Biserica Ortodoxă Română va redeschide Spitalul Orășenesc Negrești, închis de guvernul Boc în 2011

Închis în anul 2011 de către guvernul condus de Emil Boc, Spitalul Orășenesc Negrești va fi cedat spre administrare cu titlu gratuit, Bisericii Ortodoxe Române, au anunțat autoritățile locale.

Biserica Ortodoxă Română va deschide Spitalul Orășenesc Negrești, închis de politicieni în 2011

Primarul Vasile Voicu a anunțat că primăria nu are fonduri pentru redeschiderea spitalului, purtând în acest sens discuții cu reprezentanții BOR.

Spitalul Orășenesc Negrești a fost închis în anul 2011 de guvernul Boc alături de alte unități din țară. Clădirea are patru etaje, iar pavilionul principal se află în stare de degradare

„Reprezentanții Protoieriei Vaslui și ai Episcopiei Hușilor au fost de acord, urmând ca discuțiile să fie definitivate la nivelul Patriarhiei. Le-am explicat în ce condiții se prezintă clădirea, că trebuie renovată, fiind, practic, o casă părăsită de ani de zile. Noi le dăm imobilul în administrare cu titlu gratuit pe o perioadă lungă de timp, de câteva zeci de ani, însă vor trebui făcute investiții”, a declarat primarul orașului Negrești, Vasile Voicu, pentru News.ro

Autoritățile locale își doresc ca reprezentanții bisericii să redeschidă acele secții care existau la momentul încetării activității spitalului în 2011, respectiv Pediatrie, Interne, Ginecologie și Chirurgie.

Odată cu redeschiderea unității medicale din Negrești, vor fi create 30 de locuri de muncă.

Spitalul Orășenesc Negrești are arondați peste 10.000 de pacienți din Negrești și localitățile limitrofe. – activenews.ro

Voi astia de tot atacati Biserica incontinu, ONG-urile lui Soros, ASUR, Ellie Wiesel si alte organizatii de genul, cand o sa faceti si voi ce face Biserica? Niciodata mascaricilor! Singurul vostru scop este de a discredita si a distruge sfanta credinta ortodoxa a romanilor, va arde Hristos. Dar s-au cam prins romanii de jocurile voastre murdare miseilor, curand buboiul o sa explodeze si o sa fie vai si amar de voi.

Urmariti va rog si:

Publicitate

7 gânduri despre &8222;Biserica Ortodoxă Română va redeschide Spitalul Orășenesc Negrești, închis de guvernul Boc în 2011&8221;

 1. Felicitari pentru minunata initiativa….asa ….inca o data Biserica Romana demonstreaza- daca esrs nevoie- ca este alturi de Poporul Roman si mai ales intr-o zona defavorozata economic…..felicitari…
  daca Biserica doreste sa faca o incalzire moderna si economica la Spitalul din negresti……va propun incalzirea cu Popmpe de Caldura cu Acumulator energetic….eficienta economica in exploatare si reducerea cu pina la 70 la suta a consumului de energie va deveni o realitate……ca inginer am experenta in acest domeniu si….mai ales ca sunt capabil sa va ajut.
  inginer si inventator Alecu ioan.- 0763622395

 2. Vt unde sunt idiotii aia utili care nu au loc de biserici si se inpiedica de ele?Asi vrea sa aflu acum un comentariu de la ei ce-ar mai putea sa spuna de aceasta biserica a Neamului Romanesc?Dar oricum ar face biserica, posedatii astia care-l au pe diavol in ei tot o sa gaseasca ceva de spus….

 3. Saraca primarie,”nu are bani” dar sa plateasca politia sa bata la civilii care se pronunta impotriva guvernului ,AU.”Saracul primar”, cata cinste si marinimie zace in el,primaria nu are bani,dar Ofera acest spital GRATIS(ca si cum ar fi mosia personala)pentru cativa zeci de ani,cu atentionarea ca necesita reparatii,doamne bunule Dumnezeule cata mizerie.
  FITI CU BAGARE DE SEAMA,ACESTE ZDRENTE DE POLITICIENI DIN TOATA TARA O SA CEARA CLADIREA INAPOI DUPA CE VA FI RENOVATA-ATENTIE MARE CUM SE FAC ACTELE!
  Sa dea Dumnezeu sa pocneasca buboiul ca astia nu mai au limite.

 4. UE si FMI au dat ordine sa se inchida spitalele si scolile sa se comaseze , de ce oare ??? Sa moara oamenii si sa indobitoceasca copiii si tineretul !!! Iar cozile de topor si vandutii din Guvern au acceptat si s-au pus pe treaba ca sa faca pe placul colonistilor .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s