Imaginea zilei. Mesaj catre americanii de rand

mesajcatrepoporu american

 

Dragi Americani,

Guvernul dumneavoastra este corupt. Bancherii vostri va folosesc ca victime colaterale. Armata este folosita sa terorizeze si sa ocupe tari mici si fara ajutor. Rezistenta lor nu inseamna terorism.

Media voastra va vinde doar propaganda si minciuni. Apa voastra e infestata cu flour. Sunteti dstrasi de televiziuni.

Razboaiele voastre nu sunt duse pentru libertate. Razboaiele voastre sunt despre lacomie, resurse, control si pentru controlul bancilor centrale. Aveti mai multe in comun cu noi decat cu politicenii vostri milionari. Vrem pace. Vrem sa traim fericiti cu familile noastre.

Restul oamenilor vad lucrurile astea. Voi de ce nu puteti?

Aveti puterea sa schimbati aceste lucruri. Va rog treziti-va!

Cu sinceritate si dragoste,

Restul lumii!

Despre America puteti citi mai multe la categoria USAiar alte imaginu sugestive puteti gasi la categoria Poze Sugestive

4 gânduri despre &8222;Imaginea zilei. Mesaj catre americanii de rand&8221;

 1. Ei nu stiu ce se intampla la ei acasa,sunt manipulati iar cei care mai au si informatii reale sunt ignorati de marea masa.Din pacate sunt putini cei cu informatii reale.

 2. Nu stiu ce se intampla pentru ca sunt indobitociti de sistem si sunt inculti , nu citesc , nu se informeaza , se lasa dusi acolo unde vor elitele .
  Pe de alta parte nu sunt luminati de Dumnezeu pentru ca nu sunt crestini in dreapta credinta , America este scaldata in secte si satanisti , cu milioanele .
  De aceea SUA vor sa distruga statele care provin din marile civilizatii ale lumii , inca din cele mai vechi timpuri asa cum au distrus in Irak bibiloteci si muzee de o valoare istorica unica in lume .
  Poporul american este format din diferite rase , o adunatura de toate natiile , care au exterminat populatiile bastinase , le-au luat pamanturile , i-au omorat in masa si au format poporul american pe cadavrele acestora . Masoneria a pus bazele formarii SUA (1733 ) si de acolo se conduce lumea din umbra .
  SUA nu au istorie , nu au civilizatie , sunt o adunatura de colonii transformate in mini-state , conduse de la centru (Casa Alba )si care au guvernatori . Aceste colonii s-au format inainte de intemeierea Americii , din spanioli , francezi , englezi si alte multe natii , care au navalit pe aceste meleaguri dupa aur , s-au instalat , au format SUA si , iata cine-i poporul american si cine conduce lumea !

  • Pai da, d-aia in „marea colonie” sua a doua limba (neoficiala) e spaniola (e prea lung de explicat si nu-i locul)! Pe urma, ei se mai cred poporul illuminat, demn si destinat sa conduca, cica, lumea. Cine si cu de la ce putere, asta-i alta poveste, de adormit copii, bagata in capetele lor „illuminate” de propaganda neoliberala de factura…hm, sa zic pe sleau?! Aia de are in laba si finantele (private) americane, etc. Ea, una din cele mai noi natii, fara istorie milenara, incroprite din, daca nu chiar, pe aproape, sarantocii Europei, fugarii de justitia altor vremuri ai batranului continent au ajuns sa faca legea in lumea asta. Doamne apara!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s