Motivul adevarat pentru care Fasia Gaza este bombardata!

Justificarea oficială a Israelului pentru acest masacru din Gaza: uciderea a trei tineri israelieni pe care Israel dă vina pe Hamas, nu este motivul real. În primul rând, Israelul nu a adus nici o dova care care sa dovedeasca implicarea Hamas sau a vreunui palestinian în aceasta crima, de fapt, dovezile indica faptul că ucigașii au fost israeilieni. Marti 1 iulie a fost lansata de Jerusalem Post o inregistare audio care reprezinta un apel de telefon catre politie al baietilor răpiti, apel în care răpitorii pot fi auziti strigand la băieți in ebraica sa puna capul jos. Conform Jerusalem Post, acest audio a fost ținut ascuns de către guvernul israelian, relateaza scgnews.com.

images

Deci, de ce  Israel atacă Gaza? Nu e vorba de autoapărare și nu este, evident, despre răzbunarea celor trei adolescenți. Acestea sunt doar povești pentru naivi. Motivul real sunt gazele naturale.

Se pare că Fasia Gaza are un zacamant bogat in gaze naturale care se afla de-a lungul coastei Palestiniene. Una dintre cele mai mari surse din regiune conform British Gas, care deține un contract de explorare în comun in acea zona, se estimează că terenurile dețin cel puțin 1000 miliarde de metri cubi de gaze. Gaz care aparține in mod normal poporului palestinian, insa Israel nu este de acord.

La un moment dat chiar si Rusia a facut o cerere de a explora terenurile cu gaze din Fasia Gaza.

După moartea lui Yasser Arafat, în circumstanțe dubioase, Israelul a controlat aceste domenii, și British Gas a putut astfel negocia direct cu Tel Aviv-ul.

Datorita fapului ca puterea in Palestina era impartita intre Guvern si Gruparea Hamas, tara s-a dovedit prea slaba pentru a putea pune o rezistenta reala Israelului, Israelul profitand de pe urma acestui fapt. Insa, in ultimul timp odata cu intarirea relatiilor dintre Autoritatea Palestiniana si Hamas, Israelul s-a simtit amenintata de faptul ca ar putea sa nu mai controleze acele terenuri si au trecut la actiuni militare.

Mai jos aveti intreaga inregistare video care dovedesc faptele de mai sus:

Urmariti va rog cu atentie si articolul urmator cat si link-urile de la sfarsit:

Marea Britanie. Mii de demonstranti protesteaza impotriva atacurilor din Gaza! Presa Generala aservita intereselor Jidano-Masoneriei!

Publicitate

2 gânduri despre &8222;Motivul adevarat pentru care Fasia Gaza este bombardata!&8221;

  1. Autorul conspirativ a omis nevinovat ca arabii din regiune stapanesc perfect ebraica.
    Evident ca membrii acelui comando au fost pregatiti minutios si deghizati in evrei.
    Dealtfel Hamas & Jihad au felicitat operatia si criminalii au fost identificati.
    Nu publicati aberatii care dezonoreaza acest site.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s