Un lider catolic iezuit demisioneaza dupa ce a fost acuzat ca a participat la ritualuri in care au fost sacrificati copii. Demisoneaza si Papa Francisc?

Liderul catolic iezuit Adolfo Panchon si-a anunțat demisia în această săptămână după ce Curtea Internațională de Drept Comun de la Bruxelle a dovedit implicarea sa in cultul satanic Ninth Circle(Al Noualea Cerc Satanic) care organizeaza ritualuri, in care sunt sacrificati copii. In conformitate cu buletinul publicat de Tribunalul Internațional pentru Crime ale Bisericii, „in ultima lună, cinci judecători au examinat numerosi martori și documente din arhiva Vaticanului care ii dovedesc în mod clar pe Adolfo Panchon, Papa Francis, fostul Papa Ratzinger și Arhiepiscopul de Canterbury Justin Welby de participarea in ritualuri care implicau violuri și uciderea de copii, fapte care au avut loc pînă nu demult, anul 2010”. În ultima lună  ITCCS a început urmărirea penală in fata a cinci judecători internaționali și a 27 de jurati, ne spune childabuserecovery.com.

car-ratzinger

Fostul Papa Joseph Ratzinger saruta un tânăr enoriaș

Remarcile bizare ale Papei Francis  în timpul turneului de săptămâna trecută in Orientul Mijlociu, in care declara ca „Abuzul sexual este ca un ritual satanic„, arată că el înțelege că violurile copiilor din cadrul bisericii sale sunt legate de ritualuri satanice în care el însuși a participat „, a spus procurorul de la Bruxelles . „Considerăm remarcile Papei o admitere tacită de vinovăție și intaresc astfel implicarile sale în această crimă monstruoasă.”

Un Ordin catolic iezuit  numit „Privilegiu Magistratilor”, datat 25 decembrie 1967, cu privire la acest diabolic ritual „Liturghia Neagră” si care a fost extras din arhivele Vaticanului, a fost furnizat catre instanța de judecată. Documentul a fost inaintat pentru a demonstra că fiecare nou Papa era obligat sa ia parte la ritualul satanic Ninth Circle in care erau sacrificati copii ca mai apoi sa li se bea sangele.

„Documentele Vaticanului indică în mod clar faptul că timp de secole iezuiții au avut un plan premeditat in care pentru acest ritual, se rapesc nou-născuți ca sa fie sacrificati pentru ca mai apoi sa li se counsume sângele”, a declarat Procurorului șef in fata instanței. „Planul acestui ritual satanic este efectuat pentru a obține putere „spirituală” din seva de nevinovat, asigurându-se astfel stabilitatea politică a papalității din Roma. Cel putin din anul 1773, aceast ritual a devenit traditie si este efectuat periodic de către Biserica Romano-Catolică, Iezuiți și fiecare Papa. ”

Reţeaua de supravieţuitori organizată de Leopold şi îndreptată împotriva Terorilor Bisericii a trimis o delegaţie de martori la Curtea din Bruxelles.

Din 2014 curtea de la Bruxele a inceput urmarirea penala a mai multor lideri ai gruparii Ninth Circle, printre care Papa Francisc, Adolfo Panchon si Welby .Cel putin 8 martori au marturisit ca fie Papa Francisc, fie Papa Ratzinger sau Panchon au fost prezenți impreuna cu ei in aceste orible ritualuri in care erau sacrificati nou nascuti.

Buletinul ITCCS din 27 Mai, anul curent, a anunțat că instanța a primit noi dovezi de la surse din Vatican in care se specifica ca Papa Francis a depus eforturi uriase pentru a acoperi activitățile organizatiei Ninth Circle și a încercat să ascunda dovezile incriminatoare.

În timp ce Pachon a decis să demisioneze, Papa Francis a sugerat reporterilor în timpul turneului recent incheiat din Țara Sfântă, ca este posibil ca si el sa urmeze exemplul fostului Papa Ratzinger și să se retragă. La data de 15 februarie 2013 instanța de la Bruxelles a constatat ca Ratzinger era vinovat de crime împotriva umanității. El a demisionat câteva zile mai târziu, pe 28 februarie.

Dovezile prezentate curţii în 2013 pot fi găsite în articolul lui Kevin Annett, intitulat „Hidden no longer” (nu ne mai ascundem-nu mai este un secret) şi disponibil gratuit aici.

francisc

Papa Francisc

Săptămâna trecută, instanța a amânat sesiunea pentru câteva zile, după ce a primit veste că un nou ritual de sarificare de copii este planuit de Ninth Circle pentru data de 15 august 2014 într-o incapere aflata sub Catedrala romano-catolica Marie Reine du-Monde din Montreal, Canada. Unii dintre martori pe cand erau copii, de asemenea, au mărturisit că au fost fortati sa se uite la sacrificii de noi nascuti si in alte locatii: în cripta Castelului Caernarfon în Țara Galilor,  in catacomba aflata in subsolul din aripa de vest a școlii rezidentiale canadiene Branton Ontario Mohawk din India cat si pe plantatii din Franța, Olanda și Statele Unite ale Americii .

Martorii au numit si alte persoane importante ca facand parte din organizatia Ninth Circle, printre ele se numara: Cardinalul  Alfrink apartinand bisericii catolice Olandeze si Prințul Bernhard al Olandei; Membri ai familiei regale britanice, olandeze și belgiene, inclusiv Regina Elisabeta, Printul Phillip, regina olandei Wilhemina si alti membrii din familia ei; Doi judecători britanici ai Inaltei Curti de Justitie, inclusiv judecătorul Fulford, un episcop catolic canadian și miniștri de stat din Belgia și Anglia.

Unii au fost victime mai recente ale acestei elite globale – cultul Ninth Circle al sacrificiilor cu copii. Soldatul britanic Vivian Cunningham a rămas drogat la spitalul St George din Stafford, Anglia, doar pentru că a pus întrebări cu privire la mandatul de arestare al reginei Elisabeta pentru răpirea a zece copii. Cetateanul britanic David Compman şi soţia acestuia au fost acostati, drogaţi, arestaţi şi încarceraţi la centul pentru boli mintale din parcul regal al Londrei deoarece au postat mandatul de arestare al reginei Elisabeta pe o biserică catolică. Arestarea şi eliberarea lui Compman au fost surprinse în acest video.

În luna octombrie a anului trecut, în Kitchener, Ontario, Canada Steve Finney încerca să expună cazul din 2013 al cultului satanic Ninth Circle cu privire la 50.000 de copii dispăruţi caz care includea şi răpirile reginei Elisabeta, acuzarea şi condamnarea acesteia. Finnez a fost arestat şi ţinut în închisoare trei zile fără a-i fi aduse acuzaţii. Protestele din întreaga lume organizate de ITCCS par a fi fost de ajutor pentru eliberarea lui Finney şi a lui Compan.

Fostul rezident al şcolii Kamloops, William Combes şi alţii nu au fost la fel de norocoşi. Nativul canadian a fost pus în comă indusă şi apoi a murit după ce, în 2010, a discutat într-un interviu la radio cum că a fost martor la faptul că regina Elisabeta şi prinţul Philipp au părasit şcoala cu zece dintre prietenii săi şi totodată colegi rezidenţi ai şcolii Kamloops. Şeful Louis Daniels, Harriet Nahanee, Jonny Bingo Dawson and Ricky Lavillee au murit de asemenea în condiţii misterioase chair înainte de mărturiile programate ale acestora la procesul din 2013 cu privire la cei 50.000 de copii dispăruţi.

Mai multe dovezi privind activităţile  cultului satanic Ninth Circle cu privire la sacrificiile de copii în următoarele buletine informative ale biroului procurorilor din cadrul curţii de justiţie ICLCJ. Era de aşteptat să dureze mai mult de un an judecarea acestui caz din cauza numărului de martori care ieşit în faţă şi al dovezilor prezentate pînă acum curţii. Pentru a contacta ofiţerii de la Curtea Internaţională de justiţie din Bruxelles sunaţi sau trimiteţi e-mail la: hiddenfromhistory1@gmail.com, info@iclcj.com, admin@iclcj.com, 250-591-4573, 386-323-5774

Urmariti va rog si postarile de mai jos:

12 gânduri despre &8222;Un lider catolic iezuit demisioneaza dupa ce a fost acuzat ca a participat la ritualuri in care au fost sacrificati copii. Demisoneaza si Papa Francisc?&8221;

 1. Acum îmi explic cum de a fost posibil ca predecesorul actualui Papă să-și dea demisia. Datorită scandalului cu copiii uciși ritualic în catacombele Vaticanului, la care a participat…

 2. OFF TOPIC

  Există un filmuleț de 39 de minute care cred eu că merită văzut de toți frații noștri ortodocși:
  Monahul Teodot-Reînhumarea Părintelui Gheorghe Calciu.

  Este cel mai bun interviu al său și veți vedea că monahul Teodot vorbește cu putere și curaj, în același Duh al Adevărului ca și sfinții părinți Iustin Pârvu și Gheorghe Calciu-Dumitreasa, la care de altfel are o mare evlavie.

  MASONII SAU EVREII SIONIȘTI SUNT CEI CARE AU CERUT ȘI REALIZAT ÎNGROPAREA MOAȘTELOR SFÂNTULUI PĂRINTE GHEORGHE CALCIU-DUMITREASA. DACĂ NU SE VOR CĂI ȘI SE VOR OPUNE ÎN CONTINUARE CANONIZĂRII ȘI CINSTIRII SFINTELOR MOAȘTE ALE SALE, ÎȘI VOR PRIMI PLATA DE LA DUMNEZEU.
  UNDE OARE S-A MAI POMENIT ÎN LUME SĂ SE ÎNGROAPE SFINTE MOAȘTE DE CĂTRE BISERICĂ?! MARE PĂCAT! TRUPUL SFINȚILOR APARȚIN BISERICII ORTODOXE DREPTSLĂVITOARE.

 3. groaznica fotografia cu papa Ratzinger…zici ca ii soargbe sufletul…CUM sa il sarite pe GURA???asta nu e PEDOFILIE?//in alta ordine de idei, in industrai filmului de la Holly (??) wood ( Holly, sfant , alta bataie de joc, asta o spun eu, necredincios), apr foarte des ritualuri de sacrificiu sangeroase la propriu…iar aceste filme sunt premiate si promovatea…desigur, juriile care premiaza si canalele care promoveaza sunt detinute la varf de aceeasi satanisti; v-am zis , nu sunt credincios, in opinia mea acesti oameni venereaza si slujesc Raul, intruchipat sau nu in vreun Zeu asemenea lor…

 4. inca una , interesanta…copii sacrificati nu sunt dati disparuti undeva??? masgonii din toata lumea e posibil sa ajute la traficul clandestin de copii? adoptiile internationale a caror urma se pierde din considerente de „protejare a identitatii” nu pot fi o sursa ? Intreb, nu ca s-ar fi facut multe adoptii din Romania, mai ales din familii destramate. Parca si un actula Mare Om de Stat din Ro a ajutat la niste adoptii de copii ce au ajuns in Canada. Si cand bunica l-a intrebat pe domnul primar despre ei, a fost bruscata , ea zice ca si fizic si verbal.Nu am mai auzit nimic. Sigur copiii sunt bine mersi…Se mai zice pe blogurile conspirationiste necrestine, dar si pe postarile crestine evanghelice ( USA) de pe youtube ca sacrificiile umane (dar din propria familie) se fac ca sa aduca glorie pamanteasca , putere si bogatiefara seaman. Va zic si eu ce am citit, fiecare crede ce vrea.

 5. asta e cea mai tare..o sa incerc sa o formulez intr-un spirit mai bland, conform cu Legea Firii, ce o am sadita in inima, pt ca eu nu sunt religios; sau cum ziceati in invitatia adresata vizitatorilor, ‘in Duhul Ortodoxiei”‘ ; eeh , dar si in DSuhul Adevarului, care ne va face liberi…deci…cred ca in Antichitate (voi ii ziceti paganism) se faceau sacrificii umane urmate de consum de sange ; pana de curand, la triburile de canibali din Oceania , cei care au apucat consumuri canibalice declarau in documentare ca cestea erau conectate cu religia locala (sufletul inamicului de pe lumea acesta sau al unuia poseda tde vreun Duh rau)…stiti si voi crestinii, de Moloh si Baal, care „mancau copii”…dar nu se stie in ce masura erau zeii, sau reprezentantii acestora, preotii respectivulkui cult ..ideml la mayasi, incasi, unde se scoatea inima din piept, iar sangele se aduna…..iarasi nu stim ce se facea cu sangele…am mai citit in Controversa Sionului, de Douglas Reed ca, in interpretare proprie anumite texte din Vechiul Testament arat ca Levitii isi ungeau hainele cu sange..al animalelor sau …sau..nu trebuie sa uitam ca neevreii erau asemuiti animalelor…sau chiar al primilor nascuti evrei , probabil pt a mentine controlul preotilor asupra tribului ; am auzit de curand, la radioi Vocea Evangheliei neoprotestant , un verset ” il plangea cunm isi plange un tata intaiul nascut (???de ce sa iti plangi intailulnascut???) …iarasi voi, crestinii, stiti pilda aceea cu Avraam parca si copilul oprit de la sacrificiu in ultimul moment de catre Dumnezeu…din cate stiu si circumcizia (taierea imprejur) ar avea o justificare ca un targ al lui Moise cu Dumnezeu; sa taie o „bucatica” in loc sa taie tot pruncul…..eeeh acum vin la probelma crestina…sper ca suntem de acord cred si voi crestinii si eu necredinciosul, ca Iisus a inlocuit toate jertfele cu Jertfa Sa unica…si voi crestinii, stiti ca va impartasiti cu „sfat Trupul sau si Sfant sangele Lui”….nu stiu daca, asa cum il percep eu, ca om luminat (sau voi , ca om si Dumnezeu) , nu cumva el a vrut (ca om ) sau a facut (daca a fost si Dumnezeu) sa dispara practica sacrificiul uman.Daca da, inseamna ca cei care continua sa il practice (evrei traditionalisti ce la circumcizie SUG sangele bebelusului, masoni satanisti, papi deviati) siunt in mare greseala . Umana si /sau Supra umana.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s