Romania vasalul conducatorilor Statelor Unite

Astazi este exact ca in anul 1800, Romania a devenit o tara vasala, care nu numai ca asculta ordinele de la un stapan, dar mai merge si sa parasca, se duce inainte acolo, inainte de a lua o decizie in ce priveste tara si mai plateste si tribut. Astazi platim tribut catre conducatorii Statelor Unite, la fel cum plateam catre inalta curte otomana.

oba

Platim tribut, nu in aur, cu toate ca nu se stie sigur nici asta, dar platim in petrol, in gaze, platim tribut in stil modern, adica cu resurse naturale. Ambasadorul Statelor Unite se implica in politica economica interna a Romaniei, cand vrea si cum vrea el, isi arata muschii ori de cate ori simte ca trebuie sa intervina. O sa spuneti ca nu e nimic gresit, dar de ce nu isi da cu parerea ambasadorul Germaniei, Frantei sau Angliei atunci cand vine vorba de taxe, de accize sau cand vine vorba despre justitie? Oare ambasadorul Romaniei isi da cu parerea atunci cand trebuie sa se introduca taxe noi in Statele Unite sau cand e vorba de independenta justitiei in SUA?  Dar nu numai atat, dar il intreaba cineva ce parere are? Ei bine, nici in Romania, nici un alt reprezentat a vreunui stat nu-si permite ceea ce isi permite reprezentantul Statelor Unite, adica sa se implice fatis in a impartii dreptatea in Romania.

El spune daca are dreptate PDL-ul sau PNL-ul, el spune daca este bine sa fie taxa pe stalp sau daca nu, el spune daca e de acord cu politica externa a Romaniei sau nu, el trebuie sa spuna ce sentinte trebuie sa dea justitia, el spune cine e vinovat sau nevinovat.

Asta inseamna o tara care si-a pierdut suveranitatea, independenta, care este vasala, umila, sluga si mai plateste si tribut. De ce? Pentru ca asa vrut Traina Basescu si ceilalti alesi ai neamului. Atentie! Romania nu avea de ce sa ajunga in aceasta stare, de umilinta si supunere, pentru ca nu exista motiv si mai ales de ce fata de SUA? Am ajuns sa fim exact cum eram si fata de Imperiul Otoman, dar ei ne cucerisera si nu aveam nici o alternativa. Toate aceste lucruri s-au intamplat ca asa au vrut conducatorii nostri, sa fim umili, obedienti la marea poarta de la Washington. Si asta suntem, fara nici un motiv si fara nici o ratiune. Chestia asta nu au facut-o nici bulgarii, nici ungurii si nici altii din Europa. Noi am facut-o de buna voie si nesiliti de nimeni, doar prin voia lui Basescu si a celorlalti „dragi” conducatori si prin voia si dorinta ambasadorului  SUA.

Romania nu numai ca a ajuns sa plateasca tribut in petrol si gaze, dar mare atentie, suntem jefuiti pentru ca din extractia acestor gaze si petrol, noua nu ne revine mai nimic, ei iau totul, asa sunt de hamesiti acesi rechini mondiali. Ar fi putut sa zica, luati ma si voi macar vreo 15, 20 la suta, nu, lor le trebuie tot, pentru ca acea redeventa ordinara de 3, 4 la suta nu acopera nici macar reparatiile ecologice si de infrastructura pe care le produc. Asa ca asta se numeste jaf la drumul mare.

Sursa: meritocratia.ro.

Cititi va rog si alte subiecte interesante legate de tara noastra la categoria: Distrugerea Romaniei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s