Video. Posibil sa fi fost declansata o bomba nucleara in Ucraina?

Video: Nuke Reportedly Detonates in Ukraine

Pe fondul luptelor în curs de desfășurare din Ucraina, un barbat a surprins pe un video, detonarea unei arme nucleare. 

Videoclipul, care a fost inregistrat pe un telefon mobil, arată un nor sub forma de ciuperca format in urma unei explozii și a undei de șoc rezultată.

Filmuletul a fost filmat de către un bărbat de pe fereastra casei sale, iar unda de soc de la explozie a spart geamul ferestrei .

Rapoartele mass-mediei rusesti spun ca epicentrul exploziei a fost în districtul Kuibyshev din Donețk, Ucraina, zona de luptă ca mai intensa, dintre rebelii din estul Ucrainei care doresc să se alăture Rusiei și guvernul ucrainean sustinut de Occident.

Mass-media, de asemenea, a declarat că explozia a putut fi văzuta și simțita de la „zeci de kilometri.”

Potrivit Zero Hedge, o imagine NATO preluata de pe satelit, arăta un nor sub forma de ciupercă, provenit in urma exploziei.

A fost deja subliniata posibilitatea folosirii de bombe atomice tactice în Ucraina si in luna martie.

Ucraina a intrat in criza in noiembrie 2013, când o serie de proteste finanțate de activistul miliardar George Soros a dus la răsturnarea liderilor aleși ai țării și instalarea politicienilor alesi de Departamentul de Stat al SUA.

Soros a devenit implicat activ în politica din Europa de Est și Asia Centrală, după prăbușirea Uniunii Sovietice, folosind organizații non-guvernamentale multiple cu legături cu CIA care au declanșat revoluțile colorate din fostele țări sovietice.

„Miliardarul investitor / activist George Soros are o mare implicare în ceea ce se intampla în Ucraina”, a scris jurnalistul William F. Jasper. „Similar cu operațiunile sale în alte zeci de natiuni, în ultimii doua decenii, el a directionat zeci de milioane de dolari în organizații non-guvernamentale ucrainene (ONG), aparent pentru a le ajuta în transformarea țării lor într-o „societate democratică” mai „deschisa.”

Soros a recunoscut implicarea sa în Ucraina în timpul unui interviu cu Fareed Zakaria, CNN.

„În primul rând in legatura cu Ucraina, unul dintre lucrurile pe care mulți oameni le cunosc despre dumneavoastra, a fost ca in timpul revoluțiile din 1989, ati finanțat o mulțime de activități disidente, grupuri ale societății civile din Europa de Est,  Polonia si Republica Cehă. Faceti lucruri similare si in Ucraina? ” L-a întrebat Zakaria pe Soros.

„Ei bine, am înființat o fundație în Ucraina, înainte ca Ucraina sa devina independentă de Rusia, iar fundația a funcționat de atunci și a jucat un rol important în evenimentele acum”, a răspuns Soros . – infowars.com

Urmariti va rog cu atentie si: Papusari. George Soros, omul din spatele haosului din Ucraina,

cat si restul adevarului despre evenimentele din Ucraina la categoria: Ucraina, iar despre cat de malefic este acest personaj, George Soros, puteti afla mai multe la categoria George Soros

4 gânduri despre &8222;Video. Posibil sa fi fost declansata o bomba nucleara in Ucraina?&8221;

  1. Daca aceasta relicva,de Soros,vrea sa puna stapanire pe toata planeta,eu zic sa puna,dar sa invete o lectie.Nu inseamna ca daca USA se afla dincolo de ocean nu poate sa fie distrusa…cei care au creat-o o vor si distruge.El nu poate dirija presedinti de stat si populatia lumii cum vrea el.Conducerea Usa nu trebuie sa asculte de o mortaciune de mason,care vrea sa distruga lumea ca asa vrea el.Acest Soros sa nu uite ca orice nas are nasul lui.Cred ca conducerea USA este cu capul pe umeri sa-si da seama in ce a fost bagata de acest imputit,care isi urmareste propriile interese.Eu sunt un simplu om ,dar vad lucrurile mai bine dcat acel „rahat” care vrea sa dezbine o intreaga planeta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s