitatea mariajelor în Constituţie şi care o face cu mandat de la populaţie”, declară ministrul Sănătăţii, Leo Varadkar, care a recunoscut recent că este homosexual.

  În urma referendumului de vineri, Constituţia Irlandei urmează să fie amendată, în aşa fel încât căsătoriile gay să fie recunoscute.

  Apreciază

  Răspunde
  crestinul orthodox (Teodor Stela ) said, on mai 23, 2015 at 7:13 pm
  Comentariul tău e în așteptare.

  va pleca si in apa o mare parte din anglia ca vor mai ramine putini din „irlanda ” din cei cu fuste care vor cere independenta

  faptele sodomei si gomorei oriunde se arata VOR CERE SI PLATA
  PLATA cu foc sau inghititi de apa
  si se va termina aici cand incepe acolo
  aici

  in VALEA TRIADELOR pentru ROMANIA Cea Adevarata

  RUGATI-VA la Sfantul Mare Mucenic GHEORGHE pentru BIRUINTA ADEVARATA impotriva fiarei antihritice ca LUPTA ADEVARATA incepe
  si la MAICA DOMNULUI pentru SFANTUL ACOPERAMINT

  au incercat a-mi ingradi CRUCEA SFANTA de la Lavra PECERSKA
  cu stele rosii de foc imi era inconjurata CRUCEA prin adumbrirea ce o fac vrajitorii pe CRUCE si pe SFINTELE Icoane
  dar LUMINA ADEVARATA este TOT LUMINA din LUMINA si va risipi intunericul

  Alelei spurcati
  ca veti da seama pentru toate acestea
  CHIAR AICI pe acest pamint

  DUMNEZEU STIE TOATE
  DUMNEZEU VEDE TOATE
  Si de CRUCEA SFANTA de la LAVRA PECERSKA slugi ale intunericului tot nu veti scapa indeosebi de Sfantul Parinte Arsenie Boca cand pamintul incepe a se clatina
  amin.

  Apreciază

  Răspunde

 3. SA NE RUGAM la Sfantul Mare Mucenic GHEORGHE pentru BIRUINTA ADEVARATA impotriva fiarei antihristice pentru ca LUPTA ADEVARATA incepe
  si la MAICA DOMNULUI pentru SFANTUL ACOPERAMINT

  potrivnicul vrajmas al CRUCII si slugile intunericului sunt pe acest pamint ,
  iar spurcaciunea ce a cuprins aproape tot pamintul si „oamenii ” care se inchina la fiara devin fiare cu chip de om si spulberati vor fi de pe fata pamintului prin ceea ce are sa fie ingaduit de la DUMNEZEU pentru curatarea acestui pamint
  DUMNEZEU ne vrea mantuirea la cat mai multi de pe acest pamint dar spurcatii sunt multi si sunt ca dracii fara coarne ca pe fruntile lor apar cei trei de sase si numele de drac sunt inegriti de sus pina jos ;
  insa cei in LUMINA vor fi ridicati
  iar cei inegriti in foc s e vor arunca
  asta ca sa stiti cum arata cei care si au luat blestemul iadului asupra lor caci in foc iadului s-au aruncat de bunavoie si sunt precum dracii UCIGAI-AR CRUCE
  astazi poate nu credeti dar maine sau in ziua cand Voia Lui DUMNEZEU va fi veti vedea dar atuncea oare ce mai puteti a face …?
  caci vesnicia nu este aici
  aici viata de pe pamint este data ca sa va pregatiti pentru a merge in vesnicie
  fiecare cum a semanat asa va si culege
  ca uscaturile se vor arunca in foc
  si aceste uscaturi vor trage si pe cei prinsi in haturi dupa ei
  amin.

 4. Ce presedinte,prim ministru deci zdrentele noastre de conducatori si-au pierdut busola complet.Daca de PM se stie ca este evreu dar presedintele chiar in halul asta a ajuns sa-si vanda sufletul?N-au citit si ei ce-au facut si fac evreii in tara noastra,nu le este rusine cel putin asa, o zi doua.Dar nu inteleg ce se intampla la Sibiu,sper ca nu-l sarbatoresc pe presedinte ca si-a vandut sufletul.

 5. Terminati cu prostiile astea antisemite, majoriatea habar nu au ce vorbesc, iar ce care se cred drept credinciosi ar fi bine sa inteleaga ca anisemitismul vine de la satana.

 6. Nimic nu se misca fara voia lui Dumnezeu. Nici macar un fir de par din capul cuiva. Daramite un sef de stat sau un intreag cult ca masoneria sau o religie, ca evreii…

  Daca avem conducatori masoni, pusi de evrei, care vor sa ne distruga inseamna ca pacate multe si grele atarna deasupra capului nostru… Asa pateau si evreii in vechiul testament. Cand greseau ca popor si-o luau pe cocoasa fix cum ne-o luam noi in zilele astea…

  Asa ca fratilor, degeaba ne luam de Iohannis, de patriarh sau mai stiu eu cine! Problema e la noi asa-zisii ortodocsi. Am pacatuit, acuma tragem! Ia hai toti la rugaciune, post si fapte bune pt noi insine si pt popor si Dumnezeu o sa ne ierte si o sa-i loveasca si o sa-i inghita pamantul pe toti dusmanii neamului.

  Si sa nu mai uram fratilor pe nimeni, ca si aia e pacat. Hai la nevointa personala ca sa ne scoatem barnele din ochii nostri si sa lasam pe Dumnezeu sa scoata aschiile din ochii altora!

  Slava Tie Doamne pentru toate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s