Parlamentar jidan: „Mamele palestiniene nasc “pui de şerpi” şi ar trebui omorâte”

O cunoscută parlamentară din Israel, membră a partidului extremist “Căminul evreiesc”, i-a numit pe toţi membrii poporului palestinian ca fiind “terorişti”, informează presa arabă, turcă şi iraniană, informaţia fiind preluată şi de unele cotidiene occidentale. Mai mult, aceasta a spus pe pagina ei de Facebook că în opinia ei toate mamele palestiniene nasc “pui de şerpi” şi ar trebui omorâte în timpul atacurilor asupra Fâşiei Gaza, un teritoriu controlat de militanţii islamişti Hamas.

MK-Ayelet-Shaked

“Ele trebuie să moară şi casele lor ar trebui demolate ca să nu mai poată adăposti terorişti”, a declarat Ayelet Shaked, adăugând că “ei (palestinienii) toţi sunt duşmanii noştri iar sângele lor trebuie să fie pe mâinile noastre, lucru valabil şi pentru mamele teroriştilor morţi”. “Ele ar trebui să-şi urmeze fiii. Nimic nu ar fi mai corect”, a mai spus parlamentara.

Remercile radicale pot fi uşor considerate un apel la genocid şi la curăţarea etnică a teritoriilor ocupate, fapt remarcat şi condamnat şi de premierul Turciei.

Cititi va rog si: Motivul adevarat pentru care Fasia Gaza este bombardata!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s