Coruptia de la varful Organizatiei Mondiala a Sanatatii

Urmatorul clip pentru cei care cunosc engleza prezinta coruptia masiva din interiorul Organizatiei Mondiale a Sanatatii, unde presedinte e un ethiopian, Ted Ross, fost ministru al sanatii in tara sa, care a fost acuzat in repetate randuri de incalcarea dreptului omului, de acoperirea mai multor pandemii, a facut parte din partidul comunist si nu este nici macar de profesie medic.  De acest om este condusa organizatia care este pomenita ca ceva sfant si citata non-stop de mass media centrala.

Ca sa intelegeti ca acest COVID -19 nu este vreun pericol asa cum va spun toti maipulatorii din media, urmariti va rog ce spune Dr. Sucharit Bhakdi (Germania):

Pentru o mai buna intelegere urmariti va rog si:

Urmariti va rog si:

Îndobitocirea și manipularea românilor prin intermediul mass-mediei centrale

cat si celelalte subiecte de la catgoriile Mass Media si Manipulare

Publicitate

Un gând despre &8222;Coruptia de la varful Organizatiei Mondiala a Sanatatii&8221;

  1. Interesanta si inteligenta alegere ati facut in distribuirea acestor materiale! De ce afirm acest lucru? Pentru ca multi dintre noi nici nu percepem coruptia la un nivel atat de inalt, precum OMS! O intuiesti, dar n-o accepti ca pe o realitate, deoarece se presupune ca aceasta organizatie ar avea drept scop preocuparea pentru imbunatatirea si consolidarea starii de sanatate la nivel global. Ca s-ar angaja independent sa fie interesata de aceste aspecte. Numai ca OMS, pe langa finantarea ONU, mai are legaturi stranse si cu finantele Big Pharma, adica cu faimosii producatori de vaccinuri GlaxoSmithKline, Novartis, Merck, Sanofi, Pfizer, etc. Aceleasi companii mari se afla in spatele acestei isterii a coronavirusului. Iar stirile si statisticile false se situeaza la cel mai inalt nivel de guvernare, opinia publica fiind indusa in eroare in mod deliberat. La fel s-a intamplat si cu gripa porcina, cand OMS afirma prin rapoartele sale ca pandemia afecta 2 miliarde de oameni. N-a existat asa ceva! Numai ca milioane de doze de vaccin antigripal au fost comandate de guvernele nationale de la Big Pharma. Toate aceste vaccinuri au fost distruse ulterior, iar „gurile rele” dezvaluie, prin media alternativa, cum peste 60 de miliarde de dolari s-au „cuibarit” prin conturile acesteia. Cheltuieli imense pentru guvernele nationale! A existat vreo ancheta indreptata impotriva celor care au fost in spatele acestei fraude? Nu! Asa se va intampla si acum! Nu se poate avea incredere nici in OMS, nici in Centrul European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor la care este repartizata/arondata si Romania, nici in mainstream media, nici in mainstream scientists, nici in guvern, deoarece toti servesc interesele Big Pharma pe spinarea contribuabililor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s