Se pregateste SUA pentru Legea Martiala?

Reacția Mass-media vis-a vis de viitorul exercițiu militar Jade Helm a fost caracterizata ca fiind nimic mai mult decât „paranoia celor din aripa de dreapta”, dar istoria exhaustiva despre felul cum guvernul federal și armata SUA au intocmit legea marțială în America, este un lucru care pune pe ganduri si nu poate fi negat.

Jade Helm, un exercițiu de antrenament militar „realist”, care va implica Beretele Verzi, Navy Seals, și Airborne Division 82, va avea loc intre 15  iulie si 15 Septembrie și va acoperi cel puțin nouă state americane.

Așa cum s-a raportat ieri, exercițiul va implica soldați care vor opera „nedetectati între membrii populației civile”, pentru a vedea dacă acestia se pot infiltra fără a fi observati.

mai multe pe infowars.com

De ce se fac astfel de exercitii? Urmariti va rog cu atentie articolele de mai jos cat si link-urile de la sfarsitul lor, pentru a intelege nenorocirea spre care se indreapta poporul american:

Iar multi cei care incerca sa faca cunoscut ce urmeaza sa se petreca in SUA sunt asasinati, cum a fost cazul lui David Crowley, un regizor care pregatise un film in acest sens:

Regizorul filmului Gray State, David Crowley a fost ucis impreuna cu sotia si fiica sa pentru tupeul de a face cunoscut ceea ce e pe cale sa devina America

Publicitate

7 gânduri despre &8222;Se pregateste SUA pentru Legea Martiala?&8221;

 1. Mai lasa-ma si cu Alex Jones te rog. Eu cred ca este si asta un agent de al elitei sioniste. Adica falsa noua ordine mondiala contra adevarata NWO. (cauta pe Google te rog: falsa noua ordine mondiala saccsiv).
  Cum iti explici tu ca Alex Jones NU A FOST ASASINAT(sinucis:D) pana la ora asta?! … si isi face de cap in continuare. Crezi ca le-ar fi greu elitei sa-l faca dat disparut ?!
  Singura speranta in aceste vremuri este in Dumnezeu, din pacate sau din fericire 😀

  • Tu crezi ca este un agent, asta nu este un argument pentru mine. Omul ce a prezentat pana acum s-a intamplat, nu stiu din ce tabara face parte dar prezinta niste realitati.

  • Nu zic ca nu sunt chestii care poate nu s-au adeverit sau au fost gresite(multi gresesc). Dar asa pot sa vin si eu cu mii de filmuete despre el si chiar pe acest blog in care Alex Jones a avut perfecta dreptate. Pana una alta e singurul care a patruns si in California la Bohemian Grove de a filmat, a scris multe adevaruri despre Rockefeleri, Illuminati, a facut interviul cu Alain Russo(un mare luptator impotriva sistemului), despre Builderberg, despre criza financiara, 9/11 si multe altele. Daca e doar un om al sistemului nu stiu, dar e important sa luam informatiile corecte. Si chiar si de la elite poti extrage informatii corecte atata timp cat stii sa citesti printre randuri.

 2. Jade Helm se pare ca s-a etins la 10 state si daca e sa ne luam dupa barfa, actualele ‘exercitii’ din Connecticut ar fi preambulul ‘la rece’ pentru sud. Barfe sint multe si doar timpul ne va arata realitatea.
  Daca ar fi doar aplicarea legii martiale in USA cred ca as fi indiferent ca animalutele din ‘Pilda soricelului’. Zonele fierbinti se inmultesc pe zice trece si se pare ca am scapat din mina capatul ghemului.Sa nu fie prea tarziu.
  Cred ca am ajuns in ‘Punctul haosului’ al lui Ervin Laszlo de unde nu mai exista intoarcere. Distrugere sau transformare ? Cine ‘isi permite’ sa ia decizia ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s