Presedintele turc Erdogan despre occident

Președintele turc acuză Vestul că nu vrea altceva decât banii musulmanilor. „Credeți-mă, nu ne plac”, a spus Erdogan la o reuniune a Organizației pentru Cooperare Islamică. Iar criticii săi suferă, în mod evident, de probleme psihice, scrie Spiegel, potrivit rfi.ro.

TURKISH-POLITICS-GOVERNMENT-ERDOGAN

„Arată ca niște prieteni, dar, de fapt, vor să ne vadă murind, le place când ne mor copiii”. Asta este părerea președintelui turc Recep Tayyip Erdogan despre Occidentul care vrea numai petrol, diamante, aur și forță de muncă ieftină din lumea islamică. Țările Orientului Mijlociu pot să își rezolve singure problemele, dacă lucrează împreună și nu au nevoie de nimic din Vest, crede Erdogan. Șeful statului a reiterat și ideea conform căreia musulmanii au descoperit America, un fapt dovedit științific în opinia liderului de la Ankara și contestat numai de unii care suferă de un complex de ego. Oricum, cine îl critică în țară sau străinătate are în mod evident probleme psihice. – stiripesurse.ro

Una peste alta, Erdogan are perfecta dreptate, exact numai asta doreste occidentul si nu numai de la tarile musulmane, ci de la toate tarile care le permit, adica resursele naturale si forta de lucru ieftina. Si sa nu uitam ca Turcia este membra NATO, dar asta nu-l impiedica pe presedintle Turciei sa rosteasca adevarul, spre deosebire de conducatorii romani care stau drepti fara sa clipeasca in fata occidentalilor.

Urmariti va rog si subiectele de la categoriile UE si USA.

Un gând despre &8222;Presedintele turc Erdogan despre occident&8221;

  1. Este si Turcia bagata in mocirla NATO , insa in comparatie cu Romania , Turcia este dotata din punct de vedere militar si nu cred ca lustruieste papucii SUA ,asa cum fac ai nostri slugi umile .
    Au demnitata nationala , sunt si bogati si uniti ca popor .
    SUA are nevoie mare de Turcia din punct de vedere strategic , de stramtoarea Bosfor , iar niste declaratii de acest gen , SUA se prefac ca nu le aude . Daca Turcia ar iesi din NATO , atunci ar da dovada de curaj si altor state nemultumite de politica de agresiune a Americii , mai ales ca inca nu a aderat la UE .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s