Rusia demonstreaza ca administratia de la Kiev se afla in spatele tragediei aeriene in care au murit 298 de pasageri

Rusia contraatacă în războiul mediatic privind cauzele care au dus la doborârea avionului Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines pe 17 iulie, relateaza realitatea.net.

rusia_8_69676500

Rusia arată cu degetul, prin vocea adjunctului șefului Forțelor Armate Ruse, A.V.Kartapolov, către armata ucraineană, într-o declarație dată publicității de Ambasada Rusiei la București. Oficial militar rus susține că aeronava malaeziană, care făcea cursa Amsterdam-Kuala Lumpur, s-ar fi abătut de la culoarul de zbor. Mai mult, în ziua accidentului, forțele militare ucrainiene ar fi deplasat 3 sau 4 batalioane de rachete BUK-MI nu departe de Donețk. Rușii mai atrag atenția asupra unui fapt. Și anume că la ora accidentului, în zonă erau trei avioane civile: o cursă între Copenhaga și Singapore, una între Paris și Taipei și cea de-a treia, cea între Amsterdam și Kuala Lumpur.

Sistemul de control aviatic rusesc ar fi detectat și un avion militar al forțelor militare ucrainiene de tip Suhoy-25, aflat la 3.5 kilometri de aeronava malaeziană. Care era scopul prezenței acestui avion militar, întreabă rușii. În plus, aceștia le cer americanilor dovezi pentru acuzațiile potrivit cărora militanții ruși ar fi cei care ar fi lansat rachetele care au lovit Boeingul malaezian.

Comentariu VT: Deci incet, incet adevarul incepe sa iasa la iveala. Si nu doar Kievul, singur este implicat, ci impreuna cu SUA, dupa un plan bine gandit, cum va demonstarm in articolele precedente

Pentru a intelege mai bine acest eveniment cititi va rog si:

 

Un gând despre &8222;Rusia demonstreaza ca administratia de la Kiev se afla in spatele tragediei aeriene in care au murit 298 de pasageri&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s