Ungaria distruge toate culturile monsanto

Iata ce putem afla din artcolul de mai jos,

Ungaria a luat o atitudine îndrăzneață împotriva gigantului Monsanto principala companie care se ocupa cu modificarea genetica, de a distruge 1000 de acri de porumb ce au fost cultivate cu semințe modificate genetic,conform secretarului de stat adjunct al Ministerului Dezvoltării Rurale Lajos Bognar. Spre deosebire de multe țări ale Uniunii Europene, Ungaria este o țară unde semintele modificate genetic (MG) sunt interzise. Într-o poziție similară împotriva ingredientelor modificate genetic, Peru a trecut, de asemenea, o interdicție de 10 ani pe produsele alimentare modificate genetic.

Citeste mai mult pe:
http://www.realfarmacy.com/hungary-destroys-all-monsanto-gmo-corn-fields/

3 gânduri despre &8222;Ungaria distruge toate culturile monsanto&8221;

  1. Bravo presedintelui Ungariei si Perului de a se opune acestor criminali care vor sa faca genocid.De ce il blameaza pe Hitler?

  2. Nu-i apreciez pe unguri , insa acesasta masura este demna de toata lauda si ar trebui sa fie un exemplu pentru toate statele lumii , distrugerea acestor culturi cancerigene de pe glob .

    • Nici eu nu-i apreciez, dar nu pot sa nu observ sa Viktor Orban este un conducator adevarat, care isi vede interesele tarii lui. Daca am avea si noi asa oameni, am fi departe la cat este de bogata tara noastra.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s