Imaginea zilei. Victor Ponta si-a schimbat poza de prezentare de pe pagina de Facebook!

Cover Photo

Victor Ponta

Victor Ponta – https://www.facebook.com/victor.ponta

Vesnica iubire catre stapanii nostrii! 

Dumnezu cu mila!

Despre personajul Ponta cat si despre procesul de distrugere a Romaniei puteti citi la categoriile:Ponta si Distrugerea Romaniei.

 

5 gânduri despre &8222;Imaginea zilei. Victor Ponta si-a schimbat poza de prezentare de pe pagina de Facebook!&8221;

 1. cred ca premierul vrea sa ne transmita un mesaj noua celor ce vedem asta, insa nu are voie sa vorbeasca pe sleau, a pus si el o poza, fiecare sa priceapa cumva…

  imaginea se refera la un modul care a fost atasat la ISS in urma cu cativa ani, poate 7 ani…timpul ne va spune care e explicatia…

 2. daca fiecare roman se va ruga pt omul asta, imposibil sa nu faca Dumnezeu o minune cu el si sa ii intoarca cumva cugetul si inima catre poporul si neamul romanesc. Dumnezeu are infinite posibilitati de a intoarce catre adevar si de a scoate din inselare pe orice om, trebuie doar post si rugaciune, mai ales nopti de rugaciune….

 3. Dumnezeu are infinite posibilitati de intoarcere catre adevar,dar acest TRADATOR DE NEAM SI TARA nu are nicio sansa de fapt el nu are interes pentru adevar.Ar trebui sa recunoasca absolut totul,lucru care-l depaseste.

 4. safimvigilenti,
  Acest om , la cate are la activ , nu va fi iertat decat dupa o spovedanie lunga , fapte din copilarie si pana in momentul de fata . Am citit niste subiecte postate pe diferite bloguri , ca acest individ , are doua crime la activ , una , pe tatal lui , alta ar fi procurorul Cristian Panait , care a fost aruncat de la etaj , in timp ce Ponta era la acesta in vizita . Am vazut postat , marturii in acest sens , insa , musamalizate . Noi , nu stim ce-a fost , insa Dumnezeu , in mod sigur stie ! In acest caz , cine sa se mai roage pentru un asemenea individ , daca se face vinovat in fata Domnului ?
  Minciunile prind , intre oameni , dar pe Dumnezeu nimeni nu-L poate minti .
  Sa nu uitam ce parjol a facut in guvernul condus de el , si ce mafie de indivizi a dat Romaniei , PSD-ul lui Ponta si a celorlalti sefi dinainte .
  Mie imi este greu sa-i pronunt numele , la cate minciuni a spus poporului in activitatea lui de politician si de candidat .

  • cred ca suntem singura tara din lume cu premier acuzat de crima, ba chiar si cu niste declaratii si dovezi in sensul asta…in ce hal a ajuns tarisoara asta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s