Impresii dupa intrunirea APEC de la Beijing

Poate multi ati trecut cu vederea Summitul APEC de la Beijing, sau nu ati citit prea multe. Dupa aceasta intrunire putem trage insa cateva concluzii deosebit de interesante.

41d517c7ed5008ab9d12

Putem observa ca presedintii Rusiei Vladimir Putin si Xi Jinping, preşedintele Chinei, au fost foarte bine dispusi, chiar glumind foarte mult. In schimb Obama avea o fata lunga, deprimata, de om resemnat, chiar distrus.

De ce aceste discrepante in starile de spirit ale celor prezenti?

Pai sa vedem, Rusia tocmai a incheiat cu China un acord de peste 400 miliarde de dolari pentru livrari de gaze. Deci Rusia le-a cam tras un pumn puternic in bot americanilor si eforturilor lor de a lovi in economia Rusiei prin scaderea pretului barilului de petrol, Rusia avand facute in asa fel contractele, incat daca scade pretul petrolului scade si cel al gazului, la fel si in cazul in care scade sau creste pretul la gaz. Dar prin acest contract imens Rusia si-a asigurat venitul, ne mai avand nevoie nici de contractele cu UE, iar PIB-ul rusesc prin acest acord, nu mai poate fi pus in pericol.

In schimb Uniunea Europeana are mare nevoie de gazul rusesc, pentru ca si daca ar vrea sa apeleze la metode alternative nu pot sa o mai faca. Iar conjuctura este foarte favorabila Rusiei, pentru ca vine iarna si fara gaz e greu sa o treci. In ultimul timp aparand tot mai multi oameni importanti din tari membre UE, care considera ca sanctiunile impuse Rusiei la sfaturile SUA au fost doar niste manipulari, iar cei care au de suferit mai mult, sunt tarile membre UE si nicidecum Rusia.

Asa ca Obama simte ca SUA incepe sa fie tot mai izolata, chiar Henry Kussinger(unul dintre cei mai mari papusari, fostul secretar de stat american din timpul administraţiilor Nixon şi Ford) a remacat si el ca lovitura de stat provocata de americani in Ucraina a fost o mare gresala strategica. Putin neintrand in cursa intinsa de papusari.

Acum ramane de vazut daca Putin isi va arata intentia clara de a intra in Ucraina pentru a incheia definitiv conflictul din estul Ucrainei, pentru ca nimeni nu va mai dori si nu va mai putea riposta. Cat de mult ar fi tarile europene sub influenta SUA, tot mai important este intersul national, ma refer aici la tarile cu conducatori seriosi, iar lipsa gazului e o problema mare. – articol inspirat din meritocratia.ro

Pentru a intelege mai bine cele descrise mai sus, urmariti va rog si subiectele de mai jos:

6 gânduri despre &8222;Impresii dupa intrunirea APEC de la Beijing&8221;

  1. @carmen! ce lovitura? carei oculte? inca nu ti-ai dat seama ca „iluminatii” creaza cauza si tot ei vin cu solutia. cauza e crearea a doi poli de putere mondiali si solutia e conflictul dintre ei (mediatic-economic-teritorial, zone de influenta-armat). pai cele 400 miliarde pe langa banii iluminatilor sunt zero. daca voiau sa nu se alieze Rusia cu China interveneau printr-un tert si deturnau contractul, India, de ex. pompand 500 miliarde. deci, de fapt s-a mai pus o caramida la zidul n.w.o.

  2. scanteia care va aprinde ww3 nu este Ukraina si nici o alta tara din orientul mijlociu, deoarece interesele Rusiei acolo sunt minore(ajutarea populatiei de origine rusa sau stabilirea zonelor de influenta economica minora). scanteia va fi Turcia, deoarece Rusia nu va permite ocultei sa detina controlul stramtorilor. dealtfel din acest motiv a anexat si Crimeea. deci cand oculta va dori sa declanseje ww3, va bloca stramtoarea bosfor. acesta va fi butonul, dar inca nu s-au delimitat taberele.

  3. e clar ca intr-una din tabere sunt Rusia si China. dar, deoarece toate deciziile depind de interesele economice(teritorii, resurse) si tinand cont ca obiectivul principal(inamicul) e Rusia(resursele pt. oculta, ortodoxia pt. antihrist), aceasta va fi cea atacata, si nu China, si e clar ca pe masura ce va slabi, China se va intoarce impotriva ei, cautand sa apuce cat mai mult, teritorii si resurse. ps. cele mai distruse in acest conflict vor fi Turcia si Rusia.

  4. China va trada Rusia , Rusia va invinge Turcia ,care va da teritoriile furate , tarilor respective , (Constantinopolul Greciei etc) , apoi se va alia cu statele ortodoxe impotriva occidentului , dar de aici nimeni nu va castiga decat pierderi umane imense de toate partile , se spune in proorocii.
    China este o putere mondiala la ora actuala iar SUA a ramas mult in urma Chinei , insa , fiind pagani fara Dumnezeu , nu sunt de incredere si va avea grija doar de propriile interese economice si strategice .
    Daca Rusia va invinge , va fi numai prin ajutor Divin fiind o tara ortodoxa care a dat mii si mii de sfinti .
    Papusarii-iluminatii , isi vor face treaba pana la sfarsit asa cum este scris , altfel nu va putea veni antihrist .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s