Cine se afla in spatele lui Klaus Iohannis?

Nu vi se pare ciudat ca Parlamentul Romaniei s-a reunit urgent la cererea lui Iohannis, presedintele neinvestit inca, pentru a respinge legea amnistiei, asta dupa ce ani de zile l-au ignorat pe Basescu ori de cate ori au avut ocazia? Nu ca asta ar fi un lucru rau, dar e cel putin ciudat.

iohannis4-1412069487

De unde oare aceasta frica si ascultare? Cine se afla in spatele acestui Klaus Iohannis, un peronaj aparut de nicaieri, un persoanj care a preluat fraiele PNL-ului si apoi a tarii, asa din neant.

Dupa parerea mea nu sunt altii decat cei mai mari papusari ai lumii. O sa va interbati poate, de ce tocmai ei? Pentru ca interesele sunt uriase in Romania, pe langa bogatiile naturale care sunt inca imense in Romania, pozitia geo-strategica a tarii este foarte importanta, fiind chiar liantul intre est si vest, un coridor de trecere foarte important din ambele directii. Iar tensiunea creata de papusari in Ucraina si car epoate degenara, poate crea un mare avantaj celui care detine contolul.

Mereu de-a lungul istoriei s-au batut ba unii, ba altii pe controlul acestei zone, profitand bineintele de cele mai multe ori de faptul ca liderii tarii au putut fi manevrati cum s-a dorit. Iar cand le-a fost intors spatele, vezi cazul Antonescu sau chiar si Ceausescu in ultima perioada, au avut grija cand unii, cand altii sa-i dea jos.

Dupa revolutie s-a trecut pe rand de la o influenta la alta, iar acum se pare ca suntem din nou sub marea sfera de influenta a papusarilor occidentali. Oameni care in ultima suta de ani au taiat si au spanzuart cam tot ce misca pe glob, atat din punct de vedere economic cat si militar.

Datorita faptului ca romanii sunt si au fost mereu un popor tolerant cu orice, este de asemenenea un alt motiv pentru care a facut ca Romania sa fie foarte interesanta pentru cei de afara. Acesta toleranta ajutandu-i sa supuna tara si pe cetatenii ei diferitelor teste experimentale, de la sisteme politice, vezi de exemplu comunismul(cel mai bine s-a conturat la noi, intre toate tarile ex sovietice) la introducerea diferitelor legi alimentare, vezi Codex Alimentarius(Romania fiind prima tara din Europa unde s-a introdus acest sistem) sau chiar cultivarea de substante modificate genetic, celelalte tari din jurul nostru, vezi Ungaria, Rusia, Germania, Italia.. respingand in ultima perioada categoric acest procedeu.

Alte tipuri de teste experimentale fiind explorarile gazelor de sist, aici cu paranteza ca oamenii de rand s-au revoltat, vezi cazul Pungesti sau cazurile din vestul tarii cand oamenii au iesit la proteste, companiile straine batand astfel un pic in retragere, vezi Chevronul.

Vazand acum ca Ponta nu mai prea poate face fata situatiei cum si-ar dori ei, sau mai bine spus faptul ca trebuie sa imparta si cu altii intern, papusarii occidentali s-au gandit la o alta marioneta, care mai pe fata mai pe dos, pare foarte deschis la aceste proceduri, o marioneta care sa dea la inceput impresia ca detine intreg controlul, castigand populatia de partea lui prin intarirea sistemului judiciar, lucru care deja s-a si intamplat prin anularea legii amnistiei, ca mai apoi, cel putin aceasta este predictia mea, sa inceapa sa dea drumul legilor si experimentelor papusaresti.

Vor urma cu siguranta renegocieri cu partenerii occidentali privind petrolul, dar pastrand aceleasi redevente hilare de 3-5%.  Acum cand razboiul rece a inceput din nou, batalia pe resurse si controlul lor inte papusarii occidentali si Rusia este enorma. Sa vedem ce va urma si la Rosia Montana, aurul fiind cel care va da puterea financiara statelor dupa ce dolarul va pica.

Un alt mare interes al occidentului pentru Romania vine prin faptul ca suntem un stat ortodox, singurul lucru care a ramas in picioare timp de 2000 de ani. Si papusarii stiu ca atata timp cat romanii raman atasati de Trupul Domnului care este ortodoxia, nu-si vor putea duce programele de control total pana la capat.

Astfel,  se va duce o lupta contra Bisericii Ortodoxe, dusmanul de moare a lui Satan, stapanul elitelor, prin incercarea de inoculare a ideii de toleranta si fata de alte religii cat si a spurcaciunilor care se doresc a fi implentate dinspre occident, vezi exemplul promvarii intense a Monicai Macovei reprezentata in Parlamentul European a Asociatie care militeaza pentru dreptul persoanelor  de orientare LGBT(lesbiene, homosexuali, bisexuali, transexuali).

Dar sa nu-l judecam inainte pe domnul Klaus Iohannis, poate le va oferi o surpriza papusarilor si va intoarce armele, numai ca e putin probabil. Cat despre domnul Ponta cred ca isi va lua un concediu curand mai lung, nemaifiind pe placut celor de afara si nu pentru ca e un mare patriot, nici vorba, ci pentru ca s-a crezut mai tare decat papusarii.

Urmariti va rog si articolele de mai jos:

Cat si subiectele de la categoriile Manipulare si Noua Ordine Mondiala

5 gânduri despre &8222;Cine se afla in spatele lui Klaus Iohannis?&8221;

  1. http://remerra.blogspot.ro/…/ujp-2016-2100-programul-de-evo…
    IO ZAMOLXIS – PARINTELE ROMANILOR & IO FIUL OMULUI
    „Fiicele mele și fii mei, mă bucur nespus să vă văd pe toți într-o zi atât de mare cum este aceasta! Nu poate fi consemnată în cuvintele voastre cât este de importantă ziua de 10/11 Iulie 2010! Este o dată ce cu greu o veți putea șterge din memorie, este o zi în care CEL promis vouă acum mai bine de 2000 de ani de IISUS CHRISTOS a venit la voi! EL este FIUL OMULUI care a venit pregătit (deci nu oricum!) și însoțit de foarte multe ființe de lumină, spirite primordiale ce aparțin Creației Primordiale! Spațiul Geto-Dac are marea onoare de a găzdui o mare parte din Conștiința Celui ce își spune FIUL OMULUI. Cam 90% din această conștiință a coborât și va continua să coboare până când va fi absorbită în totalitate de ființele primordiale, cei ce își spun OAMENI! Însă planeta OM a trimis mai demult o părticică din ea pentru a ajuta la procesul de trezire al românilor și de înălțare al Mamei Geea. Eu ca strămoș al vostru, dar și contemporan cu voi pot să afirm că, împreună cu MARELE AVATAR pregătim PROCESUL ELIBERATOR AL TUTUROR ROMÂNILOR de tot ceea ce este străin!!! Este momentul MARII TREZIRI, a unei conștiințe gigant care va pune stăpânire mai întâi pe cei desemnați și abia apoi pe toți ceilalți! În tot ceea ce se întâmplă, VOI FI CU VOI AȘA CUM AM PROMIS cândva, nu voi abdica de la această menire, căci îmi este dat să văd prin ochi de OM GLORIA CELUI PREAINALT, care acum a venit! Ceea ce a fost să fie s-a împlinit, acum procesul de transformare și înălțare merge după alți parametri! Cu o asemenea ființă alături așa cum este MARELE AVATAR, succesul este garantat, dar ca toate acestea să se întâmple va mai dura ceva din răul care trebuie să existe și să se consume pe el însuși! Vor fi ani de mari încercări, însă dacă aveți credință cât un bob de muștar, veți fi cei care veți auzi și vedea pe CEL PROMIS! Deocamdată atât, vă îmbrățișez români și vă urez: Drum drept și multă lumină! ZAMOLXE Vă mulțumește în numele întregului neam. Pe curând!”
    http://ioncoja.ro/…/pythagora-a-invatat-filosofia-de-la-za…/

  2. Excellent articol , trebuie raspindit sub orce forma de ”Socializare ” mai ales cu concursul Dlui Primo Lurentiu prin emisiunile sale dela ” Actualitatea Romaneasca”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s