Gambia a anuntat oficial ca va refuza ajutoarele venite din SUA si UE daca ii mai santajeaza sa accepte Homosexualitatea

Multe state sărace de pe mapamond primesc ajutoare umanitare din SUA sau UE, acestea fiind condiţionate de legalizarea şi acceptarea homosexualităţii. Gambia, o ţară din vestul Africii, a anunţat oficial zilele trecute că va refuza acest gen de şantaj, scrie periodicul francez Le Point.

gay-africa

“Noi, guvernul şi poporul din Gambia, vrem să spunem foarte clar Uniunii Europene şi altor blocuri externe care vor să ne impună acceptarea homosexualităţii, ca precondiţie pentru orice formă de ajutor, că nu vom accepta niciodată acest lucru”, a spus ministrul de externe Bala Garba Jahumpa.

Oficialul a mai declarat că homosexualitatea este “împotriva lui Dumnezeu” şi o practică contrară tradiţiilor africane.

Homosexualitatea este interzisă în Gambia şi se pedepseşte cu până la 14 ani de închisoare.

Din punct de vedere religios, 90 de procente din populaţia ţării aparţin comunităţii musulmane. Opt procente sunt alcătuite din creştini şi alte două din adepţii credinţelor păgâne indigene. – FrontPress.ro

Bravo guvernului si cetatenilor din Gambia, mai bine mori decat sa-ti pierzi sufletul!

Exemplu de urmat pentru toate statele pe care SUA si UE le conditioneaza sa accepte aceste spurcaciuni, ca homosexualiatea in schimbul imprumuturilor si a tot felul de alte „ajutoare”!

Cat priveste Romania, nu avem nevoie de nimic de la voi cei din UE si SUA, Sodoma si Gomora sa ramana in tarile voastre! Noi il avem pe Hristos!

Urmariti va rog si:

Sodoma – Documentar rusesc despre cea mai mare spurcaciune a occidentului din zilele noastre

7 gânduri despre &8222;Gambia a anuntat oficial ca va refuza ajutoarele venite din SUA si UE daca ii mai santajeaza sa accepte Homosexualitatea&8221;

  1. de unde si pana unde atata interes pt aceste perversiuni sexuale din partea unor structuri care ar trebuie sa nu se implice in problemele din pantalonii oamenilor??? este pur si simplu malefic sa conditionezi un ajutor de niste treburi intime ale omului….

    • asa este, dar ei totusi o fac este planul de distrugere a familiei din agenda Noii Ordini Mondiale. In filmul documentar Sodoma, arata cum si Moldova este la fel santajata de intarea in UE in schimbul acceptarii homosexualitatii. Dumnezeu sa ne fereasca de asemenea spurcaciuni!

  2. O tara asa de napastuita de soarta ,prefera sa moara de foame si de altele(in ce or fi constand ajutoarele)decat sa -i oblige la asa o mizerie cosiderata”familie”,cata bestialitate din partea acestor dejectii umane,a astora care vor sa distruga tot ce a creat Dumnezeu,numai pentru salbatica si bestiala lor placere.
    Dumnezeu sa ajute GAMBIA!

  3. safimvigilenti,
    „De unde si pana unde atata interes pentru aceste perversiuni . . . ”
    Interesul este lepadarea totala de credinta pe tot Globul , pentru a netezi drumul lui antihrist .
    Antihrist nu poate veni in lume , daca inca mai exista pe ici pe colo , state ortodoxe sau alte state care inca mai au ceva in comun cu legile Crestinismului , a decentei si bunei cuviinte , asa cum se dovedesc a fi statele aflate sub limita saraciei si care tin mult la traditie si cultura specifica fiecarui popor .
    De aceea s-au grabit sa ajute , contra-cost . Acest cost , fiind libertatea sufletului , a culturii popoarelor respective , a decaderii morale , a supunerii oarbe in fata papusarilor , plata fiind ajutoare materiale din SUA .
    Te platim ca sa aderi la dracul .
    Asta-i mesajul !

Lasă un comentariu