JOCURILE OLIMPICE DE LA RIO, un nou prilej pentru ILLUMINATI de a anunta NOUA ORDINE MONDIALA si venirea lui ANTIHRIST!

Alte evenimente cu mesaje asemanatoare organizate de Illuminati, in special prin industria muzicala, puteti urmari in link-urile de mai jos:

Iar cel mai ciudat eveniment organizat de Illuminati, unde sunt prezenti mai toti marii papusari ai lumii si in timpul caruia multi spun ca se fac chiar si sacrificii umane, se petrece in mare secret an de an in padurile Californiene la Bohemian Grove:

Foarte interesant de urmarit si articolul urmator:

De ce dovezi mai aveti nevoie pentru a va convinge ca actualul Papa este Inainte-Mergatorul Antihristului?

Dar, Illuminati a construit chiar si un oras intreg dupa simbolistia lor satanica:

Astana – Capitala Illuminati

De urmariti si articolul: Misterele aeroportului Denver, unde ne este dezvaluit planul Noii Ordini Mondiale in imagini.

Publicitate

6 gânduri despre &8222;JOCURILE OLIMPICE DE LA RIO, un nou prilej pentru ILLUMINATI de a anunta NOUA ORDINE MONDIALA si venirea lui ANTIHRIST!&8221;

 1. Astazi la Sf Liturghie s-a citit o pericopa evanghelica minunata.
  Hristos Dumnezeu spune Sf Apostol Petru care pasind pe apa catre Mantuitorul „Indrazneste !!!”.
  Prin putina credinta ce o avem suntem datori in fata Ziditorului nostru sa fim TARI caci Dumnezeu a biruit lumea (raul).
  In omul innobilat de Hristos credinta se intrepatrunde cu mantuirea (salvarea).
  La final,ni se va spune noua „veniti dragii mei de mosteniti Imparatia Cerurilor facuta pentru voi inca de la intemeierea lumii”.
  Auziti voi ce cuvant (promisiune) ne spune noua (cine?) tocmai Domnul si Dumnezeul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos.
  Deci nu va fie teama si fiti tari intru Cuvantul lui Dumnezeu caci El nu l-a lasat pe Petru sa se scufunde ci l-a salvat la strigatul din afancul sufletului „Doamne,ajuta-ma!”

 2. Foarte bun filmuletul si la fel de buna si binevenita si postarea!! Totusi cu un singur lucru nu pot sa ma impac deloc: la finalul filmuletului scrie ca „stim ca nu va fi nici o a doua venire a Domnului Isus”. Cum sa nu fie?!?! Hai sa vedem… crezul ortodox ce spune:

  Si iarasi va sa vina cu slava, sa judece viii si mortii,
  A caruia imparatie nu va avea sfarsit.
  […]
  Astept invierea mortilor;
  Si viata veacului ce va sa vie.

  link: http://www.crestinortodox.ro/credinta-pentru-copii/rugaciuni-pentru-copii/crezul-79213.html


  SI BIBLIA CE SPUNE (despre rapire):

  1 TESALONICENI, CAP. 4:

  13 Fratilor, despre cei ce au adormit, nu voim sa fiti in nestiinta, ca sa nu va intristati, ca ceilalti, care nu au nadejde,
  14 Pentru ca de credem ca Iisus a murit si a inviat, tot asa (credem) ca Dumnezeu, pe cei adormiti intru Iisus, ii va aduce impreuna cu El.
  15 Caci aceasta va spunem, dupa cuvantul Domnului, ca noi cei vii, care vom fi ramas pana la venirea Domnului, nu vom lua inainte celor adormiti,
  16 Pentru ca Insusi Domnul, intru porunca, la glasul arhanghelului si intru trambita lui Dumnezeu, Se va pogori din cer, si cei morti intru Hristos vor invia intai,
  17 Dupa aceea, noi cei vii, care vom fi ramas, vom fi rapiti, impreuna cu ei, in nori, ca sa intampinam pe Domnul in vazduh, si asa pururea vom fi cu Domnul.
  18 De aceea, mangaiati-va unii pe altii cu aceste cuvinte.

  In concluzie, noi nu ne bucuram ca vine anticristul (cu „a” mic totusi!!), nici nu ne temem sau ne speriem! NOI ASTEPTAM REVENIREA LUI DUMNEZEU SI VESNICIA, ASA CUM SPUNE BIBLIA SI CREZUL ORTODOX!!

 3. Dar nu mai departe ce a fost la suceava cu formatia dark funeral unde acestia il ridicau in slavi pe satana, de remarcat faptul ca luna viitoare in perioada 18-20.09.2016 va avea loc o reuniune interreligioasa unde chipurile se vor ,,ruga” pt pace si unde vor fi prezenti majoritatea liderilor religiosi, aceasta va avea loc in italia la assisi, de remarcat si lingusirea papei francisc vizavi de musulmani, nustiu dar prea mari coincidentele astea din ultima vreme

 4. Tot legat de anticrist (deci nu e el primul, ci au mai fost si sunt si probabil vor mai fi si alti amagitori, mai mici ca el):

  Caci multi vor veni in numele Meu, zicand: Eu sunt Hristos, si pe multi ii vor amagi. (Matei 24:5)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s