Imagine. Manipularea prin Media a Cetatenilor Americani

10253822_871665656184364_4471557373115048815_n

Vizionati va rog si alte imagini sugestive la categoria: Poze Sugestive, cat si alte subiecte interesante la categoria Manipulare.

Publicitate

4 gânduri despre &8222;Imagine. Manipularea prin Media a Cetatenilor Americani&8221;

  1. Americanii sunt asa de multi si mai ales generatiile mai tinere care accepta aceasta manipulare de doi bani a presedintilor americani si evident televiziunile si presa, acestea facand parte din proprietatea PAPUSARILOR. Foarte multi sunt spalati bine de tot pe creier,dar mai sunt si unii care realizeaza ce se intampla dar nu au suport.Vor fi luati ca din oala.Asa-i cand e tara numai a PAPUSARILOR,iar presedintii din toate timpurile au facut si fac parte din aceasta clica de scelerati.

  2. Poporul american este 70% analfabet asa cum a declarat intr-o emisiune televizata , in direct , imparatul Japoniei lui Bush senior care se afla atunci in vizita , am vazut la tv in direct , si la urmatoarea transmisie de stiri , nu s-a mai dat , asta prin anii ‘ 90 . Intr-un capitalism salbatic ca in America subjugata de Papusari inca de la formarea acestui stat mafiot , nu exista cultura , invatamant si educatie a maselor largi , acolo se pune accentul doar pe munca de rob la patron , invatatura putina putina sau deloc , scopul companiilor americane , super-bogatii sa faca bani . Alt motiv este ca , odata oamenii educati , culti si invatati , din randul maselor largi de oameni simpli , nu mai pot fi manipulati , prostiti si spalati pe creier , fiind greu de condus .
    Prostimea este foarte usor de manevrat .
    Aceasta este politica papusarilor pe intreg Globul , manipularea , minciuna prin mass-media , creata in acest scop .
    Si poporul roman este in mare parte , victima acestui sistem mass-media de manipulare a opiniei publice prin intermediul televiziunilor de stiri , in cazul nostru .Romania tv , Realitatea tv , televiziunea nationala si altele care invita in emisiuni , „analisti”politici , niste viermi ai societatii platiti sa minta si sa intoarca adevarul pe dos .(situatia REALA , din Ucraina , interesul NATO-SUA de a patrunde cu forta militara in Europa , colapsul economic al SUA , situatia deprecierii dolarului , teama de catre papusari, adica SUA ,de asocierea Rusiei cu tarile puternice asiatice , China , India , iar din zona Grecia , Serbia , Ungaria , Cehia , Belarus , Cecenia , Bulgaria si intorsatura cea mai recenta a Germaniei si chiar a SUA de „impacare „cu Rusia cel putin la nivel de imagine , analizand si cantarind bine consecintele continuarii asa ziselor sanctiuni impotriva Rusiei , care au fost , ca si o bomba care a ricosat tot in capul lor , lovind cu forta in economiile acestor state vasale SUA din Europa , care au aplicat aceste „sanctiuni” Rusiei , iar MAREA MINCIUNA A MASS-MEDIEI PLATITA , ESTE CA , RUSIA „INVADEAZA „EUROPA si vai ! Americanii au venit cu buccelele la granita Rusiei , s-o opreasca sa ne invadeze!)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s