Convoi de camioane din armata italiană care scoate cadavrele în timp ce crematoriul local din Bergamo este inundat cu coronavirus (VIDEO)

Militarii italieni au fost chemați să ajute la transportul cadavrelor, în timp ce orașul nordic Bergamo este inchis total din cauza epidemiei de coronavirus.

Convoy of Italian army trucks haul away corpses as local crematorium flooded with coronavirus dead (VIDEO)

Se pare că crematoriul orașului funcționează non-stop.

Șeful Lega Nord, Matteo Salvini, a postat pe Twitter o fotografie în care apare o linie aparent nesfârșită de camioane ale armatei care se deplasează prin orașul italian, situat în regiunea Lombardiei.

Vehiculele militare au fost trimise pentru a ajuta la eliminarea cadavrelor de care nu se pot ocupa la nivel local, a spus Salvini.

Un videoclip postat pe social media arată camioanele verzi, camuflate parcate pe stradă, în timp ce se pregătesc pentru transportul celor decedati.

Conform rapoartelor presei, crematoriul din Bergamo a fost copleșit de numărul de victime ale coronavirusului. Orașul a înregistrat cel puțin 93 de morți cu Covid-19, iar oficialii locali și-au exprimat teama că cei mai rău înca nu a venit.

Italia a fost cea mai lovită țară din afara Chinei, unde se crede că a apărut virusul. Oficialii italieni au raportat 475 de decese noi din cauza bolii doar miercuri. Țara are acum 35.713 infectati și aproape 3.000 de decese, potrivit Centrului de Resurse Coronavirus Johns Hopkins. – infowars.com

Urmariti va rog si care este scopul acestui mare plan numit COVID-19:

Marele Plan din Spatele Proiectului COVID-19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 gânduri despre &8222;Convoi de camioane din armata italiană care scoate cadavrele în timp ce crematoriul local din Bergamo este inundat cu coronavirus (VIDEO)&8221;

 1. Faptul ca Italia a semnat anul trecut parteneriatul cu China pentru One Belt One Road acum suporta consecintele! E regretabil ce se intampla, dar totul este un atac concertat al SUA care pierd suprematia, hegemonia, cum doriti s-o numiti. Salvini este un nationalist si-un traditionalist pursange, care a devenit un apropiat al lui Putin prin intermediul prietenului liderului rus Silvio Berlusconi si care inca este activ in Liga Lombarda. Fost ministru de interne al Italiei, functie din care a fost indepartat sub imense presiuni, s-a pronuntat atunci pentru eliminarea bazelor NATO de pe teritoriul Italiei. Americanii n-au primit deloc bine vestea, iar Trump a inrosit telefoanele. Totul a fost relatat amanuntit in anul 2019 in Corriere della Sera. Din pacate, nu mai gasesc link-ul in arhiva cotidianului. Poate reusiti dvs, sau cititorii curiosi.
  Vizita lui Giuseppe Conte la Kremlin iarasi n-a fost vazuta cu ochi buni de catre Exceptionalistanul planetei!
  http://en.kremlin.ru/events/president/news/62570
  http://en.kremlin.ru/events/president/news/60920

  Lumea intelege clar cum stau lucrurile si nu cauta vinovatii. Pe acestia ii cunoastem cu totii!

  Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s