Marele Plan din Spatele Proiectului COVID-19

Proiectul COVID-19 nu este decit o parte a MARELUI PLAN, o „introducere” prin care se urmareste in final implementarea Noii Ordini Mondiale la nivel global.

Image result for new world order 2020

Iata care vor fi consecintele firesti ale proiectului COVID-19:
1. Vaccinarea obligatorie a tuturor oamenilor, vaccinare ce va avea ca scop nu doar imunizarea la virus ci si scaderea fertilitatii femeilor, scopul final fiind scaderea populatiei globului pina in anul 2100 la sub 1 miliard.
2. Eliminarea banilor lichizi sub pretextul ca acestia favorizeaza transmiterea virusilor.
3. Declansarea celei mai cumplite crize econonice din istorie cu urmatoarele tinte:
– acapararea de catre „familiile conducatoare” a majoritatii activelor si actiunilor la corporatii
– distrugerea totala a firmelor mici si mijlocii
– aducerea la limita de supravietuire a majoritatii oamenilor care vor deveni umili, docili, total dependenti de corporatii, sclavii perfecti.
– resetarea financiara globala cu anularea tuturor datoriilor si trecerea la noua moneda unica mondiala aflata sub controlul „unicului stapin”
4. Declansarea celui de-al treilea razboi mondial avind urmatoarele tinte:
– Ingenuncherea Rusiei prin scaderea pretului petrolului si gazului care va ruina bugetul Rusiei si va provoca o revolutie anti Putin. Apoi instaurarea in Rusia a unui nou regim gen Eltin care sa inteleaga binefacerile exploatarii zacamintelor rusesti de catre Exxon, Chevron, etc., corporatii marinimoase ce vor accepta sa plateasca redevente de 3-6 % poporului rus.
– Ingenuncherea Chinei care a indraznit sa aspire la titlul de lider mondial economic.
Desigur, Hong Kong-ul isi va regasi protectia „democratiilor consolidate”
– Cotropirea Iranului si a Venezuelei care au avut ghinionul de a detine unele dintre cele mai mari rezerve de petrol din lume, dar care nu au inteles ca aceste bogatii apartin in procent de 94-97% „marilor familii”.
5. Instaurarea pacii mondiale si a Guvernului Unic Mondial
6. Desfiintarea statelor suverane, nationale, desfiintarea granitelor.
7. Eliminarea „mofturilor” gen „libertate”, „drepturile omului”, „nationalism”, „patriotism”, „religie” si „familie”.
8. Instaurarea unu nou sistem economic – „socialismul corporatist”.
9. Zombificarea si controlul total al populatiei
10. Trecerea intregului sistem mass media mondial sub controlul „marilor familii”. – LP

Publicitate

2 gânduri despre &8222;Marele Plan din Spatele Proiectului COVID-19&8221;

  1. Cu siguranta, lumea se afla in fata unor transformari fara precedent, urmare a crizei declansate de coronavirus, iar viata nu va mai fi la fel. Va capata o alta forma si un alt continut. Intuim cu totii aceste lucruri. Dar asa cum spunea Charles Darwin, „nu specia puternica va supravietui, nici cea mai inteligenta, ci cea mai adaptabila la schimbare”. Iar ratiunea umana este o forma de adaptabilitate la mediu. Expunerea de mai sus pare apocaliptica! Multe fraze sunt irationale, dovedind ca autorul fie n-are habar de trecutul istoric al unor state, precum Iran, Rusia, Venezuela, China, fie si-a dorit doar rating. In Iran si-au gasit sfarsitul multe imperii, inclusiv cel Roman. In Rusia A. Hitler si N. Bonaparte n-au avut nici o sansa! Cu o natiune care a rezistat peste 800 de zile in blocada celui De-al Doilea Razboi Mondial, devine teribil de dificila sarcina liderilor NWO de-a instaura guvernul mondial si de a supune un popor demn si curajos, primul in istorie care s-a scuturat de asupritori prin Revolutia din Octombrie 1917. In Venezuela spiritul bolivarian inca este puternic si aceasta se datoreaza educarii maselor facute de catre lideri formali si informali. Tocmai de aceea supravietuieste asediului american! Cat despre China, o superputere economica planetara, mai are rost s-o trec in revista? Mai e necesar sa amintesc educatia inceputa pe vremea dinastiei Qin de prin anul 221 iHr? De acum 5000 de ani?
    Opinia mea este ca tarile enumerate in articol vor face fata fara probleme prabusirii lumii unipolare, pentru ca acestea sunt premisele care se pregatesc. Oamenii s-au saturat de un singur pol de putere, care-i sufoca prin jefuirea de resurse de orice fel, iar incercarile de resuveranizare au inceput in urma cu mai multi ani. Iranul, Pakistanul, India si probabil Turcia vor deveni poli de putere economica ai lumii islamice. China, desi pierde de pe urma prabusirii globalizarii, a avut grija sa creeze o politica interna care sa tinda spre o economie nationala inchisa, izolata de economia altor tari. Este totusi un stat centralizat (fiind comunista) cu o verticala a puterii extrem de accentuata si foarte bine reliefata.
    Rusia, cu o identitate nationala si religioasa puternice, cu politici de consolidare a suveranitatii, cu o armata si o tehnica militara solide, zic eu ca va fi in stare sa rupa legaturile pe care le mai are cu structura globalista, inca exista sansa sa schimbe lucrurile si sa se alinieze lumii multipolare ce se intrevede a-si pune bazele. Daca va fi modificata Constitutia Federatiei Ruse dupa modelul propus de Valentina Tereshkova, inseamna ca V. Putin va continua sa fie presedinte si-n urmatorii ani. Slabe sanse ca cele 13 familii, care se presupune c-ar la varful NWO, sa fie in stare (prin indiferent cate organizatii ar actiona) sa manipuleze atat de bine plasele intinse incat toti pestii sa ramana prinsi in ele! Nationalismul incepe sa-si faca loc din ce in ce mai vizibil si mai semnificativ pe plan mondial. A nu se intelege aici ca ideologia lui Hitler ia amploare! Nu la acel tip de doctrina exagerata ma refer!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s